özel diş hekimi nereye şikayet edilir

nasmina78

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
199
19
46
Evet beni 2 diş için zorla ikna etti. Ardından yanda ki dışleri de oymuş istemediğim halde 4 dişimi dolgu yapti. Ve gayet iyi miktar da ücret aldı. Sanırım tavan da

Banada aynı şeyi yaptılar iki diş için gittim 5 diş dolguyla çıktım :) ben şikayet etmedim ne biliyim varmı öyle bir şey nasıl ispatlar ki insan ?

Hakikaten nereye ediliyor.. Ben de iltihaplı dişime müdahale eden manyağı şikayeettt ediceem .. korkudan artık dişçinin önünden geçemiyorumm :KK43:(

Dolgu ihtiyacı varmış ki yapmış .sağlık bakanlığına tabiki .yada bulunduğunuz il sağlık müdürlüğü ne gidebilirsiniz . Şikayete ama bişy çıkmaz .

184 sağlık bakanlığı çağrı merkezini ara, sanılanın aksine gayette ilgileniyorlar.
ben geçen sene beykoz diş hastanesinin labratuvar kısmı için şikayette bulundum, kapattırdılar.
muhtemelen bi çok şikayet aldıkları için kapattırmışlardır ama ilgileniyorlar yani.

Arkadaslar çürük dişinizin yanındaki dişler de o çürükten dolayı çürüyebiliyor.Diş içlerimiz birbirine yapışık oldugu için,dolguyu yaparkende komple çürüğü temizlemek zorundalar.Öyle birşey olmuş olabilir.

Ben de biliyordum Nokta şeklinde çurukler vardi zaten ama ben şimdi bütçenin yeterli olmadığını daha sonra yaptıracagimi söyledim. Hanfendi damak uyumuşken onlarİ da oydum dedi. Konu çürük olup olmaması değil ki. istegim dışında yaptı. Bunu hastaya yapamaz. Resmen mecbur bıraktı beni. Fiyat konuşmamistik bile. Ayrıca eldiven de kullanmadı. Takın dedim böyle rahat çalışıyorum dedi
o halde diş açılmış yarım bırakıp kalkamadim da. Kadın resmen kata külleye getirdi. Ayrıca tavsiye üzerine gittim. Ümitköy de bir yerdi. Yani zengin semti daha iyi olur diye gittim başıma bu geldi.

Çok saçma,önce sana sorması gerekiyordu.ama şikayetçi olsan da inkar edebilir,bi sonuç çıkacağını düşünmüyorum.

oyarken siz naptıgını sormadınız mı?
yani dişi çektikten sonra okadar süre neden oturdugunuzu düşünmediniz mi;?

oyarken siz naptıgını sormadınız mı?
yani dişi çektikten sonra okadar süre neden oturdugunuzu düşünmediniz mi;?
Bazen 15 dakika bazen 1 saat sürüyor
standartı olmadı benim gittiklerimin hiçbirinin

Asla ama asla güvenmeyin
kurtarilacak dışı cektikleri oluyor köprü yapmak için
ihtiyacı olmayan dişe dolgu yaptıkları
Haklısınız çekim konusunda öyle ama dolgu yaptıysa çok az çürük olsa bile ilerlemeden kolayca yapmak için yapmıştır. Yine de hastanın bilgisi dahilinde yapması gerekiyordu ama..

Geçmiş olsun. İl sağlık müdürlüğüne şikayet edebilirsiniz. Tazminat davası açma hakkınız olabilir. Gerekiyordu yaptı şeklinde bi açıklama olamaz. Hastanın onayını almadan hiç bir işlemi gerçekleştiremez. Bir tedavi gerçekleştirmeden önce bu klinik özel de olsa devlette olsa rıza almak zorundadır hekim. Gecikmeden bir avukata danışmanızda fayda var

Benimde 10 yaşındaki oğluma kanal tedavisine başlamış ken çocuğa yaptığı hakaretlerden dolayı tedavimiz yarım kaldı çünkü çocuğu diş hekimine goturemiyorum gerekli yerlere şikayet te bulundum ama çocuğu ikna edemiyorum

X