• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Yumurtlama mi olmus diyorsun cnm

Testlerinden çok emin olamıyorum canım. Yanlış yönlendirmek istemem ama 11. güne ve ağrılarına bakarsak evet yumurtlama gerçekleşiyor gibi görünüyor. Benim kafamı karıştıran 11. gün dr a gidip yumurtanın henüz çok küçük olduğunu söylemesi.

Cnm dr bana suam catlama gibi bir sey soz konusu degil dedi evet var yumurtan dedi hatta sanada burda ultrasyon resmi attim cnm en buyuk yumurtami gosterdi bana ovulasyan testyi al dedi birde be ilac kullaniyorum hamileligi kolaylastirsi. Die bak suan yataktayim belim ve kasigim cok agriyor ya korkuyorum yoksa gene mi adet olucam ben bu gun 13. Gunum

Allahim ne olur daha adetlerim duzelsin ya oburundede 14. gunu adet olmustum ben :KK43:((((

Sen 11. gün yumurtama baktı daha çok küçük dedi dr. dedin diye söylüyorum bunları. 14 günde bir adet olamazsın canım endişe etme olsa olsa bi ara kanamadır 4.nde yaşadığın. Bence testlerini düzenli yapmaya devam et ki silindiğini daha net anlayalım. bu testlere göre senin bugün T çizgisi silinmeye başlayacak ok? ;) Yani yumurtlama bugün gerçekleşiyor. Eğer 11. gün pik yaptıysa bu süre de gayet iyi yani problem yok.

Cnm dr aradim konustum simdi yarin yada persembe ben sana gel demistim dedi ay kafam bir yerde dedgil ilac kullaniyorsun bir daha adet olman suan soz konusu degil yumurtaliklarindir o dedi yani buyumustur dedi bakalim ne olacak

Cnm dr aradim konustum simdi yarin yada persembe ben sana gel demistim dedi ay kafam bir yerde dedgil ilac kullaniyorsun bir daha adet olman suan soz konusu degil yumurtaliklarindir o dedi yani buyumustur dedi bakalim ne olacak

Yani her şey tahmin ettiğimiz gibi canım sıkıntı yapma rahat olmaya çalış bu şekilde işin daha da zorlaşır.

20161228_170257-1.webp
cnm bak simdi yaptim bu testti

Eklentiler

• 18.12.2016_4.webp
    18.12.2016_4.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 19.12.2016.webp
    19.12.2016.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 45
Kuzum bunda ne taraf t vallahi bilmiyorum bu elimde bir tane kalmisti onu yaptim esim dun gece bulamamis ovu testtini bende bunla yaptim gecen ay almistim bunu

Back
X