Şimdi ilk şunu söyliyim o bir noktaya bıçak saplanır gibi ağrı burada ben de dahil kaç tane arkadaşımıza oldu oluyor onu takma kafana bu akşam için örnek verecek olursam kalbim sıkışır gibi oldu takmadım kafama korktum ama yapacak bişey yok. İkincisi şuan benim de fazla kilom var doğumdan kalan onun için bişeyler yapmaya başladım kaç kez diyete girdim çıktım sayısı belli değil bugün de sağlıklı yaşamak için ve fazla kilom için birşeyler yaptım bunun için topik açtım istersen sen de gel birbirimizi motive ederiz iş yok derken çalışmıyorsan evde oturuyorsan şu günlerde ben de öyleyim ve kendimce aktiviteler yapmaya çalışıyorum uzun süredir ev temizliğini ince detaya girmeden yapıyordum bugün dipköşe kalktım yaptım kalkana kadar kalkınca oldu.
Çocuk konusuna gelince biz öyle rahatına düşkün bir çifttik ki gece geç saatlere kadar oturur ertesi gün geç saate kadar uyurduk tabi çalışma olmadığı günler uykuyu bu denli seven biz uykusuz bir şekilde kızımızı 3 yaşına getirdiysek sen de siz de yapabilirsiniz korkularına gelince hayatımızı idame ettirebilmemiz için korku duygusu bize verilmiş aşırıya kaçılmadığı sürece kaçarsa anksiyeteye dönüşüyor çocuk olduktan sonra benim de inanılmaz korkularım oldu hala oluyor küçükken ya bakamazsam korkusu oldu ağladığım günler o kadar çok oldu ki panikatağım nüksetti hatta depresyona girdim ağlaya ağlaya kızıma baktım 1 yıldır terapi alıyorum onun da faydası oldu. Ben bugünleri atlattıysam(ilk önce Allah'ın yardımıyla sonra kendi çabam ile) sen neden yapamayasın benden neyin eksik ki bir de doğunca Allah içine öyle bir sevgi veriyor ki merak etme severek uykusuz kalıyorsun biraz zor oluyor ama oluyor

çok uzun yazdım kusura bakma