- 30 Mayıs 2024
- 243
- 70
- 28
- Konu Sahibi vaveylakin
Merhaba kızlar özel hastahanede kan tahlili ne kadar sürede çıkar? Beta testi vereceğim ama ekstra bir şeyler ister mi kadın doğum bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direkt acilde kan verebilirsin 1 ya da 1 buçuk saate çıkıyor geneldeMerhaba kızlar özel hastahanede kan tahlili ne kadar sürede çıkar? Beta testi vereceğim ama ekstra bir şeyler ister mi kadın doğum bilemiyorum
Direkt acilde kan verebilirsin 1 ya da 1 buçuk saate çıkıyor genelde
Hmmm öyle miii tamamdır o zaman öyle yapayım artışı bekleyeyimacile gidip verin. 1.5 saatte çıkıyor sonuclar. doktora gitmenize gerek yok. belli bir değere gelene kadar kadın doğumcu bir sey göremiyor. değeriniz 2500-3000lere çıkınca kadın doğuma gidersiniz
Bacım hamile misinHmmm öyle miii tamamdır o zaman öyle yapayım artışı bekleyeyim
Benm şansıma da sağlık ocağında o gün neredeyse 15 saat bekledim dün özelde verdim 45 dk çıktıBirkaç saate çıkıyor genelde benim 4 saat sürmüş olsa da ilk verişimde. Direkt acilden doktora muayene olmadan kan vermiştim ben, sonra takip ettim artışı doktora gitmedim direkt
Oh iyi bari pozitif çıkmış hayırlı olsunBenm şansıma da sağlık ocağında o gün neredeyse 15 saat bekledim dün özelde verdim 45 dk çıktı
Hiçbir aşaması stressiz değilEvet teşekkür ederim şimdi takibe başlıcaz sanırım bu dahada stresli bi süreç
Aynen öyle. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeHiçbir aşaması stressiz değil
Amin inşallahAynen öyle. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Çok şükür hamileyimBacım hamile misin
Çok şükür hamileyim
Amin inşallah keseyi gördük dün kalp atışı var sıradaAy çok sevindim canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. neler yaptın anlatır mısın
Keseyide gördün demek ay maşallah inşallah darısı kalp atışınAmin inşallah keseyi gördük dün kalp atışı var sırada
Canım hiçbir şey yapmadım işten ayrıldım biraz stresliydi benim için bi rahatladım çıktıktan sonra sonrasında dengeli beslenmeye başladım sabah kahvaltılarımı güzel yaptım ama hani hamilelik smacıyla değil de kendime dikkat etmek için kilo kontrol için yani. Odağımı değiştirdim tabi biraz akışına bıraktım gün aşırı ilişki bile olmadı aslında şehir dışına gittim geldim falan. Bir de annemin rahatsızlığı nedeniyle odağımdan çıktı bu durum bi baktım hamileyim ama anlamıştım olduğunu adet belirtilerimden farklıydı
Adet belirtilerinden nasıl bir farklılık vardı?Amin inşallah keseyi gördük dün kalp atışı var sırada
Canım hiçbir şey yapmadım işten ayrıldım biraz stresliydi benim için bi rahatladım çıktıktan sonra sonrasında dengeli beslenmeye başladım sabah kahvaltılarımı güzel yaptım ama hani hamilelik smacıyla değil de kendime dikkat etmek için kilo kontrol için yani. Odağımı değiştirdim tabi biraz akışına bıraktım gün aşırı ilişki bile olmadı aslında şehir dışına gittim geldim falan. Bir de annemin rahatsızlığı nedeniyle odağımdan çıktı bu durum bi baktım hamileyim ama anlamıştım olduğunu adet belirtilerimden farklıydı
Çok şükür kalp atışını görmek de nasip olur inşallah isteyen herkese nasip olsun sana da inşallahKeseyide gördün demek ay maşallah inşallah darısı kalp atışın
Salınca oluyor dedikleri gerçek galiba
Kasık bölgem ağrıyordu fakat kramp tarzındaydı benim regl sancım midemi falan bulandırır biraz idrar yolu enfeksiyonuna benzer bunun onunla alakası yoktuAdet belirtilerinden nasıl bir farklılık vardı?