• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhaba kızlar bşy soracagım yumurtlamadan sonra 10 günde erken gebelik testinde gebelik cıkar mı yani adete 4 gün kala oluyor

Kızlar ben de denemeye başlayacağım da 24-36 saat arası en uygun zamandır derken ne diyor. Bir gün bekleyip sonra mı deneyin diyor yoksa hemen mi denemek lazım anlamadım:(

Cift cizgi ciktigi andan itibaren 24-48 saat arasinda yumurta catlayacak demek yaziyor genelde

Bence sİz degerlendirin o ani da 24 ve 48 saati de

İki doktorumun soyledikleri soyle
Son adet gununden 14 cikar
Yani 25 gunde bir regl oluyorsan 11 . Gunun yumurta gunun
Onceki 2 gunun en onemli gunler yani 9 ve 10
11 den sonrasi sans azaliyor

Diger doktorumun soyledigi adetten sonra 10-12-14-16-18 . Gunler iliski olursa yumurta gununu kacirma ihtimalin yok

Ben de yeni ogrendigim icin bu sekilde olursa insallah burdan paylasirim siZlerle

Bu ay degerlendirdigimiz gunler ekteki gibi
ama yine olmadi bugun reglim basladi :KK43:

Laboquick 21eylulu
bu takvim 23 eylulu
prediktor ovulasyon testi 25 eylulu
yumurtlama gunu gosterdi.

Biz de hepsini degerlendirdik :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 82
Bana da doktorum min 3 gün beklemen lazım demişti sperm kalitesi düşüyormuş. Geçen sefer 2 güne 1 denemiştim ama malesef olmadı.

Bana da doktorum min 3 gün beklemen lazım demişti sperm kalitesi düşüyormuş. Geçen sefer 2 güne 1 denemiştim ama malesef olmadı.

nicin 3 gun beklemeniz lazim,iliski icin mi?
ben hamileyim ve ov. testi kullanmadan hamile kaldim iki hamileligimde,ikisinde de hep ustuste birliktelik oldu..
esinizi iyi besleyin sizde iyi beslenin,yumurtaniz kaliteli olursa ve esinizde sperm sorunu yoksa Allahin izniyle hamile kalirsiniz..
ov. testi kullanmadan kendi vucut tepkilerinize gore de tahmin edebilirsiniz o gunleri..
ov.dan bikac gun once benim atesim cok yukselir,goguslerim acimaya baslar ve yumurta catladigi gun birden atesim duser,anlarim ki ov. gerceklesti.

nicin 3 gun beklemeniz lazim,iliski icin mi?
ben hamileyim ve ov. testi kullanmadan hamile kaldim iki hamileligimde,ikisinde de hep ustuste birliktelik oldu..
esinizi iyi besleyin sizde iyi beslenin,yumurtaniz kaliteli olursa ve esinizde sperm sorunu yoksa Allahin izniyle hamile kalirsiniz..
ov. testi kullanmadan kendi vucut tepkilerinize gore de tahmin edebilirsiniz o gunleri..
ov.dan bikac gun once benim atesim cok yukselir,goguslerim acimaya baslar ve yumurta catladigi gun birden atesim duser,anlarim ki ov. gerceklesti.
Ust uste iliakiye girdiginizde sperm kalitesi azalir dedi doktorum. Bu sefer teste gore sadece ovulasyon gunu girneyi planliyorum

Kızlar selam. Ya bu ovulasyon testlerim reglimin 8.gününden itibaren hep silik, bir ara koyulaştı, sonra yine silik çizgi devam etti. Şuan 25.günümdeyim. Bu normal mi acaba? Bir süre sonra bu çizgi silinmiyor mu? Yoksa hep kalması normal mi?

Kızlar selam. Ya bu ovulasyon testlerim reglimin 8.gününden itibaren hep silik, bir ara koyulaştı, sonra yine silik çizgi devam etti. Şuan 25.günümdeyim. Bu normal mi acaba? Bir süre sonra bu çizgi silinmiyor mu? Yoksa hep kalması normal mi?

Degerlendirdin mi 10 ile 20. Gun araligini en onemli gunler o gunlerdi
Teste bakip umarim kacirmamissindir ben kac aydir vakit kaybettim o testler yuzunden

Ben genelde yapiyorum
hep negatif cikiyor
Ve dogru gosteriyor :)

Pozitif cikan biri daha cevap verirse kesinlesir :)
Merhaba,

Bende Laboquick ovu. Testi kullaniyorum ve 14. 15. Gunler cift cizgiyi yakaladim hatta test cizgisi daha koyuydu.9. Gunden itibaren basladim ve 14. Gune kadar hep silikti 13. Gun umudu kesmistim ama 14. Gun aksam yaptigimda sok oldum gercekten yumurtlama olduysa bu testler cikartiyor sonucu.
Umarim sizler de yakalarsiniz en kisa zamanda:)

Degerlendirdin mi 10 ile 20. Gun araligini en onemli gunler o gunlerdi
Teste bakip umarim kacirmamissindir ben kac aydir vakit kaybettim o testler yuzunden

Canım değerlendirdim ama maalesef boş geçti bu ay. Bugün yarın kırmızı kartı görücem yine :( Kan testim 0,1 çıktı. Bir dahaki ay yapmıcam, kafa karıştırıyor sadece o testler.

kızlar sizce bu ok mi yoksa bi gün daha mı beklesem?

Eklentiler

• IMG_9450.webp
    IMG_9450.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 100
kime inanalım bilemedim ki benim doktor da sperm 48 saat yaşar dedi o nedenle 2 günde bir en geç olması lazım dedi

çoğunlukla 48 saat yaşıyormuş ama bazen 72 saat bile yaşadığı oluyormuş ama ilk 24 saat içinde spermin erkek bebek yapıcı kromozomu ölüyormuş ondan sonra döllenme olursa bebek kız oluyormuş hayırlısıyla :)

çoğunlukla 48 saat yaşıyormuş ama bazen 72 saat bile yaşadığı oluyormuş ama ilk 24 saat içinde spermin erkek bebek yapıcı kromozomu ölüyormuş ondan sonra döllenme olursa bebek kız oluyormuş hayırlısıyla :)

Aa oyle mi bilmiyordum
Bu ay ilk kez bir gun var bir gun yok yontemini deniycem
Olsun da kiz erkek farketmez :) hepsini isteriz

Back
X