oyle bunaldim ki herseyden

sevdicegimogi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
72
11
Kizlar cok bunaldim hep aglamakliyim agliyorum gercekten mutlu olamiyorum eski konularimdan bilen.bilir. Sevgilimin annesi ayirdi bizi kac sefer yinede baristik. Cocuk okumak istemiyor benide okutmak istemiyor kendisi köy isleriyle ugrasiyor okuyor ayni zamanda ama okumuyor yani ne bileyim lise bitsin istiyor. Meslek lisesi zaten elinde bir meslegi olucak uni yede gitmeyecek. Ben anadolu lisesiyim okudum uni sinavina hazirlandim yinede istedigim yer olmadi yine deniycem tabi ama gercekten kafam oyle karisik ki sevgilimi cok seviyorum ama hep engel cikiyor ne bileyim kavga ediyoruz hep yerli yersiz herseye iki yilda 100 kez ayrilip baristik yani. Bilmiyorum dayanamayip barisiyoruz kusuncede. Oda beni seviyor biliyorum bende onu cok seviyorum ama mutsuzum onun yuzunden psikolojim bozuldu ilaclar kullandim ailemle aram acildi kendime zarar verdim. Unutmayida denedim olmuyo en fazla 1 hafta ayri kalabildik. napicam bilmiyorum bu mutsuzluga boyun mu egiyim yoksa acilarimla mi yasiyim kafam cok karisik suan ne sacmaladigimi bile bilmiyorum. Kendisinin bir.suru isi oluyor beni takmiyor mesaj felan atmiyor aramiyor sormuyor kizlarin yaninda calisiyor deliriyorum fazlasiyla kiskancim takintiliyim kendime dur diyemiyorum stress yapiyorum agliyorum sizliyorum saatlerce ve sonra o ozur diliyor dayanamiyo halime ve bende barisiyorum sonra yine ayni sacmaliklar oluyo hep kavga gurultu. yuz yuze olunca kavga etmeyiz fazla . Benim suan asiri canim skkin ve bunaldim delirmeye ramak kaldi icimi dokmek icin yazdim sonuna kadar okuyan zor olur biliyorum oylede anlamsiz yazdim cunku hem reglim belki suan bundan dayanamiyorum uf bana tavsiye verin ablalarim kendimi rahat hissetmek istiyorum nolur dua felan edin ne yapsam duzelmiyorum..

Bacım bakkal mahmut amcayla bile ekmek almaya gittiklerimi saysam 100 etmez 100 kere ayrildigin adamdan ne bekliyorsun?
Anasi seni istemiyorsa sen de anasini isteme
Cocuk okumani istemiyosa ayril
Cocugun dunyaya bakisi darsa ayril
Cok seviyosan kendin bilirsin ama sonra dizini dövme.öptüm

Senin su anki tek amacin iyi bir universiteye yerlesmek olmali. Onun okumak istememesi seni etkilemesin sen otur calis ve kazan yoksa sonradan basini cok duvarlara vurursun cok pismanliklar yasarsin.

Neye güvenerek onun istediği gibi yaşayacaksın? Anladığım kadarıyla daha çok gençsin ne malum bu çocukla birlikteliğinin devam edeceği? Bir gün seni terk etti veya sen onu terk ettin napacaksın? Geçen zamanı geri getiremezsin. Önce bir mesleğin olsun, Türkiye de yaşıyorsun sanıyorum, kadınlar için hayat ne kadar zor tahmin edersin hele ki ekonomik özgürlüğü olmayan kadınların hayatı daha zor. Biraz mantıklı olmak lazım, hem bir erkekğe köle değilsiniz niye bu kadar müdahale etmesine izin veriyorsunuz? Bu kadar mı değersiz buluyorsunuz kendinizi, özgürlüğünüzü, geleceğinizi?

