Özür Diledi, Sizce Affetmeli miydim?

Bukelamun gibi renkten renge girmiş adam. Tek amacı var o da bir şekilde tuzağa düşürmek, bu yüzden en son olmadığı biri gibi davranmaya çalışmış. Gerçek karakterini ise söylediği bir cümle net bir şekilde tanımlıyor: "Sevişebilir misin?"

Uzak dur. Once sevisebilirmisin demis ki niyetini belli etmis. Cunku iki olasiligi vardi. En kotu red edilirdi ki oyle olmus. Bakmis o yontem islemiyor baska tarzda yaklasip elde etme yollarina gitmis. Sanirim kafani karistirmaya da baslamis. Ama emin ol seni elde ettikten sonra birakip baska av pesinde kosacaktir. Bu tipler boyledir cunku. Seni tam olarak taninayan biri senden hoslaniyorum falan der seni seviyorum demez. Seni tanimadan nasil sevebiliyor ki. Bunlar tuzak cumleler. Seni yetwrince tanidiktan sonra deseydi tamam. Kaldi ki seni seviyorumun arjadindan gelen herseyi ozetliyor zaten.

Hiç samimi değil bence ..güvenmeyin sakın..en başta niyetini belli etmiş zaten..

Sevmek suç değil ki "Seni seviyorum." demek itiraf olsun, ha size denilenin inanılacak bir tarafı yok, ne öncesinde ne de sonrasında, aklınıza ilk gelen doğrudur genelde.

Inanin dunyada baska erkekler de var.
çok haklısınız ben üstte çok fazla şeyi anlatamadım uzamasın diye bunu benimle konuşurken hissetmiş olması çok yüksek ihtimal zaten yeri geliyor sıkıldığını falan söylüyordu ben her seferinde seni zorla mı tutuyoruz burada vb şeyler söyledim zaten
Bukelamun gibi renkten renge girmiş adam. Tek amacı var o da bir şekilde tuzağa düşürmek, bu yüzden en son olmadığı biri gibi davranmaya çalışmış. Gerçek karakterini ise söylediği bir cümle net bir şekilde tanımlıyor: "Sevişebilir misin?"
Teşekkürler okuduğunuz için kesinlikle haklısınız hep şüpheci paranoyak bir yanım vardır ve açıkçası elimde olmadan da olsa çekilmez biriyim diyebilirim bu yüzden birinin beni sevme fikrinede pek alışkın değilim zaten :KK70:

%20 samimi olabilir ama %80 samimi değildir. Elde edemediği için hırs yapmış, elde ettikten sonra ağzına mıçacak muhtemelen.

galiba biraz hırs meselesi gibiydi sanırım benim onu sevdiğime kesin gözle bakıyordu

Uzak dur. Once sevisebilirmisin demis ki niyetini belli etmis. Cunku iki olasiligi vardi. En kotu red edilirdi ki oyle olmus. Bakmis o yontem islemiyor baska tarzda yaklasip elde etme yollarina gitmis. Sanirim kafani karistirmaya da baslamis. Ama emin ol seni elde ettikten sonra birakip baska av pesinde kosacaktir. Bu tipler boyledir cunku. Seni tam olarak taninayan biri senden hoslaniyorum falan der seni seviyorum demez. Seni tanimadan nasil sevebiliyor ki. Bunlar tuzak cumleler. Seni yetwrince tanidiktan sonra deseydi tamam. Kaldi ki seni seviyorumun arjadindan gelen herseyi ozetliyor zaten.
şöyleki tam olarak tanımak konusunda şunu söyleyebilirim bir ay kadar birlikte çalıştık ve bunlar ben işten ayrıldıktan sonra gelişti ve üstte bir çok ayrıntıyı atlamak durumunda kaldım uzamasın diye ve baya baya tanımış olması lazım ama diğer dediklerinize katılıyorum elbette

Hiç samimi değil bence ..güvenmeyin sakın..en başta niyetini belli etmiş zaten..
sağolun fikirleriniz için :KK52:
Sevmek suç değil ki "Seni seviyorum." demek itiraf olsun, ha size denilenin inanılacak bir tarafı yok, ne öncesinde ne de sonrasında, aklınıza ilk gelen doğrudur genelde.
haklısınız belki itiraf dememeliydim ve elbette sevmek suç değil ki kaldı ki kendisine gayet sıcak bakıyordum çok hoş bir insandı ama demek ki tam tanıyamamışım

şöyleki tam olarak tanımak konusunda şunu söyleyebilirim bir ay kadar birlikte çalıştık ve bunlar ben işten ayrıldıktan sonra gelişti ve üstte bir çok ayrıntıyı atlamak durumunda kaldım uzamasın diye ve baya baya tanımış olması lazım ama diğer dediklerinize katılıyorum elbette
Ayrintilari bilmiyorum ama seven insan sevisebilir misin diye sormaz sevdigine. Seni hangi gozle gordugu belli.

Bir de su acidan dusun. Seven insan sevdigini kaybetme ihtimalini goze alabilir mi? O seni gercekten sevseydi seni kaybetmeyi goze alamazdi. Sevisebilir misin diye bu kadar acik acik soramazdi. Bu kadar curetkar olmasinda sence bir anormallik yok mu

19 yaşındasn daha ne erkekler çıkar karşına bunun niyeti pek iyi gelmedi bana. Bu arada uzun da olsa anlatımın hoşuma gittigi için hepsini okuduuum :KK70:

Ayrintilari bilmiyorum ama seven insan sevisebilir misin diye sormaz sevdigine. Seni hangi gozle gordugu belli.

Bir de su acidan dusun. Seven insan sevdigini kaybetme ihtimalini goze alabilir mi? O seni gercekten sevseydi seni kaybetmeyi goze alamazdi. Sevisebilir misin diye bu kadar acik acik soramazdi. Bu kadar curetkar olmasinda sence bir anormallik yok mu
kesinlikle ona inanmadığımı her seferinde söyledim zaten bişeyler vardı ama bir türlü parçalar tam değildi sanki açık konuşması konusunda onu biraz fazla sıkmış olabilirim ama bu elbette onu haklı çıkarmaz kaldı ki bende szin gibi düşünüyorum ve inanın ne düşünüyorsam aynı şekildede kendilerine ilettim ve anormallik zaten adamı kendisinde var çok dengesiz bi öyle bi böyle onada bu halini çekemem dedim ve bana değişirim dedi ben hiç kimse için değişmem diyince afalladı çok garip diyaloglara şahit olduk birliklte :KK48:

Okurken bile o kadar itici buldum ki o kişiyi.
O soruyu sorduğu anda defetmeliydin.
Hiçbir şey için geç değil, kalitesiz biri ve uzak dur

19 yaşındasn daha ne erkekler çıkar karşına bunun niyeti pek iyi gelmedi bana. Bu arada uzun da olsa anlatımın hoşuma gittigi için hepsini okuduuum :KK70:
ah teşekkür ederim hem okuduğunuz için hemde anlatımımı beğendiğiniz için açıkçası bende öyle düşünüyorum ama kendileri benim hayal dünyamdaki tanıma %64 uyumlulukla gelip girdi hayatıma ki bu bence iyi bir yüzde bir an kafam karıştı galiba :KK70:

X