• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öz evlat bu kadar dışlanır mı?

_chocolate_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
1.324
2
116
38
Almanya
Evet arkadaslar yine kendi ailemle basim dertte!

Annemle nasil sorunlar yasadigimi önceki konularimi okuyanlar bilir ancak ben bunlara ragmen annemi evime davet ettim gördügüm yerde saygimi eksik etmedim.

Ben suanda abimin yaninda avukat asistani olarak meslek yapiyorum ve önümde daha 3 senem var yeni basladim. Bu meslek benim gelecegim icin cok önemli.

Kabul etmeliyim bu aralar cok sacma hatalar yapiyorum. Bu hatalar yüzünden abim cok abartili tavir koyuyor bana kac gündür selam bile vermiyor. Bugün bu böyle gitmez dedi bana. Sonra annem geldi büroya seninle konusacagim dedi, sonra kocan seni almaya geldiginde buraya oturup ayagini masanin üzerine koyuyormus dedi bagirip cagirdi stajerin yaninda kavga etti benimle.
Sözde müvekkiler gidip anneme sikayet etmis, daha öncede bir müvekkil gidip abime sikayet etmis göya. Vallahi külleyen yalan zaten esim beni almaya geldiginde abim ayakta durmasina bile izin vermiyor disaridan görürler diye halbuki abim bu büroya tasinirken abimden cok calisti esim bütün dolaplarini o kurdu, abimin üzerinde okadar cok hakki varki, bukadar nankör olmalarina tahammül edemiyorum!

Abime annemin yapdiginin nedemek oldugunu sordum suc bastirmak icin yine yapdigim hatalardan dolayi beni sucladi ve o konu beni ilgilendirmez dedi. Suan calistigim yerde aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Ne olursa olsun bu meslegi bitirmek istiyorum ama büronun temizligini bulasigini ben yapiyorum. Seytan diyor ki git hem anneme hem abime söyle bundan sonra ya kadin tutsunlar yada annem kendisi gelip yapsin ordan arada bir gelip patronluk taslayacagina.
Arkadaslar lütfen bana bir akil verin

Ailenizle aranız bu kadar kötü iken aile ile beraber iş yapmanız çok sıkıcı olsa gerek..
Dilerim hemen staj yapacak yeni bir yer bulursunuz...

malesefki insan ailesinide seçemiyor kimseyi sorgulamayın bence onları öyle kabul edin.sonuçta kan bağınız var hayatınızdan çıkaramazsınızki

Vallahi annemi kardesimi cikardim eger su is meselesi olmasaydi artik abimide cikarmak isterdim ama maalesef suanda onunla is yapmaya mecburum... Yanindaki isciler onu tekbasina birakip gitmisken, bürosu kirden gecilmiyorken, bir mahkemesi oldugu zaman bürosu bos kaliyorken ona ben yardimci oldum. Hatta para almadan calisacagim dedim, oda arada bir utandigi icin verirdi birseyler simdi agustosta ise basladigim icin aylik almaya basladim.

Sonra esimin bu büroya tasinirken verdigi emekler, ben en cok bunlara aciyorum.

canım bu işi abinin değil de bir başkasının yanında yapamaz mısın bence böyle bir imkan varsa araştır gerekirse abinin yanında çalıştığın süre hiçe sayılacak olsa bile yanında çalıştığın kişiyi değiştir abin de kendine başkasını bulup onu ezmeye kalkışsın

arkadaşım abinin başına kaktığı şu yanlışlar nelerdir
yanlış anlama ailenle kayınvaliden ve eltilerinle olan problenlerini hep okuyorum
niye bu kadar bir insanın üstüne herkes gelir ki

arkadaşım abinin başına kaktığı şu yanlışlar nelerdir
yanlış anlama ailenle kayınvaliden ve eltilerinle olan problenlerini hep okuyorum
niye bu kadar bir insanın üstüne herkes gelir ki

Yapdigim hatalar yanlis kagitlari yanlis dosyaya koymam. Cok sacma ve gereksiz hatalar gercekten ama bu aralar müthis bir konsantrasyon sorunum var gelip yapdigim hatalari gösteriyor bana kendim bile inanamiyorum cünki hatirlamiyorum. Sanirim kafaya birseyleri taktikca böyle oluyor cünki normalde herseyi biliyorum bütün büroyu ben ceviriyorum ama yine böyle sacma hatalar yapiyorum...

