- 14 Ekim 2016
- 653
- 422
- 18
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #50.441
varya bu t gibi koyu olmafi c de. bi bozukluk var gibii iman hic karsilasmadim boyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm cok sevindim senin adina daha da yukselecek allahin izniyle rabbim damamina erdirdin insbu aradaa brnim 40saatte hcg 27 olmus 12den :) oluyorr galibaaaa tutunuyor bebisimmmmm
allah razi olsun canm insallahhh senindee haberini alicazzz :) evet bende netten bulmustummCnm cok sevindim senin adina daha da yukselecek allahin izniyle rabbim damamina erdirdin ins
Bu arada dedigin teatten burda bulamadim esim nette sparis verecek
Aminn inşallah 4. Ay bu artık istediğimiz umarım,olr4 5 gun kala kanda baktir dayanamazsan:) ama dedigin gogus agrisi vee iliski durumuna gore yuksrk ihtimal olabilir canim.hadi insallah vardiiiirrrrr
bende n11.comdan almistim canım al bakalım bide ole dene nolcak bizim bu uğraşlarımız cabalarimiz İnşALLAH sonuc alirizCnm cok sevindim senin adina daha da yukselecek allahin izniyle rabbim damamina erdirdin ins
Bu arada dedigin teatten burda bulamadim esim nette sparis verecek
Insn cnm aminbende n11.comdan almistim canım al bakalım bide ole dene nolcak bizim bu uğraşlarımız cabalarimiz İnşALLAH sonuc aliriz
Peki,bişey daha akıntı oldu mu hic sarı beyaz vbaynen boylee oldu benimdee yatarken cok hissederdim bidee duşta. simdi ise yine hamileyim amaaa hic agri yok :) her hamilelik baska demekkiama adet oncesi hic oyle olmamissa eger gogsun mutlaka bi sinyal olabilir canim hadi insallah haber et bizee de. kac gun var bata
vallaa hic akintim yok canim :)Peki,bişey daha akıntı oldu mu hic sarı beyaz vb
Cnm olmadigini nerden biliyorsun adet mi oldun neden oyle soyluyorsunMerhaba bende uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı. İki aydır ovulasyon testi yapıyorum geçen ay günleri kaçırdım ama bu ay hem testlerde hemde ilişki olarak 3-4 günlük süreci değerlendirdim. O günlerde yerimden bile kakmadım ama sanırım yine olmayacak bende bi sorun yokmuş yeni doktordan geldim nerde hata yapıyorum bilmiyorum
Cnm benim ilk gebeligimde ayni oyle oldu hamile degilim due evi temizlemistim nasilsa adet olucam die ama hamileymisim tutunmadi bebegim benim yuzime gunune kadar bekle umudunu kesme ins vardirAdet ağrım başladı bugün yarın olur :/ 6 aydır evliyim . Bilmiyorum kafam çok karışık üzgunüm. .
İnşallah öyledir bakalım bi kaç güne belli olacak nasılsa . Peki sen nasıl anladın hamile olduğunu hani adet gibi ya şimdi benim.belirtiler :/ kendimi de kandırmamak için soruyorum bunun bi ayrımı var m adet olmanın dışında .Cnm benim ilk gebeligimde ayni oyle oldu hamile degilim due evi temizlemistim nasilsa adet olucam die ama hamileymisim tutunmadi bebegim benim yuzime gunune kadar bekle umudunu kesme ins vardir
Cnm adet olacakmis gibi hissediyordum adetime yakin genelde belim cok agrir basim iki gun agrir ve adet olmadan once iki gun usume tutar titrerim dedim adet olaucam baska bir belirtim yoktu bunlarda benim adet belirtilerim sonra adet gunumde kanam oldu ben adet oldum sandim sonra siddetli kasik agrilarim oldum dayanamadim gece dr gittim hamileymisim temizlik yapip agir kaldirdigim icin dusuk yaptimİnşallah öyledir bakalım bi kaç güne belli olacak nasılsa . Peki sen nasıl anladın hamile olduğunu hani adet gibi ya şimdi benim.belirtiler :/ kendimi de kandırmamak için soruyorum bunun bi ayrımı var m adet olmanın dışında .