Doğuma Hazırlık Özdilek marka uyku seti, nevresim tk, battaniye?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

LaDespedida

bıdığım
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
765
445
Kızlar bebeğim için özdilek marka nevresim takımı, uyku seti ve battaniye baktık kumaşlar kotondan. aranızda bebeğine bu markayı kullanan varmı memnun mu henüz almadım düşünüyorum ama anneme kalsa hemen alalım...:110: ben çok titizim ilk bebeğim herşeyin en iyisi en sağlıklısı olsun istiyorum birde fiyatıda ucuz değil o yüzden iyi bişey çıksa bari. :KK51:

Kızlar bebeğim için özdilek marka nevresim takımı, uyku seti ve battaniye baktık kumaşlar kotondan. aranızda bebeğine bu markayı kullanan varmı memnun mu henüz almadım düşünüyorum ama anneme kalsa hemen alalım...:110: ben çok titizim ilk bebeğim herşeyin en iyisi en sağlıklısı olsun istiyorum birde fiyatıda ucuz değil o yüzden iyi bişey çıksa bari. :KK51:
Ben oğlumda istikbalin bebek uyku setini almıştım, çok memnun kalmıştım

Özdilek nevresim almıstım oģluma ćok hoşuma gitti üstünde baby boy yazıyo eğer erkekse bundan alabilirsin yeri de çok güzel 45 e almıstım

bebek setlerini bilemem ama özdileğin havluları nevresimleri vs kullanıyoruz yıllardır bi sorun olduğunu hiç görmedim

X