Kizlar cok bunaldim hep aglamakliyim agliyorum gercekten mutlu olamiyorum eski konularimdan bilen.bilir. Sevgilimin annesi ayirdi bizi kac sefer yinede baristik. Cocuk okumak istemiyor benide okutmak istemiyor kendisi köy isleriyle ugrasiyor okuyor ayni zamanda ama okumuyor yani ne bileyim lise bitsin istiyor. Meslek lisesi zaten elinde bir meslegi olucak uni yede gitmeyecek. Ben anadolu lisesiyim okudum uni sinavina hazirlandim yinede istedigim yer olmadi yine deniycem tabi ama gercekten kafam oyle karisik ki sevgilimi cok seviyorum ama hep engel cikiyor ne bileyim kavga ediyoruz hep yerli yersiz herseye iki yilda 100 kez ayrilip baristik yani. Bilmiyorum dayanamayip barisiyoruz kusuncede. Oda beni seviyor biliyorum bende onu cok seviyorum ama mutsuzum onun yuzunden psikolojim bozuldu ilaclar kullandim ailemle aram acildi kendime zarar verdim. Unutmayida denedim olmuyo en fazla 1 hafta ayri kalabildik. napicam bilmiyorum bu mutsuzluga boyun mu egiyim yoksa acilarimla mi yasiyim kafam cok karisik suan ne sacmaladigimi bile bilmiyorum. Kendisinin bir.suru isi oluyor beni takmiyor mesaj felan atmiyor aramiyor sormuyor kizlarin yaninda calisiyor deliriyorum fazlasiyla kiskancim takintiliyim kendime dur diyemiyorum stress yapiyorum agliyorum sizliyorum saatlerce ve sonra o ozur diliyor dayanamiyo halime ve bende barisiyorum sonra yine ayni sacmaliklar oluyo hep kavga gurultu. yuz yuze olunca kavga etmeyiz fazla . Benim suan asiri canim skkin ve bunaldim delirmeye ramak kaldi icimi dokmek icin yazdim sonuna kadar okuyan zor olur biliyorum oylede anlamsiz yazdim cunku hem reglim belki suan bundan dayanamiyorum uf bana tavsiye verin ablalarim kendimi rahat hissetmek istiyorum nolur dua felan edin ne yapsam duzelmiyorum..

Bence sevgilinin annesi iyi de yapmış ayırmakla..Bu ilişkinin geleceği parlak gözükmüyor.

Daha yaşın küçük şu an tek düşündüğün şey okul olmalı.
Bence aradaki şey alışkanlık yani 100 kere ayrılmak nedir.
Şimdiden kendini böyle yıpratmana değmez.
Sevgilinin annesi zaten istemiyormuş okumazsan ilerde köyde kayınvalidenin emri altına girersin aklını başına topla bir an önce

Farkli dunyalarin, farkli vizyonlarin insanlari mutlu olamaz. Bu, kulaginiza kupe olsun.

Su an cok kucuksunuz, neler hissettiginizi anlayabiliyorum. Sizinki takintidan baska bir sey degil. 100 kere ayrilip barismak bile gosteriyor bunu. Ustelik ilgili de degilmis. Elle tutulur olumlu hicbir sey yok. Olsa dahi kimse icin geleceginizi heba etmeyin. Meslek sahibi olmak, para kazanmak, itibar gormek... Oyle guzel ki hepsi... Yakip gecmeyin bunlari.

Taş çatlasa 19 yaşındasın. Bir de 'eski konularımdan bilen bilir' diyorsun. Üniversiteyi kazanma derdinde olman gerekirken annesi seni iki defa ayıran (ellerine sağlık, akıllı kadınmış), kendisi okuma gereği duymayan, seni okutmak istemeyen, yüz (!) defa ayrılıp barıştığın, daha liseyi bile bitirmemiş bir çocuk için ruh sağlığını bozmuşsun. Biz sana çok şeyler söyleriz de bizi dinleyeceğini hiç sanmıyorum. Yine de içimde kalmasın. Sen daha kendi kararlarını verecek olgunluğa erişmemişsin. Lütfen erişene kadar karar vermekten kaçın. Ders çalış, oku. Ders çalış, oku. Ders çalış, oku. Aklın başına gelene kadar başka hiçbir şey yapma.

Taş çatlasa 19 yaşındasın. Bir de 'eski konularımdan bilen bilir' diyorsun. Üniversiteyi kazanma derdinde olman gerekirken annesi seni iki defa ayıran (ellerine sağlık, akıllı kadınmış), kendisi okuma gereği duymayan, seni okutmak istemeyen, yüz (!) defa ayrılıp barıştığın, daha liseyi bile bitirmemiş bir çocuk için ruh sağlığını bozmuşsun. Biz sana çok şeyler söyleriz de bizi dinleyeceğini hiç sanmıyorum. Yine de içimde kalmasın. Sen daha kendi kararlarını verecek olgunluğa erişmemişsin. Lütfen erişene kadar karar vermekten kaçın. Ders çalış, oku. Ders çalış, oku. Ders çalış, oku. Aklın başına gelene kadar başka hiçbir şey yapma.
Tekrar soyluyorum eski konularimi bilseydiniz en azindan akilli kadinmis gibi bir cumle kurmazdiniz. Sevenleri ayirmak sonradan gercek yuzunu gostermek ogkunun kararina saygi duymamak oglunun kuzeniyle evlenmesini icin zorlamak karsi tarafin ailesi hakkinda igrenc yorumlar yapmak benim namusuma dil uzatmak inanin ki akilli yapmiyor o kadini. Ben size okumuycam demiyorum okuyorum ygs ye fekan calisiyorum sorunum bu degildi zaten. Tesekkur ederim yorumunz icin

Ilerde cok pisman olursun. Okurken dedigimi daha iyi anliyacaksin. Okul okumaksa niyetin git oku zamana birak. Ama okumazsan sonu pismanlik olacak. Liseyi bitiremeyen biriyle nasil anlasacaksin. Cok zor.

