ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

Slm kızlaar bugün çok az kişi yazmış.
Oflu geçen ay ikimizde kırmızı kart görmüştük bu ay inşaAllah güzel haberleri veririz.
Dün akşam eşim bu ay bebek haberini alacağını hissettiğini söyledi, sevindirik oldum :))
İnşaAllah verebilirim güzel haberi ona...

canım yeri bilkenttemi yoksa kızılayda da varmı kızılayda varsa bnm için daha ii olur ...

canımm allah razı olsun sendenn duaların içinn çok saol canımm allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin inş canım...
çok üzüldüm bebeğin için canım ama en kısa zamanda yeni bi bebiş gelir inşşşşşş
allahım kmseye yaşatmasın ve herkesi ii doktorlarla karşılaştırsın canımm.... :54: :54: :54:

gec oldu biraz cvp ama, doktor hem bilkentte hem kızılayda, o mesrutiyer de ki yazdıgım adres muanehanesi

ya kızlar bşy sorcam şimdi ben idrar testini nezaman yapsam..
adetim 1 gün gecince kan testi yapmıstım negatifti..
şimdi 7 gün gecti..
sizce gec döllenme olsa kaç gün sonra çıkar idrarda ...
neakdar beklesem merak ediyormmm :(

şimdi 7 gün gecti..

Özellikle seni merak ediyorum canım, umarım gerçekten hamileliktendir bu gecikme...
Bu arada doktora gittiğimde bana döllenmeden 6 gün sonra idrar testinde çıkar demişti, demekki kan testindede daha erken çıkabilir.

Son düzenleme:
selam kızlar;benim de yarın adet günüm..Adet olmamayı diliyorum fakat vücudum öyle demiyor,adet hazırlığında gibi adeta.sanırım adet olacağım ama inşallah; kasım'da öyle bir durumda karşılaşmam..Umutsuzum şu an.Adet sancımın nasıl olduğunu biliyorum,şu anda da akıntım var biraz.sürekli adet oldum diye lavaboya gidiyorum şimdiden.
minikgelin adlı üye çok güzel konulara değinmiş,onun yazdıklarını okuyunca çok hak verdim.Oluruna bırakmak gerek ama yapımız gereği yapamıyoruz sanırım...Yumurtlama günü,ovulasyon günü...Herşeyi dört dörtlük uygulasak bile birşey eksik kalıyor,o da telaşımız,heyecanımız ve stresimiz yüzünden arada kalan aşk.bu 3 şey en büyük engel bebek için.ben bu ay bunu yenmek için dua edeceğim.Allah'ın izniyle yarın kırmızıları gördüğüm vakit sonraki ay için rahat olmayı düşünüyorum....

son olarak adet günlerine doğru tıpkı adet olacakmış gibi hissedip,hamile olduğunu öğrenen oldu mu? (beklemede olduğum ayda öğrenmek istediğim son soru)

çok zor bşymiş ya şu bebek yapma olayları.. ben bundan 4 ay önceee hamile kalsaydım üzülürdüm inan şimdide ugraşıyorumki olsun diye.. evliligimin 1. senesi dolunca hamile kalcam derdim heppp ama olmuyormuş hemen bu 3. ayımızzz umaırm çok bekletmez gelir minikböcekler:)
bikere belirti olaylarında kendimi tanımıyorum artık..
önceden olan bşymi bu yaşadıklarım yoksa hamile kalmak istedigimden olmayan şeyleri oluyor gibimi hisediyorum pskolojikmi anlamadım..
artık aşk için dielde bebek yapcaz mantıgıyla birlikte olmakta hoş deilll..bu ayda olmassaaa diger aylar düzenli olcak amaaa takmıycam bukdr..zatenn bu bir haftadır iyiyim kan tesitm negatif çıktıktan sonra istedigim kdr istiyeyim üzüleyimmm olmassa olmuyorrr.. ondan allahım hayırlıı zamanda nasip etsin... bizlere saglık versin er gec olur zaten..

Özellikle seni merak ediyorum canım, umarım gerçekten hamileliktendir bu gecikme...
Bu arada doktora gittiğimde bana döllenmeden 6 gün sonra idrar testinde çıkar demişti, demekki kan testindede daha erken çıkabilir.

inş cnm inşş valaa bugn test yapmamak için zor kendimi tuttummm 6 gün içinde döllenme olsa bile idrarda çıkmas korkusuyla yapmadım.adet gecikmesinden 1 gün sonra yapmıstım negatifti:(. bakalımm bi adet olcak gibi oluyorum bi olmuycak gibi iyi hisediyorum kendimi..
adet olcaksamda olayımda kurtulayım acabalarımdan..
saçımı boyatcam 1 karış beyazla geziyorum yaf:)))))))

Son düzenleme:
inş cnm inşş valaa bugn test yapmamak için zor kendimi tuttummm 6 gün içinde döllenme olsa bile idrarda çıkmas korkusuyla yapmadım.adet gecikmesinden 1 gün sonra yapmıstım negatifti:(. bakalımm bi adet olcak gibi oluyorum bi olmuycak gibi iyi hisediyorum kendimi..
adet olcaksamda olayımda kurtulayım acabalarımdan..
saçımı boyatcam 1 karış beyazla geziyorum yaf:)))))))
al benden de o kdr,yarın bat günü....Gelirse belirli amaca bağladım kendimi saç kesimi ve boyama...:1::17:
ÖTE YANDAN;yıprandığımı hissetmek böyle bişeymiş demek....İstemek istediğini elde edememek Allah'ın gücünün varlığını ispatlıyor bana,bugünlerde inancım daha da yüksek her konuda..

