merhaba kızlar aslında çok büyük bir sıkıntı değil ama sadece sizden akıl almak istedim .ben kapanalı nerdeyse 2 sene oldu tesettürlü bir bayanım,ailemde genç olarak hiç kapalı yok neredeyse .giyim konusunda çok zorlanıyorum.pantalon giyiyorum üzerine uzun tunik kullanıyorum ama aldığım şeylere bakıyorum çok alakasız neyle neyi kullanacağımı bilemiyorum.modaya uymak değil amacım hele ki dikkat çekmek de değil yanlış anlamyayın zaten çok gösterişli çok canlı renkleri de kullanamıyorum.ama alakasız eşarplar alıyorum.kimine bakıyorum 1 eşarpla kaç kıayefini tamamlıyor amacım sade ve birazcık da şık uyumlu olmak .markalara bakıyorum çok pahalı hele de tesettür giyim olunca daha da bir pahalı .birazda kilo problemim var 44 bedenim ama alt ve üst bedenim aynı yani fırlayan kötü bir görünümüm yok.bazen herşeyi kiloya bağlıyorum,zayıf olsam neler bulurum diyorum ama galiba bu konuda zevkim yok .açıkken hep kot tişort sade takılırdım şimdi eşarp kıyafet derken işin içinden çıkamıyorum.genelde siyah lacivert renklere bakıyorum .annem diyor gençsin biraz daha soft renklere bak açık renklere de baksam kilom daha belirgin gibi hissediyorum ve hergün işe gidincede haliyle bunalıyorum .