Bilmiyorum canim ya kendi kendime diyorumki herkez haksiz da benmi hakliyim diyorum ama sonra düsünüyorum annemin gelip benimle kavga etmesi icin napdim simdi. Veya gerceken kardesimin beni cocuk gibi azarlamasina izin mi verseydim diyorum. Veya abimin selami bile kesmesi normalde ben mi abartiyorum diyorum ama yok bunlar hic alttan alacak gibi degil

ailene karşına alıp ne problemeleri var konuş bence ama sakince ne hatam var söyleyin düzelteyim de bence kaynanan eltin olmadan yaşarsında insan kendi annesi kardeşleri olmadan yaşayamaz zor olur

canım bende seni anlıyorum ki aynı sorunları ben de yaşıyorum emin ol .hemen hemen aynı şartlarımız .inan bende ne yapacağımı bilmiyorum ama şunu öğrendim ki kimseye ailende olsa gereğinden fazla taviz vermeyeceksin .ben bunu öğrendiğimde çok geç oldu geri dönüşüm yok yani ama belki sen daha başlardasındır ve kendini ispat edebilrisin benim şansım ise binde sıfır şuanda.ya hayata elvada diyeceğim yada bunlarrı çekeceğim onların huyuna gideceğim allah yardımcın olsun canım

Uzaktan akrabamiz olan bir teyzemiz var burda, cok severim aslinda kendisini...yardimsever, sicakkanli, sevecen bir kadindir....

3 tane gelini var bu kadinin, ve gel görki ücü ilede kötü oldu...hepsi onunla kavgali....

Simdi tabiki kendine göre o cok hakli, gelinleri haksiz, nankör, kötü vs. vs..

Ama mantiken insan düsünüyorda....Biri ile kötü olsa hadi tamam, biri cürük cikti dersin olur biter, ikitanesi ile kötü olsa, hadi tamam buda kötü cikti dersin, ama ücü ilede kötüyse bu kadin, sadece gelinlerdemi kabahat diye düsünmüyor degilim acikcasi.

Konularini okudum, hatta bazilarina yorumda yazdim, mesela o kizkardesin ile olan konunu cok iyi hatirliyorum, ve cok kizmistim kizkardesine....lakin Annenle kötüsün, Kizkardesinle kötüsün, esinin ailesi ile kötüsün ve en sonunda abinlede kötüsün....yani simdi bu insanlarin hepsi kötüde birtek senmi iyisin güzelim?benneyaptımki

Ne olur yanlis anlama....ama galiba birazda cuvaldizi kendine batirman gerek diye düsünyorum.

Belki sende bilmeyerek karsindaki insanlari kiriyorsundur, belki bunca insanin seninle anlasmamasinin sebebi sendedir....yani ne bileyim sanki birazda sorunlarin problemi sende gibi geldi bana....:delphin:

Anladigim kadariyla öyle aman bana ne benden uzak olsunlar diye düsünün bir tipde degilsin, aksine aile ortamini seven isteyen birisin, o yüzden kendi davranislarinida gözden gecirmeni tavsiye ederim, yada tüm aile fertlerinle acik acik konusmayi dene....:hulya:

Umarim düzelir canimolumunekankayizsmile

Kizlar bu benim konsantrasyon problemimin ve dalginligimin sebebi tiroid cikti:çok üzgünüm:

Hatta gecen elimde caydanlik vardi biranda benler ipler kopdu ve caydanligi birakivermisim elimden. O andada mutfak doluydu allahtan ne kendime nede kimseye zarar vermedim sans eseri... Neyse insallah tiroid tedavisine basladikdan sonra gecer bu dalginligim konsantrasyon bozuklugum ve unutkanligim...

Yarin ilk isim abime haber edecegim ki oda bilsin bukadar üzerime gelmesin artik... Napalim iyilesene kadar idare etmesi gerekecek artik ben ister miydim böyle olmayi

Back
X