- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #50.341
Yani iki cizgide pembe oyle koyu rengi hic gormedim daha net koyu rengi sizinkilere baktim t cizgisi bariz koyu belli oluyor zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uok cnm benim hic boyle olmadi dahacanim pozitif boyle
Cnm sen kac gunde bir adet oluyorsun ve kacinci gun boyle cikticanim pozitif boyle
Canm iki cizgi ayni koyuluktaysa iliski olmali slikseliosa yine iliski denememelisin bence cunku lh hormonu vucutta hep varmis o cizgi hep iki cizgi cikarmis onemlj olan en koyu oldgu gun :/ ay gozler sasi goruyo artik koyu en koyu mu acaba diye diyeİnşallah çok heyecanlı bu test yapınca zamanı belli oluyor yumurtlamanın heyecan yaptım bu ay :) bende bekleyim haklısın silikleşince çatlamış mı oluyor bende yarın çatlayacak zannetmiştim teşekkür ederim bilgi verdiğin için :)
Uok cnm benim hic boyle olmadi daha
Benm testime bakarmisinz sizinki gibi koyumu yarin tam koyumu olur bugun iliski olsunmucok kararsizimcanim pozitif boyle
canim pozitif boyle
:)))bende ama bana cok pahaliya mal oldu 60.tl kutusu 3 kuyu aldim 7 adet var icindeBen bu testin pozitifini çok merak ediyorum hiç bırakmadan her gün aynı saatte yapmaya devam et canım.
Tamam en koyu oldgu gun iliski olduysa soraki silik gunleri umursama onemli olan koyulugu herzaman cift czgi cikarEki Görüntüle 1932312 bak cnm 11. Gunki testtim en koyusu buydu
canim yarinda bakman gerekiyor ve kacinci gunun bugunnn .benim 14.gun falan boyle oldu ancak koyulasti
13 gunu bugun yarinda atarm fotosnu yorum yaparsin olurmu :/ bugun iliski olmasinmi catlammamis demi dha cok koyu deilcanim yarinda bakman gerekiyor ve kacinci gunun bugunnn .benim 14.gun falan boyle oldu ancak koyulasti
13 gunu bugun yarinda atarm fotosnu yorum yaparsin olurmu :/ bugun iliski olmasinmi catlammamis demi dha cok koyu deil
:)))bende ama bana cok pahaliya mal oldu 60.tl kutusu 3 kuyu aldim 7 adet var icinde
Cnm hastane cok uzak bu ay boyle olsun bakalim belki yakalarim o cif cizgiyi2. kutuyu iade edebiliyorsan et canım. onun yerine folik asit yada gebelik testi falan alırsın![]()
Canm iki cizgi ayni koyuluktaysa iliski olmali slikseliosa yine iliski denememelisin bence cunku lh hormonu vucutta hep varmis o cizgi hep iki cizgi cikarmis onemlj olan en koyu oldgu gun :/ ay gozler sasi goruyo artik koyu en koyu mu acaba diye diye