• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Arkadaşlar merhaba. bugün 25.günüm adete bir hafta var yaklaşık. geçen hafta akıntı falan oldu ben yumurtlama geçen haftadır diyedüşünmüştüm. ama 3 gündür kasıklarım patlayacak gibi sancıyor ve bi de gaz oluyor. evde ovulasyon testi vardı yaptım baya koyu çizgi. yani adete bi hafta kala yumurtluyorum galiba :KK6:
IMAG4961.webp

Kızlar acil resim attım 18. gün yine koyu çıktı dün iliski oldu sabaha kadar hiç kalkmadim sabah dusa girdim bugundekoyu çıktı bu akşam yapsak mi yoksa yarın sabah mi yapsak sprem kalitesi için bir gün ara ile yapın diyorlar ne yapiyim bilemedim

Eklentiler

• IMG_20161111_164824.webp
    IMG_20161111_164824.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 113
Merhaba arkadaslar. uzun bi aradan sonra bu ay ilk defa ovu test kullandim. bugun 13.gun hergun oglen test yaptim. bugun oglen yaptigim test diger gunlerden farksiz silikti. aksam akintimin geldigini gorunce test yapayim bakalim dedim ve kopkoyuydu iliski oldu. bu ay 7. 8. 11. ve 13. gun iliski oldu. test yarin yine koyumu cikar bilmiyorum. yarin ve salida iliski olmali mi?
Screenshot_2016-11-14-00-27-31-1.webp

Arkadaşlar merhaba. bugün 25.günüm adete bir hafta var yaklaşık. geçen hafta akıntı falan oldu ben yumurtlama geçen haftadır diyedüşünmüştüm. ama 3 gündür kasıklarım patlayacak gibi sancıyor ve bi de gaz oluyor. evde ovulasyon testi vardı yaptım baya koyu çizgi. yani adete bi hafta kala yumurtluyorum galiba :KK6:
Eki Görüntüle 1910098
Canım hamile olabilirson bence bir kan testi yaptır ,

Merhaba arkadaslar. uzun bi aradan sonra bu ay ilk defa ovu test kullandim. bugun 13.gun hergun oglen test yaptim. bugun oglen yaptigim test diger gunlerden farksiz silikti. aksam akintimin geldigini gorunce test yapayim bakalim dedim ve kopkoyuydu iliski oldu. bu ay 7. 8. 11. ve 13. gun iliski oldu. test yarin yine koyumu cikar bilmiyorum. yarin ve salida iliski olmali mi?
Eki Görüntüle 1911151
Tatlım esinde spremle ilgili bi sorun yoksa bugün yarın yap derim benim iki gün ust üste koyu çıktı ama ikici gün koyu olan ilk çizgiden bile daha koyuydu bakalım bizde o gün ve bi gün sonra yaptık inşallah tutmuştur bende gunumun gelmesini bekliyorum

Tatlım esinde spremle ilgili bi sorun yoksa bugün yarın yap derim benim iki gün ust üste koyu çıktı ama ikici gün koyu olan ilk çizgiden bile daha koyuydu bakalım bizde o gün ve bi gün sonra yaptık inşallah tutmuştur bende gunumun gelmesini bekliyorum
Insallah tutmustur canim bat ne zaman? tamam canim bugun ve yarinda olsun.. gecen ay gunasiri denedik bu ayda 3 gun ustuste deneyelim:)

resim at yine benim ilk deneme ayim
Insallah tutmustur canim bat ne zaman? tamam canim bugun ve yarinda olsun.. gecen ay gunasiri denedik bu ayda 3 gun ustuste deneyelim:)
7 gün var daha ama kendimi zor tutuyorum olucem meraktan inşallah seninde tutar kucağınıza alırız bebeislerimizi sağlık bebis olsun

resim at yine benim ilk deneme ayim

7 gün var daha ama kendimi zor tutuyorum olucem meraktan inşallah seninde tutar kucağınıza alırız bebeislerimizi sağlık bebis olsun
Insallah canim. daha varmis bata biraz daha sabir canim sagligiyla gelsinler insallah.

Tamam resim atarim oglen yapicam ovu testini. koyumu hâlâ bakalim. tahminim bugunde koyu cikar yarin silinir.

Amin cnm sana bisey sorucam daha önce yaptın mi bu testlerde yaptiysan hep aynı zamanlarda mi oldu catlaman
Canim en son 1.5 yil once kullanmistim. 2014te. o zaman ilk bikac ay 12.gun koyu cikti sonra 14. ve 16. günlerde de koyuyu yakaladigim oldu. adetimide genelde 30 gunde olmak uzere bazen 29 bazende 31. gunde olurum.

Back
X