oynatmaya az kaldi

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
Arkadaslar yardim edin lutfen
benim 2aylik bi oglum var kaynamgil bizde kaldigi zaman hic sesi cikmiyor hep uyuyor. Bugun onlar sabahtan gitti sabahtan beri uyumuyor cildircam artik misafir gelince uyuyor gidince uyaniyor. Ne yapacagimi bilemiyorum boyle durum yasayan varmi ltf yardim edin.

Kalabalık ve gürültülü ortamları seviyor sanırım
Birtanede bizde var böyle evde biz bizeyken durduramıyoruz
Çözümü Müzik açmaktan onu sürekli meşgul etmekle bulduk bir süre sonra alıştı

yerim ben onu,2 aylik hailyle sosyal kisilik olmus bile :KK36:
disari cikarma imkaniniz varsa disari cikarin temiz hava iyi gelir.
zamanla duzeliyor merak etmeyin:KK66:

Canım oglun kalabalık seviyor kaynananı cok sevmıs bellı :) benm kızımda öyleydı evde bagırır uyumaz hıc durmazdı kaynanamın yanında susar uyurdur yalancı durumuna dusuyorm valla uyumuyor evde dıyordum :) daha oynatmaya cok var canm hele bi dis cıkarma dönemıne gel 9aylk kızım dis cıkartıyor zombiye döndüm uykusuzluktan :KK43:

Canım oglun kalabalık seviyor kaynananı cok sevmıs bellı :) benm kızımda öyleydı evde bagırır uyumaz hıc durmazdı kaynanamın yanında susar uyurdur yalancı durumuna dusuyorm valla uyumuyor evde dıyordum :) daha oynatmaya cok var canm hele bi dis cıkarma dönemıne gel 9aylk kızım dis cıkartıyor zombiye döndüm uykusuzluktan :KK43:

Ay Allah yardimcimiz olsun gercekten bende yalanci durumuna dusuyorum sasiriyorum.

Ne güzel işte daha ne istiyorsunuz. Benim kızım eve misafir gelince çığlığı basıyordu, ne kabustu anlatamam.insanlar bebek görmeye, hayırlı olsuna geliyorlar, kızım çığlık çığlığa. Bir akşam misafiri evde bırakıp doktora bile gitmişliğim var, hasta diye.
İnanın uyuması daha iyi, birde benim anlattıklarımı düşünün. Gürültü seviyor demekki bebeğiniz.

Ya varya seni en iyi anlayacak olanlardan biride benim emin ol annemgildeyken eve gelince bir dakika desen susmaz bir rahatsızlığında yok çok şükür benimki birde 7 aylık düşün hayla ayni kafayı yedim yiyeceğim aradayim yani çok az kaldı dış desemp
ikisini bir çıkardı hayla aynı gaz desen rahat çıkarıyor şaşırdım ya resmen

Ya varya seni en iyi anlayacak olanlardan biride benim emin ol annemgildeyken eve gelince bir dakika desen susmaz bir rahatsızlığında yok çok şükür benimki birde 7 aylık düşün hayla ayni kafayı yedim yiyeceğim aradayim yani çok az kaldı dış desemp
ikisini bir çıkardı hayla aynı gaz desen rahat çıkarıyor şaşırdım ya resmen

Allahimm yardim etsin sabir versin.
Aynen ya korkuyorum biyerimi agriyor diye oyle bi agliyorki. ne kucakta duruyor ne ayakta nede yatiyor :KK43:

X