ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

bak artık yarın bi test yap yeterince geçti
ben de senin için sevinmek istiyorum :)

yaa böle deyince teşeniş oluyorum :) alsam mı yarn test cuma günü gidecktim doktorm yokmuş cumrtesi gününe kaldı yarn alıp yapsam mı acaba.. şu 1 liraya testler var onlara güvnmiyorum hangi markanın kini alsam ? girdim kanına ha yarn yapcam :):)

yaa böle deyince teşeniş oluyorum :) alsam mı yarn test cuma günü gidecktim doktorm yokmuş cumrtesi gününe kaldı yarn alıp yapsam mı acaba.. şu 1 liraya testler var onlara güvnmiyorum hangi markanın kini alsam ? girdim kanına ha yarn yapcam :):)

valla 5 farklı marka test yaptım 4ü pozitif çıktı
ki senin kaç gün gecikti
en dandiğinde bile çıkar :)

cnm bu ölçümü siteden mi yapıyosun ? ateşn yükselmiş ama yine 36 dereceler de yksa bn mi ynlışm ?

herkesin vücut ısısı farklı
35 olanda var 36 olan da 37 olan da
o yüzden o ısıya takılma
ölçümü sabah yataktan kalkmadan dil altından termometreyle yapıyorum
siteye üye olmuştum bilgileri giriyosun o tablo yapıyo

herkesin vücut ısısı farklı
35 olanda var 36 olan da 37 olan da
o yüzden o ısıya takılma
ölçümü sabah yataktan kalkmadan dil altından termometreyle yapıyorum
siteye üye olmuştum bilgileri giriyosun o tablo yapıyo

evt hklısın :) ya 5 gün geckti ama dedim ya düşüğümde 3 haftalık hamilyken idrarda çıkmamıştı ondan tereddütdeyim ama yarn alıcam yapcm yanii...

kızlar dün form bir günlüğüne kapalıydı valla kısa zamanda alışmışım buraya panik oldum:))

son gelişmeler nedir BAT bekleyenlerden hamile olan var mı

Sağol cnm aslında bu ay çok ümitli değildim çünkü ilk denememiz daha ve bende polikistik over var bunun için ilaç kullanıyorum yumurtayı güçlendirici olursa etkisi ondandır. Bu kadar ümitlenmemin sebebi çok fazla belirtisi var gibi psikolojik değilse eğer bugünde çok miğdem bulanıyo. Sende bi belirti varmı canım

BAT ne zaman senin, hamileysen kaç haftalıktır nasıl belirtilerin var paylaşırmısın

selam kızlarrrrrr
nasılsınız bi süre bakamasam kaç saya oluyor yaaa takip edemiyorumm :26:
hamişler artıyorrrr
:49::nazar:

slmm kızlar bende bi kaç gündür bakamıyorum foruma bugun adet günümmm bakalım olcakmıyım. ama hiç agrım yok:(
yarın sabah test yapcam umudum yok ama yinede belki olursa diye hevesleniyorum:)

selam kızlarrrrrr
nasılsınız bi süre bakamasam kaç saya oluyor yaaa takip edemiyorumm :26:
hamişler artıyorrrr
:49::nazar:

valla iyi olmaya gayret ediyorum

karın ağrısı, aşırı sancılı gaz, karında müthiş şişlik

bunlar benim klasik adet belirtilerim

hafta sonuna bekliyorum..umuyorum gelmez...ama hiç de öyle görünmüyor

gerçi hamileliliğin belirtileri yada belirsizlikleri çok değişkenmiş okuyorum buradan ama hayırlısı

slmm kızlar bende bi kaç gündür bakamıyorum foruma bugun adet günümmm bakalım olcakmıyım. ama hiç agrım yok:(
yarın sabah test yapcam umudum yok ama yinede belki olursa diye hevesleniyorum:)

ben ovulasyon aldigim zaman icinden gebelik testide cikti ama hic yapmayi dusunmedim

hastaligimi beklemek daha iyi gibi geliyor umut umuttur:)) yıkılmak olsa da sonunda

ben ovulasyon aldigim zaman icinden gebelik testide cikti ama hic yapmayi dusunmedim

hastaligimi beklemek daha iyi gibi geliyor umut umuttur:)) yıkılmak olsa da sonunda

aslında en güzleini yapmısısn cnm.
ben bu forumda okudukca gaza geldim habire test yaptım. adet gününden önce test yapıpta çıkan çok kişi var diye... daha böle erken test yapmıycam üzülüyürumm..bakalım bugun adet olmassam yarın sabaha yapcam inşş..negatifte çıkarsa yineee adet olcagım günü bekliycem otururp akılı akıllı:)
allahım nasip eder inş.. ben bu son iki aydır özelliklede bu ay okdr çok istiyorumki bebek anlatamam her an aklımda:(

gerçi hamileliliğin belirtileri yada belirsizlikleri çok değişkenmiş okuyorum buradan ama hayırlısı

merhaba canım inş. gelmez belirtilerin ben farklılaşan belirtilerimi battan bir gün önce yaşamıştım, sanırım battan bir gün öncede yerleşmem olmuş lekelenme geldi çünkü ama dedğin doğru herkese göre değişiyor bende haftasonunu iple çekiyorum çünkü ilk konrolüm olacak

merhaba canım inş. gelmez belirtilerin ben farklılaşan belirtilerimi battan bir gün önce yaşamıştım, sanırım battan bir gün öncede yerleşmem olmuş lekelenme geldi çünkü ama dedğin doğru herkese göre değişiyor bende haftasonunu iple çekiyorum çünkü ilk konrolüm olacak

inşallah Allah tamamına erdirsin canım seninkini de

Adet Dönemiyle Aynı bütün belirtiler Okudum Ben sadece bekleyeceğiz

arkadaşlar son iki gün kaldı iki gün sonra eğer adet olmazsam hemen dr gitcem çok heyecanlıyım göğüslerde hassasiyet dışında hiç bir belirtim yok. normalde 3 gün önceden sancım başlardı ama şimdi tık yok normalmi sizce yada psikolojikmi:((

Adet Dönemiyle Aynı bütün belirtiler Okudum Ben sadece bekleyeceğiz

vallahi işte böyle senin gibi yazanları okuyunca bi umutlanıyorum sonra başka birşey okuyorum üzülüyorum

hepimiz böyleyiz galiba..kısmet hayırlısı olsun daha denemelerde yeniyim 2. ayda olursa büyük şans olur :))

merhabalar kaldı 7 günnn
sabahları hafif mide bulantım oluyo ama geçen ayda öle olmştu kırmızı kartı yemiştimmm

hala ferahım neden acap ya
şimdiye 4-5 tane test yapmıştım :)

kızlar hamile olunca ateş yüksek mi çıkıyor düşük mü bilen var mı

yani daha önce ölçülerlerle arasındaki fark nasıl oluyor

Back
X