- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.921
günaydın canlarım yazılanları okudum da demcim kızarmak üzeresin gibi geldi bana. belki şu anda yoldasın Allah gönlündekini versin canım inşallh güzel haberlerini bekliyoruz.
bumeracım yedin mi bakıyım çift sarılını :)) sana önce yumoş sonra bebiş olsun o e mi :)))))
ayçacım sen erkenciymişsin ben yeni geldim. eşim sabah sabah bir arkadaşına yardım için çıktı ben yalnızım birazdan anneme gidicem. bu arada biz dün akşam çalışmadık çok uykum vardı uykuya yanik düştüm :)
ama bu sabah sanki regl olacakmışım gibi bir karın dolgunluğum burkulma mı nasıl anlatılır öyle bişi var karnımda. ama regl olmam için daha çok erken.. belki de yeni mi yumurtluyorum anlamadım ben valla...
ayçam,edam burdasınız ama sesiniz çıkmadı kızlar :)
buradayım cnm da yazamadım bağlantım gitti diye modemle ugrasıyordum meger bilgisayarın bir dügmesi var ona basmısım ona basıncada wriless gidiyo. sonradan fark ettim onca ugrastan sonra kaydirigubbakcemile3
idil cnm hosgeldinnnn. uykusuzlugun disinda iyiyim canim sen nasilsin ? kanaman var mi hala devam ediyor mu ?
sağol canım işimi bitirip gelicektim ama pat diye yatılı misafir çıktı gelemedim. bizim çalışmada ertelendi. bu gecede izmirde kalıcaz büyük ihtimal. baya uzun ara vermiş olucaz.canım edacım görüşürüz Allah kabul etsin orucunu muuuuck a.s.
selamm canlarımmm.. biraz bekledim dooktorda bi de yemek yetiştirmeye çalışınca anca geldim :) herşşey hazır iftarı bekliyoruz her ne kadar ben tutamasam da..
kızlar doktor çok da net bişe söylemedi ama kötü bi haber korunun dedi.. hani bi oluğp bi kesiliyo ya düzene girene kadar kanama bitince bi hafta bekle dedi şuan kanama olduğu için rahim bebek olsa da atarmış.. bu arada rahimde ve overlerde sorun görünmedi. düşükten kaynaklanıyomuş tüm bu sıkıntılar. eğer bi hafta daha kanama sürerse kürtaj benzzeri bişe yapıcakmış rahimdeki kalınıtları kazıyacakmış yani inşallah gerek kalmaz buna
şimdilik devam etmiycem testlere malesef ama siz yetersiniz banaaa..
herkese hayırlı iftarlar çok öpüyorumm gece geç saatte ancak gelebilirim muckk
en alttaki pozitif oün olucak çatlamainşallah çalışmışsındır dün gece.buda resimleri
canım yumurtlamada önce içilen ilaçların zararı yok diye kabul ediliyor tıbta. ama belki yumurtlamışsındır diye ağır olmayan ağrı kesicileri tercih et canım.idilcim canım benim çok çok geçmişler olsun. ben demiştim o tatsız olaydan kaynaklanıyordur diye. gözün aydın canım bak rahim ve overler temiz çok şükür. bitene kadar korunun canım da için rahat olsun kaybedeceğin en fazla bir ay o da su gibi geçer inşallah. bence o operasyona gerek kalmayacak gör bak, sen kanamayla atacaksın içinde parça varsa. sakın sıkma canını hepimiz sana dua ediyoruz.
seçilcim bence oldukça koyu çizgin. bana kalırsa çalışmalara devam et.
ayçam ellerine sağlık listemiz çok güzel olmuş :)))
ben gelince test yaptım aynen dünkü gibi çıktı. kızarmadan solucam ben diyorum size ama yapmaya da devam edicem. asıl ben birşey yaptım. boyun ve baş ağrıma dayanamayarak bir ağrı kesici aldım. inşallah birşey olmaz. bütün gün ağrıyı çektim ama biraz önce dayanamayarak içtim. Allahım inşallah bir zararı olmaz kendimi çok suçlu hissettim bir anda. olmaz bişi di mi kızlar((
ben hala beklemedeyim2-3 gün sonra kanda baktırsammı diye düşünüyorum opuyorumnanaktanselam şekerler nasılsınız varmı güzel gelişmeler scuba sen ne durumdasın tatlımopuyorumnanaktan
pozitif düşün iyi olsun aynen devamşimdi alış verişten geldim ve ne aldım bilin bakalım çift sarılı yumurta aldım kihkihki sahurda yiyelim belkim bendede çift yumurtlama olur:):):):):):):):)sırnaşık şeyopuyorumnanaktan:teytey:
canım sakın ihmal etme süt geldiğine göre prolaktinin yüksek ve bu hormon malesef gebeliğe engel olabiliyor. lütfen mümkünse hemen git dra:1shok:
ne yapayım vallahi soğan suyu dediler içtim incir kürü dediler içtim fındık fıstık cabası HEEEEEEEEEEEEEEEEE KIZLAR BUARADA NE OLDU BİLİYOMUSUNUZ ZZZZZ BENİM SAĞ MEMEMDEN DÜN GECEDEN BERİ SÜT GELİYORRRRkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı küçük bir araştırma yaptım netten hormon bozukluğu yada allah göstermesin tümörden olabiliyormuş biraz tırstım ama buay çalışmalarım var fos çıkarsa bidahi ay kesin dr.zıplıycam allah korur beni inş.
