- 11 Mart 2015
- 11
- 0
- 38
- Konu Sahibi Nesrindeniz8
Doktorumuz Kordon hastanesindeki Mete tarcan.. Doğumum Özel Hayat Hastanesi/ İzmir' de olacak hayırlısıyla.. artısıyla eksisiyle yorumu olan var mı ? Malum konu sağlık olunca soramadan edemiyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorumuz Kordon hastanesindeki Mete tarcan.. Doğumum Özel Hayat Hastanesi/ İzmir' de olacak hayırlısıyla.. artısıyla eksisiyle yorumu olan var mı ? Malum konu sağlık olunca soramadan edemiyorum :)
evet cnm
Merhaba cnm bende ozel hayat hast. Gidiyorum bana iyi gibi geldi muayene ucreti vs uygun ben figen hanima gidiyorum ama orda ozlem hanimi cok tavsiye ediyorlar bende ikisi arasinda kararsizim birde telefondan bilgi almak istediginde hicbi sekilde bilgi vermiyorlar sinir oluyorum :)) hakkimizda hayirlisi cnm Allah sag saglim kucagimiza almayi nasip eder insallahamin cnm tşk ederim. doktor ve hastane hakkında bilgisi olan var ise olumlu yada olumsuz lütfen yazsın..
Canim hastane kucuk klinik gibi hijyenide iyidi ama pek gezmek nasip olmadi bende daha 2 kez gittim haftaya tekrar kontrolum var bakalim ne olucak :)amin cnm inş. hastane koşulları nasıl ilgi hijyen var değilmi. hastaneyi görmek nasip olmadı daha. dediğim gibi kordona gidiyorum mete beye. doğum hayatta olucak.
Haber veririm cnm sen kac haftalik hamilesin ikili testi yaptirdinmihayırlısı cnm :) son izlenimlerini aktarırsan mutlu olurum.
Masallah canim :)) Allah bagislasin1 ayım kaldı :)
Muayne ucreti 20 lira hastaneyi arayip sor istersen ozlem hanim dediginde zaten yonlediriyolarkızlar merhaba bu hayat hastanesindeki özlem hanımın soy ismini biliyor musunuz hastane sitesinde yok bulamadım da
1 ayım kaldı :)