Saç Rengi ve Saç Boyama Papatya Suyu

Gamze129073

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
2
0
:KK43:Arkadaşlar çok kararsızlıkta kaldım bana bir yardım edermisiniz? Şimdi benim saçlarım kahverengi uçlarına doğru açılıyor ilk resimdeki gibi . Papatya suyu kullanırsam eğer saçım eski haline dönünce kına rengine sönüşür mü? Eski haline dönünce gene uçlarına doğru açılır mı yani özelliğini kaybeder mi? saçlarım kırılır mı sağlıklı mı papatya suyu denilen şey. he son olarakda resimdeki gibi sarıya yakın açılma ihtimali var mı şimdiden teşekkürler :KK9::KK58:

Eklentiler

• limonla-sac-rengi-acma.jpg
    limonla-sac-rengi-acma.jpg
    14,1 KB · Görüntüleme: 172
  • rojda-demirer-30.jpg
    rojda-demirer-30.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 115
papatya suyu saçı turunculaştırır, eğer boya varsa açmaz zaten. ben hiç bi saç açıcının içinde papatyayla ilgili bişi olduğunu duymadım, etkili olsa mutlaka kullanılırdı :)

:KK43:Arkadaşlar çok kararsızlıkta kaldım bana bir yardım edermisiniz? Şimdi benim saçlarım kahverengi uçlarına doğru açılıyor ilk resimdeki gibi . Papatya suyu kullanırsam eğer saçım eski haline dönünce kına rengine sönüşür mü? Eski haline dönünce gene uçlarına doğru açılır mı yani özelliğini kaybeder mi? saçlarım kırılır mı sağlıklı mı papatya suyu denilen şey. he son olarakda resimdeki gibi sarıya yakın açılma ihtimali var mı şimdiden teşekkürler :KK9::KK58:
Konu ilgili bolume tasinmistir

Kızlar papatya suyu ise yarıyor ben kullandım ve saçlarım bu şekilde oldu düzenli kullanırsanız faydası oluyor

Eklentiler

• 2015-08-09 00.04.05.jpg
    2015-08-09 00.04.05.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 88
X