zambakkk ozaman bugun tam 6 . günn kan testinden sonra sence idrar testi yapayımmı yarın sabah çıakrmıki..hafta sonunu bekliycektim normalde

al benden de o kdr,yarın bat günü....Gelirse belirli amaca bağladım kendimi saç kesimi ve boyama...:1::17:
ÖTE YANDAN;yıprandığımı hissetmek böyle bişeymiş demek....İstemek istediğini elde edememek Allah'ın gücünün varlığını ispatlıyor bana,bugünlerde inancım daha da yüksek her konuda..

aynen cnmm herşeyimi ya hamileysem olayına bagladım.. bak mutfak dolabının üst rafı biraz yüksekte ben normalde baya kolumu uzatıp alırdım şimdi sandalyeye çıkıyorum.. dün bazanın altından bşy alcaktım ta akaşama kdr bekledim eşim açtı ben öle aldım..saç boyamaıdm lazere gitmedim başım agrıyor ilaç almıyorum...pskolojik olarak cidden yıprandım bende:(hayırlısı hakkımııza kırmızıları görene kdr allahtan umut kesilmez:)

zambakkk ozaman bugun tam 6 . günn kan testinden sonra sence idrar testi yapayımmı yarın sabah çıakrmıki..hafta sonunu bekliycektim normalde

Canım doktor çıkar dedi ama çok istiyorsan yap bence.
Ay bende çok merak ettim şimdi, yarın sabah burada olamayacağım için göremicem sonucu, inşaAllah pazartesi güzel haberler alırım sizden...

aynen cnmm herşeyimi ya hamileysem olayına bagladım.. bak mutfak dolabının üst rafı biraz yüksekte ben normalde baya kolumu uzatıp alırdım şimdi sandalyeye çıkıyorum.. dün bazanın altından bşy alcaktım ta akaşama kdr bekledim eşim açtı ben öle aldım..saç boyamaıdm lazere gitmedim başım agrıyor ilaç almıyorum...pskolojik olarak cidden yıprandım bende:(hayırlısı hakkımııza kırmızıları görene kdr allahtan umut kesilmez:)

Ayy bende ilaç almayayım dedm ama dayanamadım, minoset aldım, başım 2-3 gün çok ağırdı çünkü.
Çokta dikkat etmemeye çalışıyorum doğrusu, ünkü o psikolojiye girip kırmızıları görmek yıkıyor insanı...

birbirinmize çok benziyoruz ben de aynen o haldeyim.kışlıklarım gardolapta düzenlenmedi,çamaşırlrı bile beklettim eşim akşam gelcek de o taşıyacak,ben de yıkayacağım diye.herşeyden korkar oldum.hele bir gelsin o lanet şey;evi temizleyeceğim...İŞin esprisi gelmezzse de boşver işleri...deme kıvamındayımmm
:52: :52:

ofluuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesnn meraktayımm haberrrrrrrr bekliorummmm

minik gelinimidrar testini ypsanmı 1-2 güne hç bu kadar gecikirmiydiii senn canımm :)

Canım doktor çıkar dedi ama çok istiyorsan yap bence.
Ay bende çok merak ettim şimdi, yarın sabah burada olamayacağım için göremicem sonucu, inşaAllah pazartesi güzel haberler alırım sizden...

Ayy bende ilaç almayayım dedm ama dayanamadım, minoset aldım, başım 2-3 gün çok ağırdı çünkü.
Çokta dikkat etmemeye çalışıyorum doğrusu, ünkü o psikolojiye girip kırmızıları görmek yıkıyor insanı...
of beklemek çok zorrrr gelsin hemen bizimde pskolojimiz bozulmasın:)

ofluuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesnn meraktayımm haberrrrrrrr bekliorummmm

minik gelinimidrar testini ypsanmı 1-2 güne hç bu kadar gecikirmiydiii senn canımm :)

bilmiyorumki karar veremedim normalde bugun yapcaktım çıkmaz diye vazgectim.. yaırn mı yapsam yoksa pazarmı yapsam off beklemek sinir ediyor beni..
normalde hiç ama hiç ömrümde 7 gün geciktigı olmadı cnm en fazla 5 gün gecikmiştii oda toplasan iki kez oldu...

cidden oflu nerdesin bugun yoksunn acep güzle haberlermi vercen bize:)

Son düzenleme:
şimdi 7 gün gecti..

normalde döllenme 10 gün tatlım bence biraz daha bekle . bende bugün test edicem .çünkü günüm geçiyo

benimde 2 ekim 10 gün var daha ama kasıklarım çok fena sancılanıyo umutlanmakta istemiyorum ama inşallah hepimiz hamişizdir.

bilmiyorumki karar veremedim normalde bugun yapcaktım çıkmaz diye vazgectim.. yaırn mı yapsam yoksa pazarmı yapsam off beklemek sinir ediyor beni..
normalde hiç ama hiç ömrümde 7 gün geciktigı olmadı cnm en fazla 5 gün gecikmiştii oda toplasan iki kez oldu...

cidden oflu nerdesin bugun yoksunn acep güzle haberlermi vercen bize:)

YARIN YAP İSTERSEN CANIM HİÇ GEÇMEMİŞ BU KADAR BEBİŞ VAR HERALDEE :)))

normalde döllenme 10 gün tatlım bence biraz daha bekle . bende bugün test edicem .çünkü günüm geçiyo

SEN BGNMÜ YAPICAN TESTİN SONUCUNU YAZ HEMEN ÇOOK HEYCANLIII :d

Back
X