canım şuan yumurtluyorsun bence hiçbir şey yeme. inşallah gitmişsindir kocanın yanına kaydirigubbakcemile3çok sağolun yaaa bende sizin gibi düşünüyorum daha kızarmasını beklersem geçikirim belki ama inşallah kızarır neyse ben şu uçak biletini alayım eşimle ayrı yerlerdeyiz izin zamanında gittiğimde olmadı tabi ozaman olmadı 2 ayda bir gidebiliyorum bunun için zamanı tutturmam zor bunun için bu testler benim için gerçekten çok önemli zaten ayrı kalmanın sitresinden düzensiz olan adetim temelli düzensizleşti eişimle ayrıldıktan sonra 3 ay adet görmedi sonrada adet odum sonra 4 ay yine olmadım ilaçla adet gördüm 8 günümden sonra bal çörek tarçın yedim inşallah faydası olmuştur halen yemeye devam etsemmiki sizlerinde başını şişirdim bu mubarek ayda rabbim inşaallah bu yaptığımız fadakarlıkların karşılığında bizlere nurtopu gibi evlatlar nasip eder
ayçam,edam burdasınız ama sesiniz çıkmadı kızlar :)
akşam 2-3 kere bıcak batması gibi şiddetli ağrım oldu rahmimde. ani keskin ve hemen geçen türden sizce ne olabilir. bide ben bu ayın başlarında sistit olmuştum daha yumurtlamadığım için antiseptik kullanmıştım geçmişti dün akşam az da olsa bir yanmam oldu onla igili olabilirmi acaba ? :1shok:
canım adetine kaç gün kaldı senin?
inşallah öyledir canım öyleyse kendim için sevindiğim kadar sizlerede umut olacağım için sevinicem. tam bilemiyorum ama 6-8 gün var regliye bu kadar erken olurmu belirti. bide göğüslerde falan hiç sızı yok.opuyorumnanaktanbilmiyorum tesadüf mü ama benim gebeliğimde de yanma olmuştu çünkü bi de batmalar.. ay inşallahh tesdüf değildir dee gebeyiimmm dersin bizee
slm kızlar scuba belki bebişdendir canım ağrı bende bugün 4de yapıcam testi bende durumlar aynı ay inşaallah hamilesindir canım ilaç filan alma ne olur ne olmaz idilcim inşaallah kürtaja gerek kalmaz
merhaba arkadaşlar ben bu ay gülen yüz çıkanında kullanmaya başladım 32 ile 35 e kadar oluyor sikluslarım ben 13 üncü günde başladım yapmaya bugün 19.günüm hala çıkmadı gülen yüz salgı başladı 2 gündür bi ıslaklık hissediyorum ne zaman çıkar yardım lütfen.
:1no2:slm kızlar yaptım testi ikinci çizgi yine silikmafoldumben
inşallah canım ya çok kafama takılıyor başım ağrıyo artık düşünmekten.allah herkesin gönlüne göre versin.eğer düzenin değişmediyse 3 gün içinde çıkıcaktır canım
inşallah canım ya çok kafama takılıyor başım ağrıyo artık düşünmekten.allah herkesin gönlüne göre versin.
canım ben genelde gecikince ilaç alırdım ilaçsız olamıyorum ama işte yumurtam olur belki diyodum incir kürü kullandığım için geçen ay ilaçsız regl oldum ama klomen almıştım onun etkisiyle olmuşumdur heralde ya ne bileyim bıktım artık kendimden mafoldumbencanım arada adetin 15 gün falan geciktiği olurmuydu daha önce
canım ben genelde gecikince ilaç alırdım ilaçsız olamıyorum ama işte yumurtam olur belki diyodum incir kürü kullandığım için geçen ay ilaçsız regl oldum ama klomen almıştım onun etkisiyle olmuşumdur heralde ya ne bileyim bıktım artık kendimden mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?