slm kizlar bu zamana kadar ozguvenim hic olmadi ozguvenim olmadigi icin herseyde kendimi yetersiz gordum ozellikle esim yanimdayken guzel bi kiz gecse yada esimin eski kiz arkadaslarini goruyoruz o zamanlar niyeyse hep kavga cikariorrum deliriorum resmn boyle durumlarda siz ne yapiosunuz ozguveni nasil saglarm tesekkurler
slm kizlar bu zamana kadar ozguvenim hic olmadi ozguvenim olmadigi icin herseyde kendimi yetersiz gordum ozellikle esim yanimdayken guzel bi kiz gecse yada esimin eski kiz arkadaslarini goruyoruz o zamanlar niyeyse hep kavga cikariorrum deliriorum resmn boyle durumlarda siz ne yapiosunuz ozguveni nasil saglarm tesekkurler
Kendine özgüvensiz gibi bir sıfat kondurma öncelikle, kendinden bu şekilde bahsetmekten vazgeç :)
Kendine bak, alımlı ol. Gerisi gelir...
Ayrıca kimse sevgilisinin, nişanlısının, eşinin exlerine bayılmaz merak etme.
Bakımlı ve alımlı olmakla başla. Kitap ve gazete oku, hem dünyadan haberin olur hemde konuşacak konu sıkıntın olmaz. Ve gelelim eski sevgililere... Emin ol bunu umursamayan kimse yoktur, fakat umursamaz gözüken kişi sayısı fazladır. Umursamaz gözükeceksin tatlım, unutma sen bakımlı, alımlı ve çekicisin. Eskiye rağbet olsaydı, bitpazarına nur yağardı...))))
... gülüm sorma bazen bende de oluyor böyle durumlar kendimi sıfır bi insan hiç bişi beceremez iki lafı bir araya getiremeyen birisi olarak hissederim... özgüvenin yerlerde olduğu anlar işte.... arkadaşların dediklerine bende katılıyorum... kitaplardan okuyup yazmaktan koptuğum uzaklaştığımda daha çok oluyor bu.... ama değişik kitaplar okuyup kelime haznemi çoğalttığım zaman konuşmaktan zevk alan kelimeleri daha düzgün telaffuz eden biri oluyorum.... insana çok şeyler katıyor okumak tabi bunun yanında bakımlı olmayıda ihmal etmemek lazım.. özgüvenim tavan yapıyor o zaman anlayacağın... bi de eskiler eskilerde kalmış ... şim di o senin kocan ve ona senden başkası dokunamıyor.... bırak eski sevgililer kapının önünde kalsın... ne zihnine ne de diline getirme derim.... allah mutlular versin canımm
cnm deil geçmek başka bi kızın adı bile geçse kötü bi niyet olmasa bile ben sanırım senden daha çok çıldırıyorum kavga çıkarıyorum bu çok normal:) ama sen kendini yeterli hisset o motiveyi kndin ver
evet kendinden bu şekilde bahsetme canım.
Sen bir kadınsın eşin de seni seviyor ve beğeniyor ki seninle evlenmiş.
Bence yapman gereken sey azıcık kendine bak güzel giyinmeye hafif makyaj yapmaya özen göster şimdi evliliğinin ayrıntılarını bilmiyorum ama cocukların varsa onlarla ugrasıyorum vakit kalmıyor yada maddi yetersizlik diyerek kendine bahane bulma insan istesin hersey için fırsat yaratır.
Bir iki güzel kıyafet azıcık boya ile önce kendini güzel hissetmen gerek sonra da etraftan olumlu tepkiler alcaksın '' aa ne güzel olmuşsun bugüün '' sözünü iki kere duysan o moda girersin emin ol. Sonra bunları yapmak içinden gelicek zaten :)
Sonra insanın yürüyüşünden konusmasına kadar herseyi değişiyor birazda kitap gazete okuyarak ufkunu genişletmeye calış bak bakalım sonra ne özgüvensizlik kalıyor ne birşey :)