Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Yetecek Ilknur dayan canım az gayret inan geçecek,hamilelikte guvenilir lustral ve iyi bir haptır.sabah enkazlığını cok iyi bilirim canım,yatsan yatamazsın kalksan kalkamazsın
Peki m.beauty biraz daha dayanmaya çalişacam. Gündüzleri berbat haldeyim.

Sütüm geldi hemen evet. Az geliyordu ama. Sonradan toparlandı. Ameliyat sonrası şaşkınlık onu görmenin şaşkınlığı. ŞAşkındım
Demek doğumdan sonra yeniden doğuyor insan
Sütüm geldi hemen evet. Az geliyordu ama. İlk günlerde mama verdim doymuyordu. Sonrasında toparladı.
Demek doğumdan sonra insan yeniden doğuyor bunu duymaya çok ihtiyacım vardı. Ne hevesim var ne mecalim elim bir iş tutmuyor. Eski ilknuru çok özledim.

Ne kadar özledim mağaza gezmeyi. Evimi silip süpürmeyi.. Eşimle kafede oturup tavla atmayı. Arkadaşlarla toplanmayı. Bakım yapmayı süslenmeyi. Nasıl bir illet bu hayatımı alt üst eden. Yaşam sevincimi hevesimi elimden alan. Ne bu zehir beynimin içindeki. Nasıl birşey bu hiç bir hastalığa benzemeyen. Hormonlar bu kadar mi etkili..

Ite kaka gittim ben bi AVM'ye eşimle ,evde duramadığım için.bebek reyonlarını es geçmiştim, kaçmıştım.kuaför evimin orada onünden gecemiyordum ama gitmeliydim ite kaka oraya da gittim.makyaj halâ yapamıyorum bir ruj suruyorum isyerinde laf etmesinler diye o kadar süzgün ki yüzüm.seni o kadar iyi anlıyorum ki ..yavaş yavaş atacaksın bunu,hastaliksa hastalik iyilesecegiz elbet..

Hayatım elimden kayıp gidiyor gibi. Sabretmek çok zor iki gündür baya kötüyüm. Eşimi etrafımı hatta sizi de baydırdım farkındayım ((

Bugun yarin izinliyim.sabah sınav verdim evde.ne zamandan sonra cay yapip kahvalti hazirlayayim oturayim esim gelene kadar dedim ama olmadi.yine pastaneye kactim disari ama az kaldi yapacagim yemek koyacagim cay ocaga hissediyorum.

Ben yerimden de kıpırdayamıyorum ki inanılmaz mecalsizim. Öyle uzanıp duruyorum ya da oturup duruyorum.

Hayatım elimden kayıp gidiyor gibi. Sabretmek çok zor iki gündür baya kötüyüm. Eşimi etrafımı hatta sizi de baydırdım farkındayım ((
Majör durumda mi senin depresyonun ilknur?baymiyorsun canim ayni durumlari kat kat yaşadım,psikiyatri acillik oldum kac kere majördeyken,evime giremedim,yemek yiyemiyordum eriyordum.istanbulda misin deniz kenarlarina git imkanin varsa.. yalniz kalma.ilacin neydi kac mgdı bir ay oldu mu iceli?

Majör dep benimki. Şuan lustral 50 mg kullanıyorum. 9-10 gün oldu. Annemlerin yanındayım. Tek sayılmam ama dışarı çıkasım yok. Bende eriyip duruyorum.

Majör dep benimki. Şuan lustral 50 mg kullanıyorum. 9-10 gün oldu. Annemlerin yanındayım. Tek sayılmam ama dışarı çıkasım yok. Bende eriyip duruyorum.
Ilacin birkac haftaya etki etmeye başlar canım.akşam rahatlıyordun dimi biraz,banyo yapabiliyor musun ben ne banyo yapiyordum ne dis fircaliyordum.simdi bile zorla giriyorum banyoya.bu bir süreç ve gececegini bil,gecince hayatin daha bir farkina variyorsun kiymetini anliyorsun cogu seyin.etrafimiz cevremiz bundan mahrum bunu dusunup teselli buluyorum.eksi sozlukte major depresyon u okurdum iyi gelirdi bana bunu yasayanlarin sozleri.sen de oku

Kişisel bakım bana da çok zor geliyor. Allah ım ne kadar zor yaşamak. Aklıma intihar bile geliyor inancimdan dolayı inşallah öyle bir yanlışa girmem ama doğruya doğru. Okuyacam canım.

Bak ekşide ne buldum:

hayattan kopusun notalara dokulmesi gibi ilginc bir adi var. bu ruhsal hastalik psikiyatrik tedavi gerektirir. normal bir depresyon gibi olmadigi icin psikologlarin sozle telkin teknikleri yeterli olmamaktadir. ilac tedavisi sarttir.
"yemek icin yasamak" ilkesini birakin, "yasamak icin yemek" ilkesini benimseyip uygulayabilecek kadar enerjisi ve hayat bagi kalmaz insanin. hicbir sey yiyemedigim, hergun yedigim iki lokmayi da kusup cikardigim icin gunlerce serum baglanmisti.
banyo yapmak, dis fircalamak istemezsiniz. zaman icinde kokmaya baslarsiniz, disleriniz pas tutmaya baslar ve zaten hayati, yasami anlamsiz bulan siz, bir de bu fiziksel belirtilerden oturu kendinizden nefret etmeye baslar iyiden iyiye olmek ister ve intihari dusunmeyi hizlandirirsiniz.
beyin surekli bir islev halindedir ama zihinden gecen hersey olumsuz, hastalikli ve kotudur. yataga yatip, saatlerce uyuyup uyanip, tavana bakip saatlerce dusundugumu hatirliyorum. an geldi "dusunmek istemiyorum, keske bir ameliyatla beynimi aldirmak mumkun olsa" diye aglamistim. dusunmenin can yaktigi nokta da olabiliyor major depresyon.
su an adini hatirlamadigim 2 ilac sayesinde iyilesmistim. ilaclardan birini aldigimda 30 saat deliksiz uyudugumu hatirliyorum."

Resmen ben

ilknursaid canim ben sana soracaktim etkilenirsin diye soramadim sen soylemissin.ölüm benim aklimdan cikmiyordu.yontemini dusunuyordum metronun onune atlamayi bile dusunuyordum.inancım ve sevdiklerim geldi aklima.bu can bizim degil emanet bu hastalik ta Allahtan olümle kacamam ki deyip telkin ettim kendimi sonrasi var bunun:)
Eksi sozlukte yazilan yayinladigin yaziyi hatirliyorum canim.benim durumumda olan bunu bilen insanlarin olmasi rahatlatmistir beni.kullandigim ilacin adini etken maddesinin adini ekşide arayip okurum hep:)

K
Senin gibi düşünüyorum. Yöntemleri en acısız olanını. Ama aileme kıyamıyorum inancımdan dolayı yapmıyorum. Ne kadar ağır bu majör depresyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…