• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

20170102_105830-1.webp

Yok cnm imkansiz hamile olmam belli olmaz ki hem iliskiye girmwden once basladi pozitif olmaya testler. Araligin 24 26 27 28 gunleri birlikteligim oldu hemen belli olmaz vu testte mi sorun var ya deli olucam ben

canim senin degeri ve durumu ben bir turlu anlayamadim amaa bunun t si csi neresi :) bi desenee bqkcqm ayrintiluuu

yanlış gormuyorsam t kısmı baya koyu bence en koyu bu sekil olur esin yanindamiydi bilmiyorum ama yanindaysa bgunu dgerlendir ve yarin ayni saatte tekrar test yap siliklesicekmi bakalim. Ama c nin okdar silik cikmasi normalmi yani c normalde biraz koyu çıkarya hani
bence dee aynen c cok silik ama kacvgindur boylee.silinmedi koyulukntest mi bozuk ki ya

MaşALLAH çok güzel :anne: benim.B gn 5 gün var ama hala belirtim yok hemde hic bu ay beklentim kalmadi test yapasım.bile yok O derece :KK12:
inanir miisin ne belirtim varr ne kasik batman yok suan :) ilkindee gogsumden belimden duramamistim suan hiccc yok.veee sadece idrarimi tutunca aci oluyor kasikta.belirtiyr bakmam ben artikkk :) insallahh tutunur bebisim insallah senindee vardir yaada olur en kisaa zamanda canimmmmm

ben laboquick tavsiye ediyorumm kesinlikle sanaa .denemek icin 2tanecik bile alip bak bi nasil cikcakkkk neva

inanir miisin ne belirtim varr ne kasik batman yok suan :) ilkindee gogsumden belimden duramamistim suan hiccc yok.veee sadece idrarimi tutunca aci oluyor kasikta.belirtiyr bakmam ben artikkk :) insallahh tutunur bebisim insallah senindee vardir yaada olur en kisaa zamanda canimmmmm
İnşALLAH ya yazicam buraya hemen hamile kalirsam zaten :21::21::21:

ben laboquick tavsiye ediyorumm kesinlikle sanaa .denemek icin 2tanecik bile alip bak bi nasil cikcakkkk neva
Bişey sormak istiyorum size göğüs ağrılarınız nasıl oluyordu benim 2 gündür göğüs ağrılarım var arada bi ama boyle dayanılmaz değil yani hafif hafif bugün göğüs ucunda 3-5 saniyelik bi yanma oldu,ama bende nasıl anlatsam göğüs ağrısını boyle göğüs kenarları boyle sanki damarlar ağrıyor boyle bi acayip bişey tarif bile berbat şuan :)

Bişey sormak istiyorum size göğüs ağrılarınız nasıl oluyordu benim 2 gündür göğüs ağrılarım var arada bi ama boyle dayanılmaz değil yani hafif hafif bugün göğüs ucunda 3-5 saniyelik bi yanma oldu,ama bende nasıl anlatsam göğüs ağrısını boyle göğüs kenarları boyle sanki damarlar ağrıyor boyle bi acayip bişey tarif bile berbat şuan :)
aynen boylee oldu benimdee yatarken cok hissederdim bidee duşta. simdi ise yine hamileyim amaaa hic agri yok :) her hamilelik baska demekki;) ama adet oncesi hic oyle olmamissa eger gogsun mutlaka bi sinyal olabilir canim hadi insallah haber et bizee de. kac gun var bata

aynen boylee oldu benimdee yatarken cok hissederdim bidee duşta. simdi ise yine hamileyim amaaa hic agri yok :) her hamilelik baska demekki:KK66: ama adet oncesi hic oyle olmamissa eger gogsun mutlaka bi sinyal olabilir canim hadi insallah haber et bizee de. kac gun var bata
Benim göğüs hic ağrımaz adetten once,sadece,belim ağrır ama 2 gündür boyle ama ara ara,yani oyle gece uyandırmıuor ama 9 gün var daha regl bitti 18 de ondan beri 2 günde bir ilişki oldu toplam 9 defa ayıptır soylemesi :) soğan kürü de yaptım,bu ay 15 gün diyordu 10 gün yapabildim sadece var mı bilmiyorum ama ancak 4-5 gün sonra test yaparım,henüz sanmıyorum yani 9 gün var,cunku

Benim göğüs hic ağrımaz adetten once,sadece,belim ağrır ama 2 gündür boyle ama ara ara,yani oyle gece uyandırmıuor ama 9 gün var daha regl bitti 18 de ondan beri 2 günde bir ilişki oldu toplam 9 defa ayıptır soylemesi :) soğan kürü de yaptım,bu ay 15 gün diyordu 10 gün yapabildim sadece var mı bilmiyorum ama ancak 4-5 gün sonra test yaparım,henüz sanmıyorum yani 9 gün var,cunku
4 5 gun kala kanda baktir dayanamazsan:) ama dedigin gogus agrisi vee iliski durumuna gore yuksrk ihtimal olabilir canim.hadi insallah vardiiiirrrrr

Back
X