Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

evet cnm bugun uyuyamadım hiiçç..
akşam bende degerlendiremedim çünkü eşim uyuyordu , kıyamadım uyandırmaya.. az önce de test yaptım tek çizgi çıktı. sanırm yumurtladım bitti.
ayın kacında bekliorsun regliyi cnm?
demek annene gidiceksin, git tabi ne güzel.

ayçam,edam burdasınız ama sesiniz çıkmadı kızlar :)

buradayım cnm da yazamadım bağlantım gitti diye modemle ugrasıyordum meger bilgisayarın bir dügmesi var ona basmısım ona basıncada wriless gidiyo. sonradan fark ettim onca ugrastan sonra kaydirigubbakcemile3

idil cnm hosgeldinnnn. uykusuzlugun disinda iyiyim canim sen nasilsin ? kanaman var mi hala devam ediyor mu ?

hoşbulduuk canımm malesef kanamam devam ediyorr knama durana kadar molaa artık..sizi takip etcemm :))

canım edacım görüşürüz Allah kabul etsin orucunu muuuuck a.s.
sağol canım işimi bitirip gelicektim ama pat diye yatılı misafir çıktı gelemedim. bizim çalışmada ertelendi. bu gecede izmirde kalıcaz büyük ihtimal. baya uzun ara vermiş olucaz.

olsun canım 1 ay geç olsun sağlıkla gelsin bebişin.
en alttaki pozitif oün olucak çatlamainşallah çalışmışsındır dün gece.

canım yumurtlamada önce içilen ilaçların zararı yok diye kabul ediliyor tıbta. ama belki yumurtlamışsındır diye ağır olmayan ağrı kesicileri tercih et canım.
selam şekerler nasılsınız varmı güzel gelişmeler scuba sen ne durumdasın tatlımopuyorumnanaktan
ben hala beklemedeyim2-3 gün sonra kanda baktırsammı diye düşünüyorum opuyorumnanaktan
şimdi alış verişten geldim ve ne aldım bilin bakalım çift sarılı yumurta aldım kihkihki sahurda yiyelim belkim bendede çift yumurtlama olur:):):):):):):):)sırnaşık şeyopuyorumnanaktan:teytey:
pozitif düşün iyi olsun aynen devam
canım sakın ihmal etme süt geldiğine göre prolaktinin yüksek ve bu hormon malesef gebeliğe engel olabiliyor. lütfen mümkünse hemen git dra

canım şuan yumurtluyorsun bence hiçbir şey yeme. inşallah gitmişsindir kocanın yanına kaydirigubbakcemile3
ayçam,edam burdasınız ama sesiniz çıkmadı kızlar :)

geçmişi okudum cevap yazdım bide arada bir arkadaşım aradı yarım saatde onla konuştum anca gelebildim canım. nasılsın neler yaptın bakalım dünden beri.opuyorumnanaktan

akşam 2-3 kere bıcak batması gibi şiddetli ağrım oldu rahmimde. ani keskin ve hemen geçen türden sizce ne olabilir. bide ben bu ayın başlarında sistit olmuştum daha yumurtlamadığım için antiseptik kullanmıştım geçmişti dün akşam az da olsa bir yanmam oldu onla igili olabilirmi acaba ? :1shok:

canım adetine kaç gün kaldı senin?

bilmiyorum tesadüf mü ama benim gebeliğimde de yanma olmuştu çünkü bi de batmalar.. ay inşallahh tesdüf değildir dee gebeyiimmm dersin bizee

slm kızlar scuba belki bebişdendir canım ağrı bende bugün 4de yapıcam testi bende durumlar aynı ay inşaallah hamilesindir canım ilaç filan alma ne olur ne olmaz idilcim inşaallah kürtaja gerek kalmaz

canım adetine kaç gün kaldı senin?

bilmiyorum tesadüf mü ama benim gebeliğimde de yanma olmuştu çünkü bi de batmalar.. ay inşallahh tesdüf değildir dee gebeyiimmm dersin bizee
inşallah öyledir canım öyleyse kendim için sevindiğim kadar sizlerede umut olacağım için sevinicem. tam bilemiyorum ama 6-8 gün var regliye bu kadar erken olurmu belirti. bide göğüslerde falan hiç sızı yok.opuyorumnanaktan
slm kızlar scuba belki bebişdendir canım ağrı bende bugün 4de yapıcam testi bende durumlar aynı ay inşaallah hamilesindir canım ilaç filan alma ne olur ne olmaz idilcim inşaallah kürtaja gerek kalmaz

sağol canım ilaç almıyorum. sende umudunu kaybetme eninde sonunda görüceksiniz hepiniz pozitifi opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar ben bu ay gülen yüz çıkanında kullanmaya başladım 32 ile 35 e kadar oluyor sikluslarım ben 13 üncü günde başladım yapmaya bugün 19.günüm hala çıkmadı gülen yüz salgı başladı 2 gündür bi ıslaklık hissediyorum ne zaman çıkar yardım lütfen.

eğer düzenin değişmediyse 3 gün içinde çıkıcaktır canım

canım arada adetin 15 gün falan geciktiği olurmuydu daha önce
canım ben genelde gecikince ilaç alırdım ilaçsız olamıyorum ama işte yumurtam olur belki diyodum incir kürü kullandığım için geçen ay ilaçsız regl oldum ama klomen almıştım onun etkisiyle olmuşumdur heralde ya ne bileyim bıktım artık kendimden mafoldumben

yapma ama böyle ne demek bıktım.sen devam et testlere elbet yakalıycaksın birgün. daha olmadı dr kontrolünde ilaçla yumurtlarsın. bu yolla hamile kalanlar okadar çokki. inşallah onada gerek kalmıycak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…