- 28 Ekim 2025
- 35
- 16
- 3
- 25
Hayır yok ama coçuğumun neye ihtiyaç duyduğunu bilerek o an ihtiyacı olan davranışı sözleri söylemek istiyorumPsikoloji eğitiminiz varsa alın, yoksa manasız olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yok ama coçuğumun neye ihtiyaç duyduğunu bilerek o an ihtiyacı olan davranışı sözleri söylemek istiyorumPsikoloji eğitiminiz varsa alın, yoksa manasız olur.
Hayır kendim bilinçlenmek için alıyorum ama eğitim iyi mi yoksa bir aldatmaca mı onu bilemiyorumSiz terapi yapmak için mi eğitim alacaksınız
Hayır malesef yok ama ben bilinçlenmek için istiyorumPsikoloji eğitiminiz varsa alın, yoksa manasız olur.
Çok şükür biz hemen farkettik ve müdahale ettik,ortam değiştirdik destek aldık şükür çabuk atlattık... ( yine de en az bi 8 ay kadar etkileri sürdü)Korkunç bişi ya.. umarım iyidir minik![]()
Şuan evladım yok ama yegenlerim var beş yaşındaki yeğenim anaokuluna gidiyor ve artık isteği dışında hiçbir şey giymiyor. Geçen gün annesine ben bu elbiseyi giymek istemiyorum arkadaşlarim beğenmedi dedi şok oldum. Bence ebeveynlerinden ne görüyorlarsa aynısını yapıyorlar. Çok korkunç bir şey çocuklarımızı korumak lazım gerçekten. Çok sevindim adınıza umarım böyle birşeyi birdaha yaşamazÇok şükür biz hemen farkettik ve müdahale ettik,ortam değiştirdik destek aldık şükür çabuk atlattık... ( yine de en az bi 8 ay kadar etkileri sürdü)
Ben de bu amaçla almıştım ama terapistler için o eğitimler.Hayır kendim bilinçlenmek için alıyorum ama eğitim iyi mi yoksa bir aldatmaca mı onu bilemiyorum
MaalesefÇok geçmiş olsun direncini hala kıramadınız mı
Kendinizi bilinçlendirmek için oyun terapisi eğitimi alamazsınız. Bu bir ekoldür. Bu eğitimi alıyor olabilmeniz için psikoloji veya pdr mezunu oluyor olmanız gerekiyor. Neticesinde bunun uygulayıcısı olursunuz. Çocuğunuzu daha yakından anlamak için bu konuda kitaplar okuyabilirsiniz. Danışacağınız bir şey varsa bir çocuk psikoloğuyla iletişime geçebilirsiniz. Bu eğitimler halk için açılan eğitimler değildirHayır kendim bilinçlenmek için alıyorum ama eğitim iyi mi yoksa bir aldatmaca mı onu bilemiyorum
Sıradan bir insan olarak eğitimde anlatılanları doğru bir şekilde anlayamaz ve cocuğum üzerinde uygulamam diyorsunuz doğru mu anladımKendinizi bilinçlendirmek için oyun terapisi eğitimi alamazsınız. Bu bir ekoldür. Bu eğitimi alıyor olabilmeniz için psikoloji veya pdr mezunu oluyor olmanız gerekiyor. Neticesinde bunun uygulayıcısı olursunuz. Çocuğunuzu daha yakından anlamak için bu konuda kitaplar okuyabilirsiniz. Danışacağınız bir şey varsa bir çocuk psikoloğuyla iletişime geçebilirsiniz. Bu eğitimler halk için açılan eğitimler değildir
Hayır kendi çoçuğumu doğru yönlendirmek içinSiz terapi yapmak için mi eğitim alacaksınız
Hayır çocuğun içinSiz terapi yapmak için mi eğitim alacaksınız
Hayır kendi cocuğum içinSiz terapi yapmak için mi eğitim alacaksınız
Siz eğitim değil, çocuğunuz terapi alacak. Ben oğluma oyun terapisi aldırdım. Bir sebepten bıraktım. Sonra çocuk ruh ve sağlığı uzmanı ile görüşürken , oyun terapisi evet iyi ama çocuk psikiyatristi yönlendirmeli, yönlendirdiği kişi de para odaklı değil tedavi amaçlı olmalı dedi. Ben sürecimi anlatınca olmaz iyiki bırakmışsın dedi. Çocuğu dağıtıyorlar sonra toplamak için uğraşıyoruz böyle olmaz diye konuştu.Hayır kendi cocuğum için
Anladım teşekkürler canımSiz eğitim değil, çocuğunuz terapi alacak. Ben oğluma oyun terapisi aldırdım. Bir sebepten bıraktım. Sonra çocuk ruh ve sağlığı uzmanı ile görüşürken , oyun terapisi evet iyi ama çocuk psikiyatristi yönlendirmeli, yönlendirdiği kişi de para odaklı değil tedavi amaçlı olmalı dedi. Ben sürecimi anlatınca olmaz iyiki bırakmışsın dedi. Çocuğu dağıtıyorlar sonra toplamak için uğraşıyoruz böyle olmaz diye konuştu.
Terapi alacağınız kişi psikolog olsun, çocuklara yönelik eğitimi olsun. Ama bi psikiyatrist görsün.
Evet yapamazsınızSıradan bir insan olarak eğitimde anlatılanları doğru bir şekilde anlayamaz ve cocuğum üzerinde uygulamam diyorsunuz doğru mu anladım