Ilerde cok pisman olursun. Okurken dedigimi daha iyi anliyacaksin. Okul okumaksa niyetin git oku zamana birak. Ama okumazsan sonu pismanlik olacak. Liseyi bitiremeyen biriyle nasil anlasacaksin. Cok zor.
Bitiricek insallah oda son senesi var iste. Sonra eline alicak meslegini inanin buraya kendimi rahatlatmak icimi dokmek icin yazdim. Tesekkur ederim insallah dediginiz gibi asla pisman olmam :)

Bitiricek insallah oda son senesi var iste. Sonra eline alicak meslegini inanin buraya kendimi rahatlatmak icimi dokmek icin yazdim. Tesekkur ederim insallah dediginiz gibi asla pisman olmam :)

Bak sen gidip okuyacaksin ufkun acılacak. Yeni bir yaşam tarzin olucak. Evlenme isini ertele. Uni bittikten sonra evlenin. O askere gitsin. Bakalim ayni dilden konusabilecek misiniz.. sonra o senin okumus olmani komplex yaomaz insallah

Cok dusunuyosun sen.
Daha az dusun, yararina olur.
Yasin kac bi arada.

Universiteyi tekrar deniycem derken gelecek seneyemi sansini deniyceksin turkiyw sisteminden bi haberim o yuzddn sordm.
Eger bir sene beklemen gerekiyosa sama tavsiyem: ufak tefek bi ise gir ve su yaz tatilide girmisken calismaya basla.
Boylece hem kafan dagilir hemde daha az dusunursun. Belki aradada mantikli dusnursun.
Cunku kuzum; bu sevdigin adamin aradigi kiz sen degilsin, sallamis milli piyango kutusunda eline sen(3) cikmissin.
Nayir nolamaz kabul etmiyorm diyip 3 rakamini 7 ye cevirmek istiyor.
Olursa artik.
Seni neden bu kadr degistirmek istiyor hic sordunmu?

Ve diger konu, siz evlediginizde koydemi yasiycaksinz?

Kizlar cok bunaldim hep aglamakliyim agliyorum gercekten mutlu olamiyorum eski konularimdan bilen.bilir. Sevgilimin annesi ayirdi bizi kac sefer yinede baristik. Cocuk okumak istemiyor benide okutmak istemiyor kendisi köy isleriyle ugrasiyor okuyor ayni zamanda ama okumuyor yani ne bileyim lise bitsin istiyor. Meslek lisesi zaten elinde bir meslegi olucak uni yede gitmeyecek. Ben anadolu lisesiyim okudum uni sinavina hazirlandim yinede istedigim yer olmadi yine deniycem tabi ama gercekten kafam oyle karisik ki sevgilimi cok seviyorum ama hep engel cikiyor ne bileyim kavga ediyoruz hep yerli yersiz herseye iki yilda 100 kez ayrilip baristik yani. Bilmiyorum dayanamayip barisiyoruz kusuncede. Oda beni seviyor biliyorum bende onu cok seviyorum ama mutsuzum onun yuzunden psikolojim bozuldu ilaclar kullandim ailemle aram acildi kendime zarar verdim. Unutmayida denedim olmuyo en fazla 1 hafta ayri kalabildik. napicam bilmiyorum bu mutsuzluga boyun mu egiyim yoksa acilarimla mi yasiyim kafam cok karisik suan ne sacmaladigimi bile bilmiyorum. Kendisinin bir.suru isi oluyor beni takmiyor mesaj felan atmiyor aramiyor sormuyor kizlarin yaninda calisiyor deliriyorum fazlasiyla kiskancim takintiliyim kendime dur diyemiyorum stress yapiyorum agliyorum sizliyorum saatlerce ve sonra o ozur diliyor dayanamiyo halime ve bende barisiyorum sonra yine ayni sacmaliklar oluyo hep kavga gurultu. yuz yuze olunca kavga etmeyiz fazla . Benim suan asiri canim skkin ve bunaldim delirmeye ramak kaldi icimi dokmek icin yazdim sonuna kadar okuyan zor olur biliyorum oylede anlamsiz yazdim cunku hem reglim belki suan bundan dayanamiyorum uf bana tavsiye verin ablalarim kendimi rahat hissetmek istiyorum nolur dua felan edin ne yapsam duzelmiyorum..[/Qcanim kardesim lutfen kendini uzme bak her seyi kafana takarsan benim gibi hasta olursun yasin daha cok kucuk universte sinavina hazirlan ve ne olursa olsun kazan o zaman bambaska kapilar acilacak sana yok eger buna uzulmeye devam edersen sonunda psikolojin bozulur ve inan bu hepsinden kotu bi hastalik keske benim de tek derdim senin ki gibi bi dert olsaydi benden sana abla tavsiyesi sakin hayatini gulup gececegin seyler ugruna karartma

X