Sütüm geldi hemen evet. Az geliyordu ama. İlk günlerde mama verdim doymuyordu. Sonrasında toparladı.Y yitikkelimeler sütün geldi mi hemen?anlatsana nasıl oldu ilk kucağina vermeleri ilk emzirmen?:)
Sütüm geldi hemen evet. Az geliyordu ama. Sonradan toparlandı. Ameliyat sonrası şaşkınlık onu görmenin şaşkınlığı. ŞAşkındımY yitikkelimeler sütün geldi mi hemen?anlatsana nasıl oldu ilk kucağina vermeleri ilk emzirmen?:)
Sütüm geldi hemen evet. Az geliyordu ama. Sonradan toparlandı. Ameliyat sonrası şaşkınlık onu görmenin şaşkınlığı. ŞAşkındımY yitikkelimeler sütün geldi mi hemen?anlatsana nasıl oldu ilk kucağina vermeleri ilk emzirmen?:)
Peki m.beauty biraz daha dayanmaya çalişacam. Gündüzleri berbat haldeyim.Yetecek Ilknur dayan canım az gayret inan geçecek,hamilelikte guvenilir lustral ve iyi bir haptır.sabah enkazlığını cok iyi bilirim canım,yatsan yatamazsın kalksan kalkamazsın
Demek doğumdan sonra yeniden doğuyor insanSütüm geldi hemen evet. Az geliyordu ama. Sonradan toparlandı. Ameliyat sonrası şaşkınlık onu görmenin şaşkınlığı. ŞAşkındım
Demek doğumdan sonra insan yeniden doğuyor bunu duymaya çok ihtiyacım vardı. Ne hevesim var ne mecalim elim bir iş tutmuyor. Eski ilknuru çok özledim.Sütüm geldi hemen evet. Az geliyordu ama. İlk günlerde mama verdim doymuyordu. Sonrasında toparladı.
Ite kaka gittim ben bi AVM'ye eşimle ,evde duramadığım için.bebek reyonlarını es geçmiştim, kaçmıştım.kuaför evimin orada onünden gecemiyordum ama gitmeliydim ite kaka oraya da gittim.makyaj halâ yapamıyorum bir ruj suruyorum isyerinde laf etmesinler diye o kadar süzgün ki yüzüm.seni o kadar iyi anlıyorum ki ..yavaş yavaş atacaksın bunu,hastaliksa hastalik iyilesecegiz elbet..Ne kadar özledim mağaza gezmeyi. Evimi silip süpürmeyi.. Eşimle kafede oturup tavla atmayı. Arkadaşlarla toplanmayı. Bakım yapmayı süslenmeyi. Nasıl bir illet bu hayatımı alt üst eden. Yaşam sevincimi hevesimi elimden alan. Ne bu zehir beynimin içindeki. Nasıl birşey bu hiç bir hastalığa benzemeyen. Hormonlar bu kadar mi etkili..
Hayatım elimden kayıp gidiyor gibi. Sabretmek çok zor iki gündür baya kötüyüm. Eşimi etrafımı hatta sizi de baydırdım farkındayımIte kaka gittim ben bi AVM'ye eşimle ,evde duramadığım için.bebek reyonlarını es geçmiştim, kaçmıştım.kuaför evimin orada onünden gecemiyordum ama gitmeliydim ite kaka oraya da gittim.makyaj halâ yapamıyorum bir ruj suruyorum isyerinde laf etmesinler diye o kadar süzgün ki yüzüm.seni o kadar iyi anlıyorum ki ..yavaş yavaş atacaksın bunu,hastaliksa hastalik iyilesecegiz elbet..
Majör durumda mi senin depresyonun ilknur?baymiyorsun canim ayni durumlari kat kat yaşadım,psikiyatri acillik oldum kac kere majördeyken,evime giremedim,yemek yiyemiyordum eriyordum.istanbulda misin deniz kenarlarina git imkanin varsa.. yalniz kalma.ilacin neydi kac mgdı bir ay oldu mu iceli?Hayatım elimden kayıp gidiyor gibi. Sabretmek çok zor iki gündür baya kötüyüm. Eşimi etrafımı hatta sizi de baydırdım farkındayım((
Amin ecmain kuzumAllah im hepimize güzel keyifli mutlu stresten uzak doğum ve lohusalık nasip eyle.
Majör dep benimki. Şuan lustral 50 mg kullanıyorum. 9-10 gün oldu. Annemlerin yanındayım. Tek sayılmam ama dışarı çıkasım yok. Bende eriyip duruyorum.Majör durumda mi senin depresyonun ilknur?baymiyorsun canim ayni durumlari kat kat yaşadım,psikiyatri acillik oldum kac kere majördeyken,evime giremedim,yemek yiyemiyordum eriyordum.istanbulda misin deniz kenarlarina git imkanin varsa.. yalniz kalma.ilacin neydi kac mgdı bir ay oldu mu iceli?
Ilacin birkac haftaya etki etmeye başlar canım.akşam rahatlıyordun dimi biraz,banyo yapabiliyor musun ben ne banyo yapiyordum ne dis fircaliyordum.simdi bile zorla giriyorum banyoya.bu bir süreç ve gececegini bil,gecince hayatin daha bir farkina variyorsun kiymetini anliyorsun cogu seyin.etrafimiz cevremiz bundan mahrum bunu dusunup teselli buluyorum.eksi sozlukte major depresyon u okurdum iyi gelirdi bana bunu yasayanlarin sozleri.sen de okuMajör dep benimki. Şuan lustral 50 mg kullanıyorum. 9-10 gün oldu. Annemlerin yanındayım. Tek sayılmam ama dışarı çıkasım yok. Bende eriyip duruyorum.
Kişisel bakım bana da çok zor geliyor. Allah ım ne kadar zor yaşamak. Aklıma intihar bile geliyor inancimdan dolayı inşallah öyle bir yanlışa girmem ama doğruya doğru. Okuyacam canım.Ilacin birkac haftaya etki etmeye başlar canım.akşam rahatlıyordun dimi biraz,banyo yapabiliyor musun ben ne banyo yapiyordum ne dis fircaliyordum.simdi bile zorla giriyorum banyoya.bu bir süreç ve gececegini bil,gecince hayatin daha bir farkina variyorsun kiymetini anliyorsun cogu seyin.etrafimiz cevremiz bundan mahrum bunu dusunup teselli buluyorum.eksi sozlukte major depresyon u okurdum iyi gelirdi bana bunu yasayanlarin sozleri.sen de oku
Senin gibi düşünüyorum. Yöntemleri en acısız olanını. Ama aileme kıyamıyorum inancımdan dolayı yapmıyorum. Ne kadar ağır bu majör depresyon.ilknursaid canim ben sana soracaktim etkilenirsin diye soramadim sen soylemissin.ölüm benim aklimdan cikmiyordu.yontemini dusunuyordum metronun onune atlamayi bile dusunuyordum.inancım ve sevdiklerim geldi aklima.bu can bizim degil emanet bu hastalik ta Allahtan olümle kacamam ki deyip telkin ettim kendimi sonrasi var bunun:)
Eksi sozlukte yazilan yayinladigin yaziyi hatirliyorum canim.benim durumumda olan bunu bilen insanlarin olmasi rahatlatmistir beni.kullandigim ilacin adini etken maddesinin adini ekşide arayip okurum hep:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?