ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

canım cuma günü gidicemmm çok heycanlı yhaaa aslında erken olur belki ama dayanamıyom kii

abooww 2 gün mü kaldııı :) hadı bakalım hayırlı haberler ver .) msj yazamadım canım bi türlü bu arada benımde 3. ayım :) bakalım hayrlısı bu ay ıns olur. gördüğüm rüya gerçek olsaaa keşkeeeeeeeeeee :26:

canım valla hergun her dk musaıtız biz eşim evde oldugu içn her gün çalışıoz :) bu 9 gün önemli benim için full çalışmam lazımmm :)v

inşallah gerçek olurr canım hayıra yoruyoruz hayır çıkıcak inşşş :) gereçek olucak ruyaların stresten uzak dur tamammı çok etkili oluyomuş canımm :) ewt çok heycanlı yhaaa umarım çıkar o gn yaptırıcam teste çıkmazsada bi dahaki aya napalım denemeye dewam tutana kadar

selamlar
bata kaldı 6
buraya girene kadar batı falan herşeyi unutuyorum
buraya girince insan az da olsa heyecanlanıp acaba mı diyor
hayırlısı tabi ki

rüyanı okuyunca çok şaşırdım
aynı rüyayı 2 gün önce ben de gördüm
test yapıyorum ümitsizce ve ikinci çizgi silik çıkıyor donup kalıyorum
hayıra yormak istiyorum

inşş canım benım hayrlı haber olur yaa çk heycanlandım valla :) stresten uzak durmakk sımdılık bişey yok ama adete 1 hafta kalaa bütün stresler başlıyo mübarek :) hadı bakalım inş çıkar daaa pozitiff olur bebişşş gelirr teyze oluruzzz bizde

rüyanı okuyunca çok şaşırdım
aynı rüyayı 2 gün önce ben de gördüm
test yapıyorum ümitsizce ve ikinci çizgi silik çıkıyor donup kalıyorum
hayıra yormak istiyorum

aynen canım bende öylee.. bana diyolar yap diye bende ümitsizce gidiyorum yapıyorum çıkıyorum dışarı bakın diyorum pozitif çıkmışşş.... aynen canım hayra yormak istiyorum bat ne zaman ?:26:

evet kızlar çift çizgiden sonra kan testiyle de doğrulandı hamileliğim, 157 çıkmış :))
inşşşş burdaki herkes aynı heyecanı, sevinci yaşar en kısa zamanda :))

canım süpersinn inşşş hepimiz burda yazalım güzel haberlerimizii bu ay olur inş senin de çekirge bi sıçarar iki sıçrar bu üçüncü artık kaçamaz senden

selamlar
bata kaldı 6
buraya girene kadar batı falan herşeyi unutuyorum
buraya girince insan az da olsa heyecanlanıp acaba mı diyor
hayırlısı tabi ki

canım yeni gördüm yazıını bu arada a.s :) dediğin gibi bu forum çok iyi ama birazda strese sokuyo bizi :) ama napalım zaman geçirmek için bilgi almak için mükemmel bi forum.. teşekkürler kk :) bu arada benım bata daha çok var 23 ekim :)

evet kızlar çift çizgiden sonra kan testiyle de doğrulandı hamileliğim, 157 çıkmış :))

tebrikler canım çok sewindimmm :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn canımm darısı isteyen herkese inşşş :)

tebrık ederım anne adayımız :)

ya arkadaslar bısı sorucam ben adetıme 7 gun kaldı ve hıc bır belırtı hıs yok hamılelık acısından sankı adet olucakmısım gıbı gelıor ama adet belırtısı de yok acaba neyapmalıyımda ıcımı rahatlatmalıyım? ve bu ay serophene kullandım 22 mm yumurtam vardı doktorum ılıskı gunlerı onermıstı ve hepsındede yaptık ?

canım süpersinn inşşş hepimiz burda yazalım güzel haberlerimizii bu ay olur inş senin de çekirge bi sıçarar iki sıçrar bu üçüncü artık kaçamaz senden

ayyy bilmiyorum siz böyle deyince baya heycanlanıyorum ama sonraa boşuna ümitlenme bu ay da olmayacak diyorummm.. anlayacagın ne yapacagımı şaşırdım :26:

ayy canım benimm tebrik ederim teyze oluyoruzzz :) :) hamile haberi duyunca kalbim küt küt atıyo valla :) RAbiim bize de nasip etsin en kısa zamanda inşşşşşşşşşş .:)

ayyy bilmiyorum siz böyle deyince baya heycanlanıyorum ama sonraa boşuna ümitlenme bu ay da olmayacak diyorummm.. anlayacagın ne yapacagımı şaşırdım :26:

canım bende çok üzülüyodum ama bi karar aldım zor olsada dedim allah ne zaman ol derse o zaman olur ben denemelere her gün günü gününe dewam edicem bu ayda olmazsa çünkü canımm inşş bizimde anlımızda bigün yazıyo o gn olucak herşey biz tedbiri elden bırakmıcazz . hergün dewam edelimmm yumurtlama günlerini atlamayalım

ay negüzel bi bebiş daha gelior anyway cnm hayırlı olsun darısı bizlere inş..
kızlar ben kesin adet olcam tam 1 hafta var batıma ve ben de farklı bşy yok kasıklarımda artık batma deilde agrı var sızlıyor sürekli belim hafif agrıyor ayaklarım buz gibi. bunlaırn hepsi adet belirtisi çok üzülüyorummmm öle böle deil.. işin ortasında hemen açıp yazmak istedim duramadım
bu arada rüyalarınızda çok güzelmişş rüyası bile güzel demi bide gerçek olsaaaaaaaaaaaaaaa:)

Son düzenleme:

bende 2 ay çok üzüldüm ama bu ay o yüzden ümitlenmek istemiyorum olursa olur olmazsa da RAbbimin bi bildiği vardır dicem :) .. biz tedbiri bırakmayacagız her gün çalışmaya son sürat devam :):81:

zaman geçirmek için güzel
ama aklımda olmayanı aklıma getiriyor burası benim
inan hiç aklımda değildi sabahtan beri
eve geldim aklıma kk geldi ve yine aklıma geldi
pek ümitli değilim ben artık ama okudukça az da olsa gaza geliyor insan

minik gelinim öncelikle hoşgeldin.. ama sen bu şekilde bizi çok üzüyosun..daha adetine var 1 hafta sen adet olacağım diyosun. biraz oluruna bıraksan.. kendını bu kadar şartlama lütfen yaa.. olursa olacak RABBİM büyüktürrr.... üzülmek yoookkk... bu ay olmazsa gelecek ay olur. ama unutma hala ümit var... çünkü daha adet falan olmadın tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…