- 6 Şubat 2015
- 72
- 11
- Konu Sahibi sevdicegimogi
Kizlar cok bunaldim hep aglamakliyim agliyorum gercekten mutlu olamiyorum eski konularimdan bilen.bilir. Sevgilimin annesi ayirdi bizi kac sefer yinede baristik. Cocuk okumak istemiyor benide okutmak istemiyor kendisi köy isleriyle ugrasiyor okuyor ayni zamanda ama okumuyor yani ne bileyim lise bitsin istiyor. Meslek lisesi zaten elinde bir meslegi olucak uni yede gitmeyecek. Ben anadolu lisesiyim okudum uni sinavina hazirlandim yinede istedigim yer olmadi yine deniycem tabi ama gercekten kafam oyle karisik ki sevgilimi cok seviyorum ama hep engel cikiyor ne bileyim kavga ediyoruz hep yerli yersiz herseye iki yilda 100 kez ayrilip baristik yani. Bilmiyorum dayanamayip barisiyoruz kusuncede. Oda beni seviyor biliyorum bende onu cok seviyorum ama mutsuzum onun yuzunden psikolojim bozuldu ilaclar kullandim ailemle aram acildi kendime zarar verdim. Unutmayida denedim olmuyo en fazla 1 hafta ayri kalabildik. napicam bilmiyorum bu mutsuzluga boyun mu egiyim yoksa acilarimla mi yasiyim kafam cok karisik suan ne sacmaladigimi bile bilmiyorum. Kendisinin bir.suru isi oluyor beni takmiyor mesaj felan atmiyor aramiyor sormuyor kizlarin yaninda calisiyor deliriyorum fazlasiyla kiskancim takintiliyim kendime dur diyemiyorum stress yapiyorum agliyorum sizliyorum saatlerce ve sonra o ozur diliyor dayanamiyo halime ve bende barisiyorum sonra yine ayni sacmaliklar oluyo hep kavga gurultu. yuz yuze olunca kavga etmeyiz fazla . Benim suan asiri canim skkin ve bunaldim delirmeye ramak kaldi icimi dokmek icin yazdim sonuna kadar okuyan zor olur biliyorum oylede anlamsiz yazdim cunku hem reglim belki suan bundan dayanamiyorum uf bana tavsiye verin ablalarim kendimi rahat hissetmek istiyorum nolur dua felan edin ne yapsam duzelmiyorum..