Ozur...ama bela okuyorum

Agzina saglik. Bi de uzen sevgililere okusaydin cok makbule gecerdi :KK70:

hicbirinin derdi tasasi bitmiyo. anasi ayri babasi ayri. esku sevgilisi bilmem neyi. face si allahim bu me iskencedir kadinlarimiza. alin cocuklarinizi bakin basinizin caresine. calismiyosaniz bile ananizin yanina yada kadin evlerine. her sehirde cok guzel kadin evleri var. size de cocugunuza da devlet cok guzel bakiyor. adresleri gizli ama valilik yonlendiriyir.
cekmeyin bu adamlari nolur. yazik size.
dun bir bacim benim konuna yazmisti cok uzuldum. "senin actigin konuda ayni benim ki gibi sanki ben acmisim gibi " diyodu. kanser olmus kadincagiz dert cekmekten. nasil uzuldum bilemezsiniz

bu erkekler bizleri gozlerinde cok mu guclu goruyorlarda boyle davraniyorlar. bilmiyorlar mi bizlerin ne kadar narin olduklarimizi.
esime zamaninda dedim ki benim senin yaptiklarini kaldirabilecek kadar guclu goruyorsan yaniliyorsun dedim.
aslinda gorundugum kadar guclu degilmisim.

bacilarim. hepinizden ozur dileyerek.
aynu yastiga bas koysunuz zamaninda. coxuklarinizin babasidirlar ama
Sizleri uzen inciten hayatinizi zindan eden eslerinize nisanlilariniza
(Aynen sizi uzen sevgililerinize de)bela okumak istiyorum. allahim iyi ki bosaniyorum yaaa

bu erkekler bizleri gozlerinde cok mu guclu goruyorlarda boyle davraniyorlar. bilmiyorlar mi bizlerin ne kadar narin olduklarimizi.
esime zamaninda dedim ki benim senin yaptiklarini kaldirabilecek kadar guclu goruyorsan yaniliyorsun dedim.
aslinda gorundugum kadar guclu degilmisim.

bence aksine güçsüz gördüklerinden. nasılsa kabulleniriz nasılda affederiz diye baktıklarından olsa gerek...

bacilarim. hepinizden ozur dileyerek.
aynu yastiga bas koysunuz zamaninda. coxuklarinizin babasidirlar ama
Sizleri uzen inciten hayatinizi zindan eden eslerinize nisanlilariniza
(Aynen sizi uzen sevgililerinize de)bela okumak istiyorum. allahim iyi ki bosaniyorum yaaa
Ahhh canım ağzına yüreğime sağlık.Allah bizi o pisliklerden korusun...

tsk. alkah butun kadinlarimiza guc kuvvet versin insallah. sevginizi suistimal ettirmeyin sakun. ben 17 sene bazen gormezden gelerek bazen cocuklarim icin sevgimi suistimal ettirmisim.
ezdirmeyin kendinizi bacilar

X