Saç Rengi ve Saç Boyama Papatya suyu ile saç rengi açma?

Deniiiiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
10
3
32
Merhabalar aranıza yeni katıldım bir sorum olacaktı papatya suyu saç rengi açılıyormuş ben bunu uygulamak istiyorum etkisi ne kadar sürüyor 2 günde banyo yapıyorum veya sizin kullandığınız başka doğal yöntemleriniz varmı?

bende bugün limon suyu ve balı denedim güneşte dolandım biraz düzenli yapıcam saç rengini açıyormuş hatta zeytinyağda saç rengini açıyormuş yeni denediğim için sonucunu bilmiyorum ama tarayıcıda arayıp sorgulatabilirsin.

Saçlarınız sarıya yakın bir açık kumral değilse papatya saç renginizi açmaz. Saçı koyu olup ben kullandım açtı diyene de inanmayın, içine ya perhidrol koymuşlardır ya oksijenli su...

Bu arada Loreal Sun Kissed jel hiç fena değil bilginize...
Teşekkürler :)

Aslında bu saç renginize bağlı olarak değişir. Kullanan 2 arkadaşımdan örnek vereyim.

Birincisinin saçı siyahtı. Saçının her yerine sürdü ama o kadar kötü oldu ki boyatmak zorunda kaldı. Tepesi açıldı fakat diğer yerleri siyah kaldı.

İkincisinin saçı açık kahveydi (ama bayağı açık). Uçlarına sürdü ve gayet güzel olduğunu söyledi. (Görmedim ben, bilmiyorum.)

O yüzden eğer saçınız koyuysa yapmayın derim. Eğer uyarsa da banyo yapma sıklığına bağlı olarak 2 hafta belki kalır. :)

Papatya suyu sacmi acti gercekten 2 gun yaptim ust uste 2 saat kadar guneste durdum baya acildi ama sacim koyu kumraldi koyu renklilerde pek degisme olmuyor kurutma makinesini denemistim o etkili olmuyor en iyisi gunes ben icine birada limon kabugu attim bide

Merhabalar aranıza yeni katıldım bir sorum olacaktı papatya suyu saç rengi açılıyormuş ben bunu uygulamak istiyorum etkisi ne kadar sürüyor 2 günde banyo yapıyorum veya sizin kullandığınız başka doğal yöntemleriniz varmı?
Ben gecen yaz kullandim.benim.bildigim.boyasiz saclarda etkili oluyor ve saca dogal bir acilma veriyor

X