• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kanamalatim yuzune beyinden film emar falan cekildim iki gun sonra hamile oldugumu ogrendim ilaclar agir oldugu icin ve deproayon haplari kullandigim icin 21 eylulde mecbur kurtaj oldum:KK43:
çok geçmiş olsun . Sizin adınıza üzüldüm :/ beklemeliyim o halde . Ama çok da umudum yok hayırlısı olsun ://// çok teşekkür ederim ilginize[/QUOTE]
Rica ederim cnm ins rabbim sevindiri seni rabbim kims3nin kucagini bos birakmasi cnm

Peki hiç Sperm sayımı yaptırdınız mı? Ben bu ay eşimden yaptırmasını istedim çok gönüllü değil kendinde eksik varmış gibi hissediyor bu da ayrıca canımı sıkıyor :/

valla ben keciboynuzu kuru bile iciremedim kii gayet sagliklidir benim spermim dedi durdu triplere girdi :) cogunlukla boyle yapiyolar heraldeeee.ya bebis saglikli olsun diye diyorum yok ikna olmadii

Bende boş yere sıkıntı çekmek istemiyorum baştan bilirsek ona göre yol izleriz diyorum ama şimdilik nafile :/ ama bi şekilde ikna edicem :)

Peki hiç Sperm sayımı yaptırdınız mı? Ben bu ay eşimden yaptırmasını istedim çok gönüllü değil kendinde eksik varmış gibi hissediyor bu da ayrıca canımı sıkıyor :/
benimkide istemiyor yani bi citlatayim dedim asla ole bisey olamaz gbi geliyo ona İnşALLAH da yoktur ama mecbur kalirsak napar bilemiyorum

Merhaba kızlar çatlamadan tam 14 gün sonra bebek tutmadıysa adet oluyoruz degilmi. Benim 21.gün catlayan yumurtamin üzerinden tam 10 gün geçti bgn ve test yapmayi gecirdim aklimdan sonra elim gtmedi negatifi görmeye neyse tuvalete gttim afedersiniz ama kilcal damar seklinde kan geldi peceteye ole cok yoğun degil damar şeklinde adet mi oluyorum acaba. yumurtlamadan 10 gün sonra adet olunurmu . Ben genelde 32 35 37 günler arasi regl olurum 30 günde bir çok nadirdir.ama kafam çok karisti :110:

canim ben de diyorum ki yumurtlqmadan 14gun sonra adet.ama bi arkadasim adeti bittikten 1hafta sonra yumurtluyo amaa 21 gun sonra adet oluyo .bu erken yumurtlama .ben de 17. 18.inci yumuŕrtluyom ama 30gun adet periyodum 32 degil. istisna muyiz:)

Merhaba kızlar çatlamadan tam 14 gün sonra bebek tutmadıysa adet oluyoruz degilmi. Benim 21.gün catlayan yumurtamin üzerinden tam 10 gün geçti bgn ve test yapmayi gecirdim aklimdan sonra elim gtmedi negatifi görmeye neyse tuvalete gttim afedersiniz ama kilcal damar seklinde kan geldi peceteye ole cok yoğun degil damar şeklinde adet mi oluyorum acaba. yumurtlamadan 10 gün sonra adet olunurmu . Ben genelde 32 35 37 günler arasi regl olurum 30 günde bir çok nadirdir.ama kafam çok karisti :110:
Cnm netten te arastir sanirim sen yumurtlamasin yumurtlama zamaninda böyle kircal damar seklince kan geliyor benim dr bana da sormustu adetimin 14. Gunu tekrar adet olmustum bana yumurta catladiginda boyle kircal camar seklinde hafif bir kan geldiyse yumurtlama olmus demektir demisti ama beni adet olmustum cunku kanamam cok yogundu 7 gun surdu tam dr onayladi zaten adet oldugumu
Simdi

Yerlesme kanamasi olsa pembe gelir 5 veya 6 damla falan benim icinci gebeligimde yasamistim o yerlesme kanamasini hafif hafif iki gun surdu ve kesildi devam ediyormu cnm kanama yoksa sadece o kadar mi geldi kayboldu eger oyleyse yumurtlama belirtisi cnm haberin olsun

Bu arada bende her gun yumurtluyorum sanki testler hep pozitif birakiyorum test yapmayi suna eminim ben adetimin 11. Gunu yumurtladim kesin ve o gunude kacirdim

Yada arkadaşlar önden haber verdi adetim sokulmem 3 4 gunu bulursa tam.zamaninda adet olmuş olurum . Eğer 7 sinde tam sokulursem 14.gun oluyo cunku. Ben şuan yumurtlamis olamam ki ovulasyonla takip etttim 20.gün çift çiZgiydi

canlarım merak ettiğim bişey vr bi yardm edin dün regli olmam lazımdı bugn sabah evde ovulasyn testi vardı fazladan yaptm ve çok koyu çıktı regli olmam gerekirken nasl koyu çıkar gebelikten söz edilebilir mi

Back
X