Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tsk ederim daha farklı oyuncaklar varsa bakabilirimBigisayarda yüklü olanları ekledim.İlk fotodaki el kuklaları.Evde bir bakayım baska oyuncaklarda bulursam eklerim.Begendikleriniz olursa haberlesiriz.
Eger almazsaniz birkacini ben alabilirim
temiz kullanilmis fonksiyonlu,fonksiyonsuz kız çocuk oyuncakları özellikle güzel bebekler arıyoruz.değişik temiz kız çocuk çantalarıda arıyoruz pelüsda olabilir.
Aslında büyük bebekte var bir iki tane ama... Gerçekten iyi olurdu ben bakıyım dönerim sana olur mubunları sizin açtığınız konuda görmüştüm ama daha farklı biraz daha büyük bebekler arıyorum. aslında olsaydı iyiydi sizde samsundasiniz kargoyla ugrasmazdim
olur tabiAslında büyük bebekte var bir iki tane ama... Gerçekten iyi olurdu ben bakıyım dönerim sana olur mu
Ne kadar barbie lerEki Görüntüle 1579330 Eki Görüntüle 1579331 Eki Görüntüle 1579332 Ikinci Barbie ikincisı satıldı digerleri duruyor orijinaldir pinky pie yürüme arkadaşımda var ama fonksiyonlu bir kaç bebek daha var aksam çeker yollarım
Canım hepsi satıldıNe kadar barbie ler
Merhaba ben de de barbieler mevcut ilk firsatta yuklerim iyi gecelerNe kadar barbie ler