• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon

tulnkatar

Nasip çok güzel bir ihtimaldir🪻
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
469
166
23
33
Kızlar sizce bu testlere göre dün yani pazartesi pik olmamış mı c çizgisi kadar koyu değil biliyorum ama bugün yine test yaptım bu defa da silik çıktı tam pik olmadan tekrar siliklesmesi normal mi
1000030848.webp

Kuzucum bence pazartesi pik olmuş
Dimi evet ya bencede öyle chatGPT ye sordum pik olmamış dedi ama ben bundan daha koyu göremiyorum ki hiç birde önceki aylarda ovulasyon takibi yaptığımda aynı bu koyulukla çıkıp 14 gün sonra adet oldum o yüzden bunu pik kabul ediyorum. Çok teşekkür ederim 🥰

Dimi evet ya bencede öyle chatGPT ye sordum pik olmamış dedi ama ben bundan daha koyu göremiyorum ki hiç birde önceki aylarda ovulasyon takibi yaptığımda aynı bu koyulukla çıkıp 14 gün sonra adet oldum o yüzden bunu pik kabul ediyorum. Çok teşekkür ederim 🥰
Rica ederim değerlendirdiysen şimdi sakince beklemek kaldı ☺️

yok canım ben özelde anestezi almadan çektirdim çok hafıf adet agrısı gıbı oldu
Bende genelde adet zamanımda ağrı çektiğim için o ağrıya dayanabileceğimi düşündüm o yüzden araştırma hastanesinde çektirmeyi düşünüyorum zaten özele para verecek durumumuz da yok şuan

Kızlar sizce bu testlere göre dün yani pazartesi pik olmamış mı c çizgisi kadar koyu değil biliyorum ama bugün yine test yaptım bu defa da silik çıktı tam pik olmadan tekrar siliklesmesi normal miEki Görüntüle 3680862
Pik olması için ikisinin aynı koyulukta olması gerekiyormus bi bebenin günlüğü sayfasından öğrendim .

Pik olması için ikisinin aynı koyulukta olması gerekiyormus bi bebenin günlüğü sayfasından öğrendim .
Evet biliyorum ama bundan daha koyu olmuyor hiç benim testler o halde demek ki benim yumurtlamada sıkıntı var

Kızlar yumurtlama olmuş mu anlamıyorum yardımcı olur musunuz lütfen

Eklentiler

• 424DE37F-0166-478E-98A7-51BF994D0864.webp
    424DE37F-0166-478E-98A7-51BF994D0864.webp
    68,3 KB · Görüntüleme: 2
Back
X