Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar bı sorum var hıc denk geldınızmı bılmıyorum okudum ınternetten bır sıteden sezaryan sonrası rıskler arasında kalp krizi yazıyor hiç doktorunuza danıstınızmı bole bırseyı nedır dıye sımdıde ona taktım kafayı kalp dayanmaz dıye sezaryan dogum yapıyoruz onunda sonrasınd kalp krızı rıskı var sonra haberlere baktım bır kusı yozgatta bırıde sakaryada sezargan sonrası kalp krızı gecırmısler neden kaynaklanıyor bu durum bı bılgınız varmı

Ben ilk defa duydum böyle birşey ,ama bilmiyorum olabilir her şeyin bir riski var tabi.Belki paniğin tetiklediği bir şey olabilir mi?

Nedenı yazmıyor ki sadace yazmislar en altta kalıp krizi diye ameliyat anında olsa heyecandan dıycem ama ameliyattan sonrakı 3 gune de heycandan degıldır dogumu yaptım bıttı dıye rahatlar aksıne ınsan

Nedenı yazmıyor ki sadace yazmislar en altta kalıp krizi diye ameliyat anında olsa heyecandan dıycem ama ameliyattan sonrakı 3 gune de heycandan degıldır dogumu yaptım bıttı dıye rahatlar aksıne ınsan
Canım öncesinde kalp sorunu olmadığını nerden biliyorsunuz, buraya böyle şeyler yazıp insanları tedirgin ediyorsunuz. Zaten herkes hassas ve herşeyi kafaya takan insanlar, genelde sezeryan olacak kişiler. Milyonlarca insan sezeryan oluyor. Ameliyat oluyor, kalbinde sorun varsa elbette risk büyük, ama yoksa ne alakası var. Kriz geçireceksen normalde de geçirirsin. Panikten kriz geçirende ben hiç duymadım.Kulaktan dolma saçma sapan şeylerle lütfen insanları tedirgin etmeyelim.

Onlarda kalp sorunu vardir onceden de ondan sikinti olmustur ben cok sey okuyorum ama buraya yazmam asla cunku be derece kafaya takilcak tahmin ediyorum bunu yazarken dusunmedin mi burdakileri boyle seyleri buraya yazma bir daha .. allha dua et yapcak baska bisey yok

Kulaktan dolma bır yazı dııl canım kulaktan dolma olsaydı bende kendımı o sekılde rahatlatabılırdım burada bırbırımını rahatlatmak ıcın bulunuyoruz bılgısı olan varmı dıye fıkır aldım sexaryan sonrası olabılecek koplıkasyonlar arasında makalelerın ıcınde olan bır yazı daha öncede pek cok arkasın tedırgınlıklerı yardımlar sayesınde en aza ındırılmeye elbırlıgıyle calısıldı bu sayfada bılgılı bır kısı vardır ve acıklama yapabılır umıdıyle yazıyorum

Narkoz kalp hastalarina verilemiyor ameliyat onlar icin daha da riskli.sanirim kalplerinde bugune kadar anlasilmayan bir problem mevcut olabilir.buna takilma canim kac milyonda gorulen bir komplikasyon da olabilir.

Kızlar, doğum süreci çoğumuzun yaşamadığı kadar zor bi süreç. Herşey doğumla bitecek, bana inanın. Ben iğneden korkarım, dişçiden korkarım. Hamilelik sürecindede 2 gün hastanede yatacağım için deliriyordum. Yine sedye üzerinde doğuma alınmak, atak geçirmek, doğum sonrası birilerinin ziyarete gelmesi onların yanında atak geçirme delirme korkusu. Doğum sabahını rahatsızlığı olmayan arkadaşlarımdan dinledim, hepsi korkmuş ağlamış. Ben hepsinden sakin kalmayı nasıl başardım bilmiyorum. Ne ağladım ne sızlandım. İnanın o gün kaygılarınızın hiçbiri gerçekleşmeyecek

Ve sonraki günlerde bi sıkıntı olduğunda, düşünüyorum ben böyle zor bir süreçten geçtim, o kadar kötü bir durummu? Sorunların üstesinden daha kokay gelebiliyorum. Bu zorluğun katkıları da oldu hayatıma, zararları da. Kimse umrumda olmuyor, eskisi gibi takmıyorum bazı şeylere. Herşey bebeğimizin doğum gününde bitecek ve siz yeniden doğacaksınız bunu unutmayın.

