ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

Merhaba kızlar sizindemi hepinizin adeti geçtii
Benimde bu gün 10 gün oldu geçelii 9 gün önce idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı
Kan testinede korkuyorum ..
Mevsimselmii acep..

Selamun aleykum kizlar

Araniza yeni katilanlardanim:3: kisaca kendimi tanitayim.25 yasina yeni basmis,evliliginin 4.yilina girecek bi Bayanim:42:
Gecen sene haziranda 8+4 haftalik bebegimi malesef kaybetdim,kurtaj oldum.:43: ogun bugundur bebegim olmuyor.iki gundur esime keciboynuzu kurune basladim.SAT dan bi onceki adet tarihim 29 augustos son adetimde 29 eylulde oldum.cok sasirmisdim cunku adetlerim duzensizdi.simdi ekimin 29unu bekliyorum haliyle ama iki uc gundur migdem yaniyo,gogus uclarim sizliyo,isdahim acildi gece olsun karnim gurulduyo resmen ama yemiyorum ve kasiklarim agriyo,ayipdir soylemesi gazim da var ama kendimi umitlendirmek isdemiyorum, husrana ugramamak icin.sizce bu belirtiler....:44:?Allah hakkimizdan hayirlisini versin insallah

canım öncelikle çok geçmiş olsun ben kürtaj olmasam da bende düşük yapmıştım yaklaık 9 ay önce..
kendini çok dinleme canım. tekrar tekrar söylüyorum doktorlar bile söylüyolar kendinizi bu fikre alıştırmayın. vucudunuz bile sizi kandırır.. diyolar ki haksız da sayılmazlar.. dedıklerın hamilelik belirtilerine benziyor ama gerçekten ümitlenme eğer bu ay olmazsa daha çok üzülürsün.. adetten önceki belirtilerde hamilelik belirtileri olabileceği gibi adet habercisi de olabiliyor.. inşallah geliyordur bebeğin..

Merhaba kızlar sizindemi hepinizin adeti geçtii
Benimde bu gün 10 gün oldu geçelii 9 gün önce idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı
Kan testinede korkuyorum ..
Mevsimselmii acep..

9 gün geçmiş.
aslında idrarda çıkması gerekirdi.
bi an önce kan testi yaptırın bence. eğer gebelik yoksa da
oluşabilecek kötü ihtimalleri ortadan kaldırmış olursunuz...

Ya bu takıyosunuz kafanıza olmuyor sözünü hiçmi hiçç anlamıyorum ben 3 yıl takmadım olmadı
Teyzemin kızı evlendiği aydan başladı takmaya 3.ay hamile kaldı ben 3 yılda sadece 3 kez test yaptım ama o ayda sadece 20 tane idrar testi yapardı şimdi dogurdu bile
Başka arkadaşlarımda var onlarda öylee..:26:
Neyse hayırlısı olsun Alanda verende Rabbim kıçımızı yırtsakta bir ay amuda kalksakta yine olmaz
Rabbim vermedikçe ...

Ya bu takıyosunuz kafanıza olmuyor sözünü hiçmi hiçç anlamıyorum ben 3 yıl takmadım olmadı
Teyzemin kızı evlendiği aydan başladı takmaya 3.ay hamile kaldı ben 3 yılda sadece 3 kez test yaptım ama o ayda sadece 20 tane idrar testi yapardı şimdi dogurdu bile
Başka arkadaşlarımda var onlarda öylee..:26:
Neyse hayırlısı olsun Alanda verende Rabbim kıçımızı yırtsakta bir ay amuda kalksakta yine olmaz
Rabbim vermedikçe ...

RABBİM isteyene değil İstediğine verir. zamanı gelince sıra bize de gelir inşallah :)

9 gün geçmiş.
aslında idrarda çıkması gerekirdi.
bi an önce kan testi yaptırın bence. eğer gebelik yoksa da
oluşabilecek kötü ihtimalleri ortadan kaldırmış olursunuz...

Hiç cesaret edemiyorum olumsuzsa diye
Geçen ay rütün kntrol yaptırdım her ay yaptırıyorum
Bu ay tüp bebeğe başlıycaktım 2. kez ama gelmedi başlayamadık
Bi cesaretimi toplasam gidicem..
Birde vajinal muayneden okadar tiksindimki yine bakcaklar diyede gidemiyorum hastaneye off
Ne zor Yarabbm

merhaba arkadaşlar

benimde adetime 10 gün var ama sırtım ve belim çok ciddi ağrıyor. birde bugün kahverengi lekelenme başladı. anlamadım. randevu aldım. yarın doktoruma görünücem. aranızda bunu yaşayan varmı

canım öncelikle çok geçmiş olsun ben kürtaj olmasam da bende düşük yapmıştım yaklaık 9 ay önce..
kendini çok dinleme canım. tekrar tekrar söylüyorum doktorlar bile söylüyolar kendinizi bu fikre alıştırmayın. vucudunuz bile sizi kandırır.. diyolar ki haksız da sayılmazlar.. dedıklerın hamilelik belirtilerine benziyor ama gerçekten ümitlenme eğer bu ay olmazsa daha çok üzülürsün.. adetten önceki belirtilerde hamilelik belirtileri olabileceği gibi adet habercisi de olabiliyor.. inşallah geliyordur bebeğin..

