- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.994
- 208
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Ben de güçlü insanlar ve vicdani yüksek insanlar oldgımuzu düşünüyorum .poşet meselesini çok duydu m ben de
- Panik atak hastalarının psikolojileri bozuk değildir.sadece daha detaya iniyoruz bu da korkutuyor bizi 2 3 sene ilaç kullandım şimdi çarpıntı başladığında odak noktamı değiştiriyorum uykumda bile bunu yaşıyorum eşim titrediğimi hissettiğinde uyandırıp balkona çıkmamı sağlıyor nefes almakta zorlanırsam poşet alıp onun içne nefes alp veriyorum çok etkili oluyor
banada yazarmısınız özeldenben duayla yendım ısteersenız sıze atabılırım ozelden
Umarim bi an once duzelir anlamalari imkansizEmdr ve hipnozu araştıracağım.bugün bi arkadaşıma benimle acilen gelir misin diye teklif ettimartık hastalık hastası diye düşündüğü beni anlamadığı için gelmedi.Ys takma ya dedikçe sinir basıyo beni de
kendini fazla dinleme.Hala ne istiyor bu ruhum anlamıyorum.7 sene sevdiğimle evlenmeyi bekledim evleniyoruz bikaç aya Herşey güzel.atanmayı bekledim atandım.hayatımda Allahıma bin şükür herşey yolunda.ama ben panik atak hastası yım.sanki 3 gündür tüm dünya başıma yıkılmış gibi.işe gidiyorum o kadar zorlanıyorum ki çalışırken
Çarpıntı, kalp atımlarının duyumsanması,
Terleme,
Titreme ya da sarsılma,
Nefes darlığı ya da boğuluyor gibi olma,
Soluğun kesilmesi,
Göğüs ağrısı ya da göğüste sıkıntı hissi,
Bulantı ya da karın ağrısı,
Baş dönmesi, sersemlik, düşecek ya da bayılacak gibi olma,
Kendini ya da çevresindekileri değişmiş, tuhaf ve farklı hissetme Üşüme, ürperme ya da ateş basmaları gibi belirtilerin hepsini taşıyorum.doktora da gittim bi süre antidepresan kullandım o sıra iyiyim ama doktorun bırakmaya başla yavaştan demişti bıraktım 2 ay oldu yine başladı çarpntılarm ve içime öküz oturma hissi.kendimden utanıyorum herşeyin yolunda gamze neden bu şükürsüzlük nerden çıkıyo bu hastalık diye.ama ne yapsam ara ssıra yokluyor beni kötü zamanlar geçiriyorum.annem de panik atak hastası gençlik dönemimde o hastayken hep yanındaydım belki de ondan etkilendim.Allahım kimseye ne fiziksel ne psikolojik hiç bi rahatsızlık vermesin.bu arada iyi ki varsınız reelde kimseyle böyle konuşamazken burda içimi döküyorum.hepinizi seviyorum .
Yine aynı şey olacakmış korkusuyla yaşamak da ayrıarada olması ayrı sürekli aynı işkenceyi çekmek ayrı ..
Yo neden ömür boyu böyle gitsin ki.saçamalamsyın.sadece kısa bi dönem.geçecekömür boyu böyle gidecek kabul etmek lazım .
2 yıldırkaç yıldır yaşıyorsunuz bu problemi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?