Ziyaretçilerin gelmesi hamileyken beni çıldırtırken, doğum sonrası beni çok mutlu etti. Çünki o kadar güzel bir şey yaşıyorsunki bunu insanlarla paylaşmak istiyorsun. Mutluluk paylaşınca artıyor

Birtek ben böyle doğum sürecini iyi geçirmedim. Bir grubumuz vardı orada 5-6 arkadaşla peşi sıra doğum yaptık. En son ben doğurdum. Hepsi kaygılar içindeydi sizin gibi. Hepsinin rahat geçti. Eş desteği önemli umarım eşleriniz destek oluyordur.

Orda en beter olanda bendim. Benim eşimden başka kimsem yoktu ben bunları diyebiliyorsam inanın sizde diyebileceksiniz

Ziyaretçilerin gelmesi hamileyken beni çıldırtırken, doğum sonrası beni çok mutlu etti. Çünki o kadar güzel bir şey yaşıyorsunki bunu insanlarla paylaşmak istiyorsun. Mutluluk paylaşınca artıyor
Ne güzel böyle umutlu şeyler yazın, yok kalpkriziymiş yok bilmem neymiş. Arkası dolu olmayan şeyleri burda lütfen yazmayın kulaktan dolma bilgileri hiç yazmayın normal doğumda da sıkıntı olabilir, sezeryanlada...Hatta bunları yaşamasanda olabilir hayatta. O nedenle olumlu şeyler paylaşalım zaten herkes boğulmuş korkularla.

Şunu da unutmayın, hamilelikte tüm hamilelerin hormonları değişiyor. Sağlıklı kişiler de de kaygı oluyor. Biz sadece yoğun yaşıyoruz.

Narkoz kalp hastalarina verilemiyor ameliyat onlar icin daha da riskli.sanirim kalplerinde bugune kadar anlasilmayan bir problem mevcut olabilir.buna takilma canim kac milyonda gorulen bir komplikasyon da olabilir.
Evet anlayıslı
Kızlar bunların hiçbiri sizi rahatlatmak için söylenmiş abartılar değil. Hepsi gerçek. Hasta insanların her anı ibadetle geçer gibiymiş. Birazda böyle düşünün

Guzel ve telkin edıcı yazıların ıcın tesekkurler kaygılarımızı dıle getırıp rahatlamak cok daha motıve edıcı yoksa ıcımıze atarak takarak daha kotu oluyoruz eslerin destegıde cok onemli ben sezaryan da esımınde gırmesını cok ısterım bazı hastaneler ozellıkle desteklerken bazıları kesın kapıları kapatıyo normal dogum olanların eslerı yanında olabılıyorken sexaryan olanların neden yanında olmasına izin verilmiyor

Ben iğneden korkarım, dişçiden korkarım. Hamilelik sürecindede 2 gün hastanede yatacağım için deliriyordum. Yine sedye üzerinde doğuma alınmak, atak geçirmek, doğum sonrası birilerinin ziyarete gelmesi onların yanında atak geçirme delirme korkusu.
Yukardaki cümleler beni anlatıyor sanki.Sosyal fobinizin olması da tam oturdu sanki benim şuanki durumumla.Bazen herşey o kadar zor ve karmaşık oluyor ki hayatımda anlatmam imkansız.
Ama gene de... gene de bir ümidim var ,herşey güzelleşiyor,güzel oluyor.

Kızlar hiçbir rahatsızlıgı olmayanlarda doğum sonrasi depresyonu patlak veriyor,stresten sütleri gelmiyor vs..biz bunları tedavi gördügümüz icin yaşamayacagız,hatta doguma giderken onlardan daha sakin olacagiz gibi bir his uyandı icimde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…