Saç Rengi ve Saç Boyama palette yogun renk açıcı kullanan var mi?

ardacinar

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
1.805
1.943
Arkadaslar sacimi daha önce palette acik karamel rengine boyuyodum simdi bi arkadasim renk açıcı al onunla ac ustune istediğin renge boya dedi boyayi aldim renk aciciyla üstünede loreal mocha kahve boyasini aldim simdi aciciyi kullanmaya cesaret edemiyorum satici kiz önce saç uclarini sonra diplerine hizlica sür istediğin renge gelince yika ertesi gün diger boyayi kullan dedi aciciyla saclarimi mahvetmem dimi bilenler bi yardim etsinler lütfen simdiden teşekkür ediyorum

Ben çok kullandım hatta şu anda saçım sapsarı ilk kullanmada nerdeyse hiç yıpranma olmaz ben çok memnunum paletteden :KK66: ama kahveye boyamak için saçını açmanı pek anlamadım gerek varmı

Neden aciyorum cunku kutu ustundeki rengi evde tutturamiyorum sacimin rengi koyu biraz acip boyarsam istedigim rengi tutturabilirim diye direk kahveye boyarsam kutu üstünde ki renkle alakasi olmayan bi renk cikiyo yada hiç belli olmuyo o yüzden bi de böyle denemek istedim olmaz mi ?

Ben de palette acıcısından çok memnunum yıpranma olmuyor normal boya gibi yumusacık kalıyor.

İstediğin kadar aç, kutudaki fotoğrafdan koyu olacaktır çünkü market boyaları rengi hep fotoğrafdan koyu çıkarır. İlla kendin boyayacaksan lorealin majirel adındaki profesyonel serisinden al. Kuaför malzemeleri satan dükkanlardan bulabilirsin.

Neden aciyorum cunku kutu ustundeki rengi evde tutturamiyorum sacimin rengi koyu biraz acip boyarsam istedigim rengi tutturabilirim diye direk kahveye boyarsam kutu üstünde ki renkle alakasi olmayan bi renk cikiyo yada hiç belli olmuyo o yüzden bi de böyle denemek istedim olmaz mi ?
Tuttrurusun bende palette acici ile acip kahve yapiyom cok guzel oluyo isiltili kahve falan boyuyom genelde yanma falan olamdi ben acici ile 3 4 ay da aciyom ama diger boyalr icin acmiyom yani her ay dip falan geliyo 4 ay falan acmadan kahveleri boyuyom snra diplerden bayagi koyu oluyo ister istemez acmak gerekiyo acilan yerle acilmiyan yer arasinda biraz fark oluyo

İstediğin kadar aç, kutudaki fotoğrafdan koyu olacaktır çünkü market boyaları rengi hep fotoğrafdan koyu çıkarır. İlla kendin boyayacaksan lorealin majirel adındaki profesyonel serisinden al. Kuaför malzemeleri satan dükkanlardan bulabilirsin.
Oksidasyondan kaynakliniyo ben genelde oksidasyonu %9 luk ve %6 lik olandan alip ikisinin yarisini katip karistiriyorum kullaniyorum guzel renk veriyo luaforum bile begeniyo guzel yapiyin diye kendisi ayni islemi bana 200 e yapacakti

X