• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kimse yok mu kizlar yarin esim gidiyor kizlar bu geceyi de degerlendirsem tutar mi acaba yaa :KK43:carsam ba cuma. Ve bu gece de birliktelik olsa uff ya. Ya turmazsa strese girdim iyice :KK43:
benim yazdıklarımi ve ekledigim resimleri gördüysen eğer 17. Gün yunurtlama oldu sandım bi arkadaş saolsun devam et daha catlamamis dedi gerçektende davam edince 17 gün değil 21.gun catladigini gördüm bence elinde test varsa devam et bi kaç gün daha

benim yazdıklarımi ve ekledigim resimleri gördüysen eğer 17. Gün yunurtlama oldu sandım bi arkadaş saolsun devam et daha catlamamis dedi gerçektende davam edince 17 gün değil 21.gun catladigini gördüm bence elinde test varsa devam et bi kaç gün daha
evet ben deee 16.gun oldu sanarken 18mgun olduuu bekleyimce gordum anladim ve simdi 4 gun var bata ama hcg 12.5 ciktiiii :) galiba olcak :)

adete 4gun var amaa hcg 12.5 ciktiiiiiiii♡♡♡♡
hamilemisin yani hayirli olsun belirtin varmiydi bende bekliyorum test çift cizgiyken deerlendirdik ama ertesi Gün olmadi 1 hafta var adetime bakalim ama birti falan yok hissedemedim bisey sadece goguslerim ağrıyor ama her adet oncesi olan bisey o

adete 4gun var amaa hcg 12.5 ciktiiiiiiii♡♡♡♡
hamilemisin yani hayirli olsun belirtin varmiydi bende bekliyorum test çift cizgiyken deerlendirdik ama ertesi Gün olmadi 1 hafta var adetime bakalim ama birti falan yok hissedemedim bisey sadece goguslerim ağrıyor ama her adet oncesi olan bisey o

benim gecen ay cokk agrimisti gogsum her belirtim vardi ama dustu malesef.simdi varyaa hic bisey yol öksurdulce kasigim batiyodu biii :) insallah deger guzel artarr insallah Allahim hepimize saglikla nasip etsinn

benim gecen ay cokk agrimisti gogsum her belirtim vardi ama dustu malesef.simdi varyaa hic bisey yol öksurdulce kasigim batiyodu biii :) insallah deger guzel artarr insallah Allahim hepimize saglikla nasip etsinn
İnşALLAH canim yaa hepimizin olsun hayirli zamanda:nazar::anne: ozaman sen oylesinemi test yaptirdin belirtin yokken ?

Hayrli olsn cok sevndm testin koyuykenmi deneme yaptn anlatrmsn neler yaptnn
canim 3gun bisicik yapmadik :) en koyu oldugu gun gece bide siliklestigi gun sabah oldu. ayaklarimi karnima cekip yarim saat yattim ....bide bakın arkadasimda da tuttu bu bal tarcin corek otu yedimm .adetin 2.gunu baslanip 10gun yiyosun sabah aksam ac karnina.yumurtayiii saglikli yapip catlatiyoomus.o denedi oldu.ben dee de insallah:)

canim 3gun bisicik yapmadik :) en koyu oldugu gun gece bide siliklestigi gun sabah oldu. ayaklarimi karnima cekip yarim saat yattim ....bide bakın arkadasimda da tuttu bu bal tarcin corek otu yedimm .adetin 2.gunu baslanip 10gun yiyosun sabah aksam ac karnina.yumurtayiii saglikli yapip catlatiyoomus.o denedi oldu.ben dee de insallah:)
Ay insallah hzyrlsyla alrsn bebsni eline nekdr suredir istiosun?

Ay insallah hzyrlsyla alrsn bebsni eline nekdr suredir istiosun?
canim 8 aylik evliyim ama ilk aylarda oldu kurtaj oldum gelismedi. sonra biraz bekledim tabi . 6ay sonra oldu tutunamadi dustu . simdi daha 1ay olmadi isteee bidahaa olcak insallah ama sagliklaaa♡♡♡♡ hepimizee nasip etsin Allahhhhim

Back
X