Canım öncesinde kalp sorunu olmadığını nerden biliyorsunuz, buraya böyle şeyler yazıp insanları tedirgin ediyorsunuz. Zaten herkes hassas ve herşeyi kafaya takan insanlar, genelde sezeryan olacak kişiler. Milyonlarca insan sezeryan oluyor. Ameliyat oluyor, kalbinde sorun varsa elbette risk büyük, ama yoksa ne alakası var. Kriz geçireceksen normalde de geçirirsin. Panikten kriz geçirende ben hiç duymadım.Kulaktan dolma saçma sapan şeylerle lütfen insanları tedirgin etmeyelim.Nedenı yazmıyor ki sadace yazmislar en altta kalıp krizi diye ameliyat anında olsa heyecandan dıycem ama ameliyattan sonrakı 3 gune de heycandan degıldır dogumu yaptım bıttı dıye rahatlar aksıne ınsan
Onlarda kalp sorunu vardir onceden de ondan sikinti olmustur ben cok sey okuyorum ama buraya yazmam asla cunku be derece kafaya takilcak tahmin ediyorum bunu yazarken dusunmedin mi burdakileri boyle seyleri buraya yazma bir daha .. allha dua et yapcak baska bisey yokNedenı yazmıyor ki sadace yazmislar en altta kalıp krizi diye ameliyat anında olsa heyecandan dıycem ama ameliyattan sonrakı 3 gune de heycandan degıldır dogumu yaptım bıttı dıye rahatlar aksıne ınsan
Kulaktan dolma bır yazı dııl canım kulaktan dolma olsaydı bende kendımı o sekılde rahatlatabılırdım burada bırbırımını rahatlatmak ıcın bulunuyoruz bılgısı olan varmı dıye fıkır aldım sexaryan sonrası olabılecek koplıkasyonlar arasında makalelerın ıcınde olan bır yazı daha öncede pek cok arkasın tedırgınlıklerı yardımlar sayesınde en aza ındırılmeye elbırlıgıyle calısıldı bu sayfada bılgılı bır kısı vardır ve acıklama yapabılır umıdıyle yazıyorumCanım öncesinde kalp sorunu olmadığını nerden biliyorsunuz, buraya böyle şeyler yazıp insanları tedirgin ediyorsunuz. Zaten herkes hassas ve herşeyi kafaya takan insanlar, genelde sezeryan olacak kişiler. Milyonlarca insan sezeryan oluyor. Ameliyat oluyor, kalbinde sorun varsa elbette risk büyük, ama yoksa ne alakası var. Kriz geçireceksen normalde de geçirirsin. Panikten kriz geçirende ben hiç duymadım.Kulaktan dolma saçma sapan şeylerle lütfen insanları tedirgin etmeyelim.
Narkoz kalp hastalarina verilemiyor ameliyat onlar icin daha da riskli.sanirim kalplerinde bugune kadar anlasilmayan bir problem mevcut olabilir.buna takilma canim kac milyonda gorulen bir komplikasyon da olabilir.Kızlar bı sorum var hıc denk geldınızmı bılmıyorum okudum ınternetten bır sıteden sezaryan sonrası rıskler arasında kalp krizi yazıyor hiç doktorunuza danıstınızmı bole bırseyı nedır dıye sımdıde ona taktım kafayı kalp dayanmaz dıye sezaryan dogum yapıyoruz onunda sonrasınd kalp krızı rıskı var sonra haberlere baktım bır kusı yozgatta bırıde sakaryada sezargan sonrası kalp krızı gecırmısler neden kaynaklanıyor bu durum bı bılgınız varmı
Ne güzel böyle umutlu şeyler yazın, yok kalpkriziymiş yok bilmem neymiş. Arkası dolu olmayan şeyleri burda lütfen yazmayın kulaktan dolma bilgileri hiç yazmayın normal doğumda da sıkıntı olabilir, sezeryanlada...Hatta bunları yaşamasanda olabilir hayatta. O nedenle olumlu şeyler paylaşalım zaten herkes boğulmuş korkularla.Ziyaretçilerin gelmesi hamileyken beni çıldırtırken, doğum sonrası beni çok mutlu etti. Çünki o kadar güzel bir şey yaşıyorsunki bunu insanlarla paylaşmak istiyorsun. Mutluluk paylaşınca artıyor
Evet anlayıslıNarkoz kalp hastalarina verilemiyor ameliyat onlar icin daha da riskli.sanirim kalplerinde bugune kadar anlasilmayan bir problem mevcut olabilir.buna takilma canim kac milyonda gorulen bir komplikasyon da olabilir.
Kızlar bunların hiçbiri sizi rahatlatmak için söylenmiş abartılar değil. Hepsi gerçek. Hasta insanların her anı ibadetle geçer gibiymiş. Birazda böyle düşünün
Ben iğneden korkarım, dişçiden korkarım. Hamilelik sürecindede 2 gün hastanede yatacağım için deliriyordum. Yine sedye üzerinde doğuma alınmak, atak geçirmek, doğum sonrası birilerinin ziyarete gelmesi onların yanında atak geçirme delirme korkusu.Kızlar, doğum süreci çoğumuzun yaşamadığı kadar zor bi süreç. Herşey doğumla bitecek, bana inanın. Ben iğneden korkarım, dişçiden korkarım. Hamilelik sürecindede 2 gün hastanede yatacağım için deliriyordum. Yine sedye üzerinde doğuma alınmak, atak geçirmek, doğum sonrası birilerinin ziyarete gelmesi onların yanında atak geçirme delirme korkusu. Doğum sabahını rahatsızlığı olmayan arkadaşlarımdan dinledim, hepsi korkmuş ağlamış. Ben hepsinden sakin kalmayı nasıl başardım bilmiyorum. Ne ağladım ne sızlandım. İnanın o gün kaygılarınızın hiçbiri gerçekleşmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?