Allah razi olsun,sanada gecmis olsun balim.tedavilerim yarim yamalak oluyodu,adet oldugum zaman kizip tedaviyi birakiyodum.hep aklimdaydi,gecem gunduzum bebek oldu bir turlu baska seye konsantre olamiyodum.taaki banyoma tadilat yaptirana kadar.evimde tadilat oldugu icin bu Seferde sadece "nezaman bu insaat bitecekde temizlige baslicam"yer etmisdi,bebegi tamamen unutmusdum.bide 1 ay sonraki hamile oldugumu ogrendim.o anki duygularimi bi bilseydiniz.cift cizgi cikdiginda sanki icime annelik duygusu üflendi.anlatilmazyasanir....AMA benim yasamam sadece 1 haft surdu.insallah yine ayni duyguyu yasarim AMA 1 haftalik degill,1 omurluk

Günaydın kızlarrr bugün adet günüm bakalım olcam mı???
Hakkımızda hayırlısı olsun;Allah bize en hayırlısını nasip etsin inşallah!!!

slm kızlar nslsınız..
oflu test yapmadınnmı:)
ben test yaptım negatif kızlar.. dün gece ve bugun çok agrım var hani adetin ilk günü agrır ya aynen öle heran gelcek sanırımmmmm çok rahatsızım şuan anlatamam size...
8 gün geciktiii öff artık olcaksam olayım sıkıntı veriyor bünyeme:(

slm kızlar nslsınız..
ben test yaptım negatif kızlar.. dün gece ve bugun çok agrım var hani adetin ilk günü agrır ya aynen öle heran gelcek sanırımmmmm çok rahatsızım şuan anlatamam size...

minikgelin geçmiş olsun...Allah'tan hayırlısı olsun hepimiz için
adet sancısı vermesin kimseye:)

slm kızlar nslsınız..

cnmm yhaa idrar teslerne güvenmeee :((( hngi marka yptın bu sefer sen 2 gn daha olmazsan kesn bi kn tsti yptır canımmm adet sancısı hamile olsak bile oluo bn hmile olduuğumu bilmeme ragmen hep adet olucm diodum cnmmm

beklemedeyim canım bi belirti,m yok dün gene beyaz akıntım vardı adet oldm sandım ama gelmemiş. göğüslerim normal sanırım ::) bi belirti yok anlayacağın. adetime 2 gün var.

testnn arzalımıydı ki cnm 2 gnn ayy çok azz klmış çok heycnlı inşş olmazsınn canım yhaaa

cnmm yhaa idrar teslerne güvenmeee :((( hngi marka yptın bu sefer sen 2 gn daha olmazsan kesn bi kn tsti yptır canımmm adet sancısı hamile olsak bile oluo bn hmile olduuğumu bilmeme ragmen hep adet olucm diodum cnmmm

nimo yada nemo gibi bi simi avrdı cnm.. hiç silik de çıkmadı kıpkırmızı tek çizgi:(
ama dün ve bugun çok adet agrım var bu agrıyı biliyorum adetimin ilk günleri olan agrılarrr neden gelmiyor kırmızılar..pazartesimi kan testi yaptırsam.. ya üzülmek istemiyorum bidaha negatif der diye...
haftaya cuma ya kdr bekliycem...haftaya cuma 15. gün olcak gecikeli.. ama bence adet olcam ilk kez dün akşam ve bugun bu adet agrısı oldu.. bide gögüslerim acaip agrıyor iki gündür ondan önce hiç agrımazdı.. uclarıda agrıyor..ay nefret ediyroum kendimden gözdeeeeeeeeeee:(

nimo yada nemo gibi bi simi avrdı cnm.. hiç silik de çıkmadı kıpkırmızı tek çizgi:(
ama dün ve bugun çok adet agrım var bu agrıyı biliyorum adetimin ilk günleri olan agrılarrr neden gelmiyor kırmızılar..pazartesimi kan testi yaptırsam.. ya üzülmek istemiyorum bidaha negatif der diye...
haftaya cuma ya kdr bekliycem...haftaya cuma 15. gün olcak gecikeli.. ama bence adet olcam ilk kez dün akşam ve bugun bu adet agrısı oldu.. bide gögüslerim acaip agrıyor iki gündür ondan önce hiç agrımazdı.. uclarıda agrıyor..ay nefret ediyroum kendimden gözdeeeeeeeeeee:(

öylee demeee canımm yhaaaaa :(((
bnce olmazsan pazartesi yptır on gnlük bi geçikme normal değil cnmm hamişş olmasan bilee baktır bncee ama inşş hamişsindr vee noluy noluy gelmesnn kırmızılarrrr :((((

öylee demeee canımm yhaaaaa :(((
bnce olmazsan pazartesi yptır on gnlük bi geçikme normal değil cnmm hamişş olmasan bilee baktır bncee ama inşş hamişsindr vee noluy noluy gelmesnn kırmızılarrrr :((((

ayyy eger ben bu hafta sonu adet olmassam zaten tüm hamilelik belirtileri var sabahları midem bulanıyor inan..su içerken kusasım geliyo falan... bakalım bu hafta sonu olmssam kan testi vermemde doktorda ultrasonda bakarr muayene olurum..ay neyapcagımı bilmiom daha:(

minikkedi daha olmadım kuzum ama adet agrım var..bildigin adetin ilk günü olan agrım ama kan yok:(

Back
X