- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #1.301
Merhabalar, ay ay yeni hamile haberleri aldık ne güzel
GÖSDE VE MRSPİNK35
kızlar tebrik ederim, Allah kucağınıza alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin
darısı tüm isteyenlere inşallah...
Bu arada kızlar yazının altına cetvel gibi birşey yerleştiriliyorya hani, işte doğuma şu kadar ay gün vs kaldı diye gösteren animasyon türü gibi bişi nasıl ve nerden yapılıyo bilen varsa anlatırsa sevinirim.
Kızlar,
denemiş olan herkes yanıtlayabilir mi merak ediyorum
ovulasyon takibi ile kaç ayda hamile kaldınız
hamilelik belirtileriniz nasıldı ve ne zaman başladı
hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz
ayyy okudukça nasıl sevindim hamile kalanlara tebrik ediyorum RABBİM sağ salim kucaklarınada almayı nasip eder inş.
belirtilerinizi okuyunca bende biraz umutlanıyorum benimde adetime bir hafta kaldı bendeki belirtiler yumurtlamadan sonra başladı kasıklarımda adet ağrısına benzer ağrılar belim de aynı şekilde ağrımaya devam ediyor bazen çok az ayakta dursam belime bişey saplanıyor sanki çok şiddetli olmasada beni tedirgin ediyor aslında şu an yaşadıklarım adet belirtilerine biraz benziyor ama ben adet ağrısını adetimin birinci günü yaşarım bende karın ağrısı ilk adet günümde başlar sadece 1 gün sürer şiddetli olur yatırmaz bu ay ilk defa böyle bişey yaşadım umutlnamkta istemiyorum ama başka ne olabilir diyerek de beynimi yiyip bitiriyorum bir kaç gün bekleyip bende kan testi yaptırmayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak hakkımda hayırlısı olur inş...
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. bu adreste bulabilirsin :)
seems yapabildinmi bana şu hatayı veriyor
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
amin benmde 3 eylül geçsn günler yaaa gelsin minik bebişler kızlar ilk hamilelğnzmi
Merak ettim, hamiş misin?
canım ben önce ovulasyonu pek bilmiyordum o zamanlar olmadı ama ovulasyonu hesapladım ve o olası bir haftada 6 7 gün kadar hergün çalıştık oldu bi kerede olanlarda var tabi olmayanlarda var bunları etkileyen çok unsur var ama en çok olası yumurtlama dönemini hesaplatayrak değilde ovulasyon testleriyle yapanlarda tutturuyormuş onu ben denemedim ama ona iyi diyorlar bi hafta çalışmaktansa nokta atışı daha iidir
sağol canım yanıtın için, ben çift çizgiyi gördüğüm gün saat sabah 11,15 ti.
önceki gece ilişkimiz olduğu için aynı gün yapmadım (gün aşırı olsun diyerek)
ertesi sabah 10,00'da ve kaçırmamak için bir ertesi sabah 06.00 da ilişki oldu
şu an bekliyorum bu ay denemelerde 2. ayım çok uzamasını istemiyorum yıpratıcı bir süreç ama Allah ne yazdıysa o olur tabiki
ovulasyon testini ilk kez deniyorum bakalım hayırlısı gelişmeleri sizlerle paylaşacağım
umarım hiç kimse hayal kırıklığına uğramaz
Kızlar,
denemiş olan herkes yanıtlayabilir mi merak ediyorum
ovulasyon takibi ile kaç ayda hamile kaldınız
hamilelik belirtileriniz nasıldı ve ne zaman başladı
hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz
bat ne zmaan canım ınsallah sonuc pozitif olur isteyen herkes için :)
yaklaşık 15-16 ekim gibi bekliyorum...inşallah gelmez:)
ben bu yolla hamile olmustum ancak 5 haftalık dusuk oldu
agustos ayı itibariyle yaniden calısmalara basladık eylul ayında kırmızı kart'ı gördüm :) ekim için bilemiyorum ..8-10 ekim arası regl tarihim.oncekinde goğus sızısı ve yumurtalıklara ani gelip giden ince sızılar vardı bu kez ınce sızılar yok goğuslerim 2 haftadır feci acıyor yani sonucta ne regl ıcın belirti var ne hamilelik icinpztesine kadar bekleyeceğim gelmezse pztesi aksamı test yapacağım..
evet umaygulay arkdasımız hamiş çıktı darısı bize
hadı bakalım ınc calısmalar bitti mi devam ediyo musun :)
İnşallah... Allah her isteyene tez zamanda nasip etsin.
Senin ne kadar var öğrenmene?
doktorun dediği 11. ve 18. günler arası idi, ovulasyon çift çizgi 13. günde çıktı 14 ve 15. gün birlikte olduk
dolayısıyla geçmiştir vakti diye çalışmalar finito denk gelirse artık:))
ayrıca bu vesile ile birşey daha sorayım...test pozitif çıktıktan sonraki 24-48 saat geçerli diye biliyorum
dolayısıyla sonradan yapılanların faydası olur mu ki, olmaz diye önemsemiyoruz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?