• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Şafak hastanesi Kadın doğum...

hilbar

Allah'ım meleklerimi koru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
1.145
0
46
İstanbul
Arkadaslar ben bayrampaşada şafak hastanesine gidiyorum Defne dağlar...
doktoruma cok guvenıyorum cunkı benı en ayrıntılı sekılde bılgılendırıyoo..
sizlerinde doktorum hakkında bi degerlendırmenız varmı? orada tedavı goren veya muayıne olan varmı??

canım ya benim de arkadaşlar defne hanımı tavsiye etmişti.doğum süresince ona gitmişler.hatta doğumu da orda yapmışlar.bana da söylediler.ben muayeneye arnavutköy devlet hastanesine gidiyorum şuan.özeller çok yoğun oluyor birkaç kez gittim saatlerce sıra beklemek zorunda kaldım.ama doğum için düşündüğüm hastanelerden biri de şafak hastanesi..senin bu hastane ve doktor hakkında düşüncelerin neler?paylaşırsan çok sevinirim.

canım ya benim de arkadaşlar defne hanımı tavsiye etmişti.doğum süresince ona gitmişler.hatta doğumu da orda yapmışlar.bana da söylediler.ben muayeneye arnavutköy devlet hastanesine gidiyorum şuan.özeller çok yoğun oluyor birkaç kez gittim saatlerce sıra beklemek zorunda kaldım.ama doğum için düşündüğüm hastanelerden biri de şafak hastanesi..senin bu hastane ve doktor hakkında düşüncelerin neler?paylaşırsan çok sevinirim.
valla ben doktorumdan cok cok memnunum bıraz yogun evet ama senı oturtum yarım saat bılgılendırıyo eşime ayrı bılgı verıyo ... ve sayesınde hamıleyım :)

Back
X