öz annem

rujj

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
905
980
..

Son düzenleme:
Yaktın içimi,bende bunun değişik versıyonu anne ve abla var,yeğenlerıme acımaktan,kendıne vs kardeşlerıme yanmakla geçiyor ömrüm

Annenin kusurlarini anlatmissin canim da butun bunlar babanin alkol ve kadin duskunu olmasini gerektirmez bosanabilirdi yani o ince detayi acmak istedim

babanizdan dolayimi böyle oldu ki anneniz. bide o taraftan bakmak lazim.

hayır ilk evlendiklerinde babamda bu saydıklarımın hiçbiri yokmus ama annem yenı gelinkende 12 de kalkarmıs babaannem ve halam kalıyomus ozman yanında halam 10 yasında cocukken okulda öğle tatilinde gelip evin işini yaparmış..
babam konusundada annemde maddi özgürlük var yüklü bi nafakada alabilirdi cocuklugum kavgalarla gecti bana en cok yansıtanda annemdi babamı 12 yasında kendi evimizde kadınla gördüm anneme söyledım kavgalar babamın üstüne yürümeler rezillikler tüm mahalleyi ayaga kaldırıyodu annem ama boşanmıyodu..bu annemın karakteri malesef tabiki babam melek değil ama en büyük suç annemde..

Yaktın içimi,bende bunun değişik versıyonu anne ve abla var,yeğenlerıme acımaktan,kendıne vs kardeşlerıme yanmakla geçiyor ömrüm
malesef gercekten çok büyük bi sorun Allah yardımcınız olsun

babanız onu bu hale getirmiş olabilir mi ?

eskiden de böyle olduğunu yazmışsınız ,belki mental problemleri vardır ,hiç doktora görünmeyi denedi mi kendisi ..

eskiden de böyle olduğunu yazmışsınız ,belki mental problemleri vardır ,hiç doktora görünmeyi denedi mi kendisi ..
ona göre hiçbi problem yokki iyi bi anne..mesela anne neden babama kahvaltı hazırlamıysn dediğimde amannn onunda gittiği saat belli değil der (coğu zaman bellidir) yani annem tembelliği kendine huy edinmiş en büyük dostuda telefonu

ona göre hiçbi problem yokki iyi bi anne..mesela anne neden babama kahvaltı hazırlamıysn dediğimde amannn onunda gittiği saat belli değil der (coğu zaman bellidir) yani annem tembelliği kendine huy edinmiş en büyük dostuda telefonu

Kişisel temizliğine dikkat ediyor mu ? Ya da ev temizliğine ,sizi nasıl besledi büyüttü,nasıl evlendirdi ? Ütüyü ,mütüyü kim yapıyor ..Değişik ya tembellik gerçekten kötü :KK43:

Bu tür insanların tedavisi mümkün değil çünkü hasta olduklarını, değişmeleri gerektiğini düşünmüyorlar. Benim bir yakınım başka bir hastalık için hastaneye gitti. Her gören doktor hangi antidepresanı kullandığını sordu. Anlayın yani durumun ciddiyetini. Bir an bile durup kendinden şüphe etmedi, bana deli dediler niye antidepresan kullanayım diye doktorları şikayet etmeye kalktı.

Kişisel temizliğine dikkat ediyor mu ? Ya da ev temizliğine ,sizi nasıl besledi büyüttü,nasıl evlendirdi ? Ütüyü ,mütüyü kim yapıyor ..Değişik ya tembellik gerçekten kötü :KK43:
eh işte ediyor etmiyor gibi bişe temiz diyemem ama kesinlikle pisde değil..ev temizliğini yazdığım gibi coğu zaman maddi durumu kötü olan halamlar teyzem yapıyor..günlük ev işlerinide mesela yemek bi çorba bi sebze tamam çeşit yok tatlı yok ne biliyim istek kesinlikle yok..gercekten cok zor bı durum düşünün 5dklık yola gitmedi yatagı sormak için..

Annenizi bu saatten sonra değiştiremezsiniz ama o kadar şanslısınız ki kayınvalideniz iyiymiş. Annelik için kan bağı yetmiyor ve gerekmiyor bence.

X