- 30 Kasım 2024
- 469
- 166
- 23
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi evet ya bencede öyle chatGPT ye sordum pik olmamış dedi ama ben bundan daha koyu göremiyorum ki hiç birde önceki aylarda ovulasyon takibi yaptığımda aynı bu koyulukla çıkıp 14 gün sonra adet oldum o yüzden bunu pik kabul ediyorum. Çok teşekkür ederimKuzucum bence pazartesi pik olmuş
Bencede öyle ya dünü değerlendirdirdik bugünü de değerlendirirsek şansım olur dimi12. gun pik 13 gün çatlamış bence
Rica ederim değerlendirdiysen şimdi sakince beklemek kaldıDimi evet ya bencede öyle chatGPT ye sordum pik olmamış dedi ama ben bundan daha koyu göremiyorum ki hiç birde önceki aylarda ovulasyon takibi yaptığımda aynı bu koyulukla çıkıp 14 gün sonra adet oldum o yüzden bunu pik kabul ediyorum. Çok teşekkür ederim![]()
Aynen değerlendirdim hayırlısı bakalım bu ay da olmazsa rahim filmi cektircem hayırlısıRica ederim değerlendirdiysen şimdi sakince beklemek kaldı![]()
İnşallah gerek kalmadan olur. Ama hsg çektiriceksen de anestezili öneririm ben geçen yıl aralıkta çektirmiştimAynen değerlendirdim hayırlısı bakalım bu ay da olmazsa rahim filmi cektircem hayırlısı
Araştırma hastanesinde çektirmeyi düşünüyorum ama çok mu acıyorİnşallah gerek kalmadan olur. Ama hsg çektiriceksen de anestezili öneririm ben geçen yıl aralıkta çektirmiştim
Ben anestezili çektirdiğim için acısını bilmiyorum kuzum ama anestezisiz çektiren arkadaşım var kesinlikle dayanamazsın demişti banaAraştırma hastanesinde çektirmeyi düşünüyorum ama çok mu acıyor
Öyle mi anladım neyse bi bakiyim bende ozaman teşekkür ederimBen anestezili çektirdiğim için acısını bilmiyorum kuzum ama anestezisiz çektiren arkadaşım var kesinlikle dayanamazsın demişti bana
yok canım ben özelde anestezi almadan çektirdim çok hafıf adet agrısı gıbı olduAraştırma hastanesinde çektirmeyi düşünüyorum ama çok mu acıyor
Bende genelde adet zamanımda ağrı çektiğim için o ağrıya dayanabileceğimi düşündüm o yüzden araştırma hastanesinde çektirmeyi düşünüyorum zaten özele para verecek durumumuz da yok şuanyok canım ben özelde anestezi almadan çektirdim çok hafıf adet agrısı gıbı oldu
Pik olması için ikisinin aynı koyulukta olması gerekiyormus bi bebenin günlüğü sayfasından öğrendim .Kızlar sizce bu testlere göre dün yani pazartesi pik olmamış mı c çizgisi kadar koyu değil biliyorum ama bugün yine test yaptım bu defa da silik çıktı tam pik olmadan tekrar siliklesmesi normal miEki Görüntüle 3680862
Evet biliyorum ama bundan daha koyu olmuyor hiç benim testler o halde demek ki benim yumurtlamada sıkıntı varPik olması için ikisinin aynı koyulukta olması gerekiyormus bi bebenin günlüğü sayfasından öğrendim .
Yumurtlama masajı yapabilirsiniz. Ya da pvulasyon da boyle cıkınca kan verın ovu olmuşmu dıyeEvet biliyorum ama bundan daha koyu olmuyor hiç benim testler o halde demek ki benim yumurtlamada sıkıntı var
Kanla belli oluyormu kiYumurtlama masajı yapabilirsiniz. Ya da pvulasyon da boyle cıkınca kan verın ovu olmuşmu dıye
Evet canım var Hatta bi bebenin gnlüğü sayfasınaki ovu örneklerine masaja falan bakıver bende yapıyorum . Normal siliğe bile pik deyip yanlış tavsiyede bulunanlar var burada malesefKanla belli oluyormu ki
Tamam çok teşekkür ederimEvet canım var Hatta bi bebenin gnlüğü sayfasınaki ovu örneklerine masaja falan bakıver bende yapıyorum . Normal siliğe bile pik deyip yanlış tavsiyede bulunanlar var burada malesef