• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Valla sinirlerim bozuldu artik neden hep pozitif cikiyor bu test anlamiyorum bu testlerde mi sorun var yoksa ya
canim bak benimde koyu cikiyor hep o pozitif demek degilmis arastirmama goree t cden daha koyu oldugu zaman pik.yoksa benimde yumurtlama olmadan boyle koyu cikiyor

Bence iki gun iliski olmus koyu ciktgi gunlerde artik yapma sliklestiyse iliskide sk olmasn bnce soncta catlama zamani gecmiski sliklesmis had hayrlisiyla olsn insallah miniss :)

İnşallah çok heyecanlı bu test yapınca zamanı belli oluyor yumurtlamanın heyecan yaptım bu ay :) bende bekleyim haklısın silikleşince çatlamış mı oluyor bende yarın çatlayacak zannetmiştim teşekkür ederim bilgi verdiğin için :)

11. Gunu basladim testte bu gun 15. Gunu ve hep pozitif dun dr gittim dr bana yumurtan cok ama catlamaya yakin olan daha yok dedi testler de hep pozitif anlamadim ben bir sey

bu canim 25ml falandi sanirim hassasiyeti.bazilarinin daha dusuk oluyor her lhi tespit ediyor kafa karistiriyor.ya da doktor yanildi :)

Eklentiler

• 1483102745241-979103985.webp
    1483102745241-979103985.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 46
Back
X