Özcan Deniz'in 'Özgecan' mesajı paylaşım rekoru kırıyor

renklibirnick

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
3.882
4.026
Özcan Deniz'in o paylaşımı...

"Gazete okumayan,kitap okumayan,sinema ve tiyatroya gitmeyen,ekonomik kriz yasadigini soyleyip kazancinialkol,sigara,bar,pavyon gibi yerlere harcayan,iş begenmeyen,kotu giyinen,kotu konusan,bakimsiz,isinde beceriksiz,zeki degil ama kurnaz olan,dunya gorusu,genel kulturu bulunmayan,gelismeye ve ogrenmeye kapali,yasadigi dini bili okuyarak degil ordan burdan dinleyerek yasayan,eli s*k*n'de,agzi kufur'de,kadin gordugunde gozu donen,hic yoksa erkek arkadasinin k*cina hesapta saka yollu espri yapan,durusu bozuk,dumenden saygili,her yeri zarar ziyan"adam"larla dolu bu ulke..bisey yapmalarina gerek yok.varliklari şiddet.."

--1336420.Jpeg

http://www.milliyet.com.tr/ozcan-deniz-in-ozgecan-mesaji-gundem-2014761/

http://www.milliyet.com.tr/ozcan-deniz-in-ozgecan-mesaji-gundem-2014761/

Son düzenleme:
Lütfen paylaşılan haberlere link ekleyelim:KK66:
Önce haberi olduğu gibi paylaşım daha sonraki mesajımızda yorum ekleyelim.

Aynen artık erkekler kendini geliştirsin ,çeki düzen versln ,bıktık sizden ,şımarık kalitesiz erkekler

Aynen artık erkekler kendini geliştirsin ,çeki düzen versln ,bıktık sizden ,şımarık kalitesiz erkekler

Önce annelere iş düşüyor yani biz kadınlara iş düşüyor.
Ne ekersek onu biçeriz.Gül ekersek gül koklarız .
Çevremizdeki erkeklerede çekinmeden,bıkmadan anlayana kadar konuşmalıyız.

Önce annelere iş düşüyor yani biz kadınlara iş düşüyor.
Ne ekersek onu biçeriz.Gül ekersek gül koklarız .
Çevremizdeki erkeklerede çekinmeden,bıkmadan anlayana kadar konuşmalıyız.

Ben de kesinlikle bu düşünceye katılıyorum ..
Kadınların kurtuluşu yine bir kadının elinde ..
Erkek çocuklarımızı sen erkeksin herşeye hakkın var mantığı ile yetiştirmeyeceğiz, ve bu mantıkla çocuğumuza kim
yaklaşırsa ona engel olup izin vermeyeceğiz ..

Her zaman söylüyorum,siz erkek annelerine çok görev düşüyor evlatlarınızı yetiştirirken lütfen saygılı ve sevgi dolu olarak yetiştirin büyütün..
Başka özgecanların canı yanmasın..
Bunu bende çok düşünür oldum son zamanlarda. Kızım var altı aylık henüz. Ama diyorum ozgecan da altı aylıkken annesi onu besledi büyüttü aynı zamanda o şerefsiz de biryerlerde yetisiyirdu onuda büyüten bir anne vardı. Ama bak gör ki o adam nasıl bir eğitim nasıl bir görgü aldıysa geldi kızın kanina girdi. Tuylerim Ürperiyor. ''Aman kızım dikkat et yerine aman oğlum seninde anan bacin var'' demeli artık anneler. Kızlarımızı yetistirdik sıra oglanlarda. Çok çok dikkatli olmalıyız. Ilk eğitim annede başlar anne çocukların rol modelidir. Ilk öğretmen annedir.

Bunu bende çok düşünür oldum son zamanlarda. Kızım var altı aylık henüz. Ama diyorum ozgecan da altı aylıkken annesi onu besledi büyüttü aynı zamanda o şerefsiz de biryerlerde yetisiyirdu onuda büyüten bir anne vardı. Ama bak gör ki o adam nasıl bir eğitim nasıl bir görgü aldıysa geldi kızın kanina girdi. Tuylerim Ürperiyor. ''Aman kızım dikkat et yerine aman oğlum seninde anan bacin var'' demeli artık anneler. Kızlarımızı yetistirdik sıra oglanlarda. Çok çok dikkatli olmalıyız. Ilk eğitim annede başlar anne çocukların rol modelidir. Ilk öğretmen annedir.

Dün akşam tv de o katilin annesi konuştu,eşinden şiddet görüp ayrılmış,oğlumda babasında kaldı dedi..O baba nasıl bir insan ki evladını nasıl yetiştirdi..Nasıl bir katil yetiştir ki yapılanların hepsi ortada işte..Anne çocuğun hayatındaki ilk öğretmendir doğrudur,iyiyide kötüyüde hep ailede görür öğrenir..İşte onun için annelere çok iş düşüyor,aman aslan oğlum deyip şımartmayacak tepesine çıkartmayacak,bunun gibi örnekler çoğalır işte..

Bu olaydan nemalanmaya çalışmayan kaldımı acaba :KK14:
Hani şu filminde oynattığı kendinden nerdeyse 20 yaş küçük kızla takılan Özcan deniz değilmi bu şahsiyet :KK67:
Bu konuda en son yorum yapması gereken kişilerden birisi sanırım
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :KK11:

Son düzenleme:
Özgecan Aslan cinayetiyle sarsılmaya devam ederken, bir başka kadın cinayeti haberi de İstanbul Çengelköy’den geldi.

http://www.kadinlarkulubu.com/

Link otomatik değişti ama bu olayı nasıl da reklama çeviriyorsunzu bunu anlamakta zorlanıyorum. Şimdi siteden atılmanıza bu da kadına şiddet diyeceksiniz. Lakin bir izin alın 30 mesajınız var 30 mesajda aynı siteye link ve aynı mesaj ...

X