- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #50.361
Koyulassin da beklerim cnmVallaha bende günde iki defa yaptım biraz geç koyulaştı beklediğimden her yönden ayrı ayrı baka baka gözüm bozuldu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koyulassin da beklerim cnmVallaha bende günde iki defa yaptım biraz geç koyulaştı beklediğimden her yönden ayrı ayrı baka baka gözüm bozuldu :)
Kızlar, test çok koyu yani pozitif olduğunda LH hormonunuz yükselmiş ve 24-36 saat içerisinde de yumurta salınımınız gerçekleşecek demektir. Yani Sadece çift çizgiyi gördüğünüzde ilişki olursa riske atmış olursunuz.
Hesaplama şöyle:
Diyelim ki 28 günde bir adet görüyorsunuz 28-14= 14. gün yumurtlama gerçekleşebilir.
30 günde bir görüyorsanız 30-14=16. gün gerçekleşir.
Siz bu tarihten önce yani döngü 28 ise 12-14-16. günler ilişki olmalı - döngü 30 ise 14-16-18. günler olmalı.
Kısacası testte çift çizgi yumurtladığınızı değil yumurtlamak üzere olduğunuzu haber verir.
Hepimiz aşağı yukarı biliyoruz tehlikeli günlerimizi ona göre stres yapmadan değerlendirmek gerekli.![]()
Bence evet testin koyuKizlar koyulasma var mi allah askina bir bakarmisiniz bu gun adetimin 16. GunuEki Görüntüle 1932597
Cnm sperm zaten rahimde 3. Gun canli kalabiliyor sabah yapma gece yap sperm kalitesi gece daha iyi oluyor sr bana oyle soylemisti ozellikle sabaha karsi valla adam gece 4 te gece isten bende hemen degerlendirdimEn alttaki bugun yaninadetimim 14uncu gunu simdi yaptgm test :/ ben nabim bu sabah iliski olsunmu aksamimi beklim hicbi anlamiorum bu testlerden dhada koyu olacakmi bu koyuluk iyimi acaba sliklesimcemi iliski olmali cozemedim yardm edinn lutfen. Kocayi evde bekletiorm aksammi yapsam smdimii off
Aa bende cogu yerde sabah iliski dha iyi diye duymustumCnm sperm zaten rahimde 3. Gun canli kalabiliyor sabah yapma gece yap sperm kalitesi gece daha iyi oluyor sr bana oyle soylemisti ozellikle sabaha karsi valla adam gece 4 te gece isten bende hemen degerlendirdim![]()
Yani sabah karsi demisti dr bana birde aksam yatmadan once eaine sert bir kahve yap demisti:))Aa bende cogu yerde sabah iliski dha iyi diye duymustum
Cnm burdan gordugum kadarila yani kzialrdan duydugim kadariyla daha koyu oluyormus test yapmaya devam et senin testtinin markasi ne cnm
Boyle oldu catladi mi ki acabaEki Görüntüle 1932818