Panik atak anksiyete.

1. Panik atak hastalarının psikolojileri bozuk değildir.sadece daha detaya iniyoruz bu da korkutuyor bizi 2 3 sene ilaç kullandım şimdi çarpıntı başladığında odak noktamı değiştiriyorum uykumda bile bunu yaşıyorum eşim titrediğimi hissettiğinde uyandırıp balkona çıkmamı sağlıyor nefes almakta zorlanırsam poşet alıp onun içne nefes alp veriyorum çok etkili oluyor

Ben de güçlü insanlar ve vicdani yüksek insanlar oldgımuzu düşünüyorum .poşet meselesini çok duydu m ben de

sizi çok iyi anlıyorm . birde insanların takma kafana herşey senin elinde vs vs gibi sözleri insanı daha beter ediyo . seninle aynı şeyleri yaşıyorum ...

Umarim bi an once duzelir anlamalari imkansiz

Aynı dert bencede var.. hatta bazen tamam şimdi delireceğim kendimi kaybedecegim diyorum.. iki aydır ilaçla daha iyiyim. Çok zor yaşamayan bilemez

Oküz oturmasi col kotu rahat nefes alamiyosun bana tam 1 ay araliksiz boyoe olmustu kabus gobiydi hoc biseye kafa veremiyodm Allah kimseye yasatmasin

Amann, hangimizin psikolojisi mukkemmel ki,bugun bende işte, sanki yabancıymısım gibi hissettim.Eger gelse birisi konussa sen kimsin demelık yani,Olur oyle arada.

kendini fazla dinleme.

Panik ataktan kurtulma yolları diye bi kitap var kızlar onu okumanızı tavsiye ederim.destek aldım bi süre .ama iyi hissettiğimi söylemiştim doktora bu ilaçlar zararlı seyrelterek bırak dedi ve bıraktım ama tekrar nüksetti

Çok geçmiş olsun benzer ama daha basit belirtili bir durum yaşıyorum ne olduğunu bile bilemeden öğrenemeden. Hayat standardı o kadar düşüyor ki anlayabiliyorum sizi.

Ben 9 senedir panik atak hastasıyım çaresi gamsızlık, bunu bilir bunu söylerim, bende o yok,detaylı düşünürüm hep daha iyisi olsun isterim didiklerim detayciyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…