• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Özge iyi ya instada story atıp duruyor bana msj attı boğazlarımda beyaz beyaz bişey var antibiyotik yutayım mı diye bilmiyorum canım yazdım sağol çok destek oldun dedi sildi beni nereden bilebiliirm ki ben doktor muyum boğazlarım acıdı benim koştura koştura doktora gittim nasıl diyim antibiyotik yut diye @sero3 de iyi biraz üşütmüş kendini korona testi yaptırdı yine negatif çıktı çok şükür
Niye öyle yaptı ki acaba? Sen doğru olanı söyledin de özge herhalde stresten öyle davrandı.

Niye öyle yaptı ki acaba? Sen doğru olanı söyledin de özge herhalde stresten öyle davrandı.
Ben ne terapistim ne de doktor storyde gayet keyifli videolar atıyordu boğazındaki beyaz şeyleri ben nasıl bileyim bak tatilden geldim boğazlarım acıyor diye koştura koştura acile gittim tamam panik anlarında çok destek oldum aşırı panik geldiğinde doktorunun verdiği ilacı iç dedim ama bunun için ne dememi bekliyor ki herkese de sürekli terapist gibi destek veremem ki kendime hayrım yok ona nasıl sürekli destek olayım

Ben ne terapistim ne de doktor storyde gayet keyifli videolar atıyordu boğazındaki beyaz şeyleri ben nasıl bileyim bak tatilden geldim boğazlarım acıyor diye koştura koştura acile gittim tamam panik anlarında çok destek oldum aşırı panik geldiğinde doktorunun verdiği ilacı iç dedim ama bunun için ne dememi bekliyor ki herkese de sürekli terapist gibi destek veremem ki kendime hayrım yok ona nasıl sürekli destek olayım
Sen haklısın canım.

Özge iyi ya instada story atıp duruyor bana msj attı boğazlarımda beyaz beyaz bişey var antibiyotik yutayım mı diye bilmiyorum canım yazdım sağol çok destek oldun dedi sildi beni nereden bilebiliirm ki ben doktor muyum boğazlarım acıdı benim koştura koştura doktora gittim nasıl diyim antibiyotik yut diye @sero3 de iyi biraz üşütmüş kendini korona testi yaptırdı yine negatif çıktı çok şükür
İyi canım iyi olsunlarda silsin boşver banada sardı korona annemle babam da tansiyon hastası ALLAha emanet olsunlar hepimiz Allaha emanet:(

Bunun aynısı bende de oluyordu ilaçtan olduğunu sanmıyorum N Narinkimse o durum bende de oluyordu bunun için Nörolojiye gittim Dr psikolojik gibi duruyor ama biz yine tetkikler yapalım dedi Emar çekindim boynuma ultrasonla damarlara baktılar bir de Emg mi Eeg mi tam bilmiyorum adını saçlarını telleri yapıştırıp çekiyorlar Dr baktı temiz dedi bi müddet hep kendi kendime görüntü gidiyordu o kadar kötüydü ki kaç ay çektim 😔sonra kendiliğinden geçti şimdi de şizofren olma korkusu 1.5 senedir geçmedi bakalım bu ne zaman geçecek terapiden sonra iyiydim dün akşam köye geldik dün akşam burda yine başladı 😔
Geçmiş olsun eeg yi nerede çektirdiniz?

Back
X