ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

valla canım ben hıc ovulasyon testı falan kullanmadım :) rastgele her gun ılskı oluyo iişte. eşim fazla kaptırdı kendını

valla şükret o zaman :) ...ben sırf şu gerginlikler bitsin diye bir an önce olumlu sonuç almak istiyorum

erkekler için de zor malum saatli sepetli olunca stres oluyorlar

valla şükret o zaman :) ...ben sırf şu gerginlikler bitsin diye bir an önce olumlu sonuç almak istiyorum

erkekler için de zor malum saatli sepetli olunca stres oluyorlar

oyle tabı de ALLahtan yanı benım eşim hiç mırın kırın etmez :) yeter kı bebek olsunn.. Ah bi olsaaa

ben de ilk defa bu ay kullandım testi sat17 eylül bat 13-14 ekim bakalım bekliyorum...

gısdeeeeeeeeeeeeeeee canım tebrik ederim çokkkkkkkkk sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

burda hamıle haberi görünce o kadar çok hevesleniyorum ki... ahh ahh RABBİM Bizlere de NAsip etsin İNŞALLLAAHHH....

oflu canım aynen bende çokkkkkkkkkk hevesleniyorum,,seviniyorum aynı zamanda da korkuyorummm...Ne zaman tutunacak bana bebeğim neden 4 aydır olmadı nedennnnn hiç olmayacak diye çokkkkkkkkk korkuyorum kızlarrr..

selamlar
qozde den haber geldi mi tekrar
kan sonucunu yazdı mı geçmişe bakamadım

bnim umutlar da kasıma kaldı artık
inşallah kasımda kavuşuruz

aynn öle bazen hc olmuyck gibi hssedıyorm

çalışmalara başlayalı tam 1 sene oldu bu ay...
ve biz sadece 1 kez birlikte olabildik..
ruhum daralıyor artık...

ovülasyon tarihlerine göre hareket edince de beyefendi strese giriyor.saatli günlü ilişki mi olur diyor..haber vermesen gün kaçıyor o güne denk gelmiyor..
sıkıldım artık

arkadaşlar idrar testini mutlaka sabah ilk idrarla mı yapmak gerekiyo, benim günüm geldi mi geçti mi anlayamıyorum çokdüzenli değil adetim. ne yapmalıyım sizce
:2:

arkadaşlar idrar testini mutlaka sabah ilk idrarla mı yapmak gerekiyo, benim günüm geldi mi geçti mi anlayamıyorum çokdüzenli değil adetim. ne yapmalıyım sizce
:2:

canım sabah ıdrarıyla yapamıosan da ıdrarını 4 saat tut. ama fazla sıvı tuketımı yapma.. :) bol şanss..

canım sabah ıdrarıyla yapamıosan da ıdrarını 4 saat tut. ama fazla sıvı tuketımı yapma.. :) bol şanss..

teşekkür ederim oflu, yarın aslında kan testimin sonuçları internete verilirmiş, ama ben bekleyemiyorum işte, sabırsızlık ne kötü bişeymiş şimdi anlıyorum, işkence cekiyorum resmen:2:

teşekkür ederim oflu, yarın aslında kan testimin sonuçları internete verilirmiş, ama ben bekleyemiyorum işte, sabırsızlık ne kötü bişeymiş şimdi anlıyorum, işkence cekiyorum resmen:2:

bekle kız hcg cabuk cıkıyo sonuclar hastanenın web sıtesınde yok mu lbrtvr sonucları ordan baksana :) yada ıdrar testi yap bnde merak ettm :)

bekle kız hcg cabuk cıkıyo sonuclar hastanenın web sıtesınde yok mu lbrtvr sonucları ordan baksana :) yada ıdrar testi yap bnde merak ettm :)

bu gün verdim daha:)) ama akşam 9gibi çıkabilir ya da yarın sabah bak internetten dedi hemşire, şimdi baktım kaydım var ama sonuç malesef henüz yokkk, neyse yarın ola hayrola deyim artık, elden bişey gelmiyo. ben gosdeyi merak ediyorum aslında, onunla yakındı günlerimiz o öğrendi evde test yapmış silik de olsa görebilmiş maşallahhhhh kanda da pozitif çıkar inşallahhhben de yarın sabah yaparım belkiii duruma göre hareket etcem bakalım hayırlısı neyse o olur umarım

insallah hayirli haberlerini aliriz canim, benim genelde asiri gaz sancim kasik agrisina benzer agrilarim
ve bel agrim var, o yuzden bu belirtileri yormak istemiyorum daha dogrusu ayirt edemiyorum tarihi beklemekten baska care yok

haklısın canım bende birseye yormak ıstemiyorum bekleyip goreceğiz su an itibariyle goguslerimdeki sızı oldukca azalmıs durumda yani hamıleliğe dair tek belirtim de yok olmus durumda ...ne yapalım kısmet diyeceğiz.. bir umut sabırsızlıka yarını bekliyorum :)

canım ovulasyon zamanını eşine söylemek zorunda değilsinki
sen bak bence uvulasyon gününde kendini ayarlao zaman yaklaş eşine
onun ovulasyondan haberi olmadan :)

canım ovulasyon zamanını eşine söylemek zorunda değilsinki
sen bak bence uvulasyon gününde kendini ayarlao zaman yaklaş eşine
onun ovulasyondan haberi olmadan :)

bn sabah vermıstım ogleden sonra netten aldım hemen sonucları .) yarın o zaman sabah ılk ıdrarla bak.. evt bende gozdeyı merak edıyorum ya normalde kkdan hıc cıkmazdı ama bugun hıc gırmedi. valla ne guzel sızın azıcık kaldı ogrenmenıze en sona ben kaldım sanırım yaa :) koskoca 16 gun var daha adetime :44:

merak etme ben senden de sonrayım
4 gün sonra adet olcam üstüne de bi 26 koy etti 30 gün
bi 30 gün daha bekle şimdi
ömrüm beklemekle geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…