• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para karşılığı türban takan kadınlar

Kutsal bir sey var. Bi de hurafe var. Aradaki farki ayirt edebilirsiniz dimi? Bana savunmak icin yorum yapmayın. Saygi falan da demeyin. Boyle bir sahsa ben saygi duymam.

Kutsal mı ? Kime göre ?
Hurafe mi ? Kime göre ?
Öyle ya da böyle sizin için İslam dininde olan şey nasıl kutsalsa,belki de benim için ağaca çaput bağlamak kutsaldır.Hurafe olup olmaması umrumda değil hoş olsa da umursamam.
Kimseyi savunduğum falan da yok benim.Saygı falan da demem zaten bundan sonra.
Konu İslam dini,kültürü olunca saygı bekleyenler yıllardır bu topraklardaki bazı insanların geleneklerine saygı göstermez olmuşlar diyecek bir şeyim yok.Doğru ya herkes İslam'a göre yaşamalı,herkes İslam'a göre konuşmalı.Hurafe olan şey hurafedir tartışmasız,kutsalsa kutsaldır.

ben kimseye hakaret etmiyorum ama biri benim yaşamıma saldırıda bulunursa ona tepkimi koyarım bu ülkede başörtüsüne gık demek yasak ama normal giyimli kadına saldırmak serbest. bir başbakan çıkıp başörtülüleri bacısı olarak nitelerse orada tepki doğar. başka kadınlar bacısı değilmiş gibi.
kımse sızın yasamınıza yasam tarzınıza hakaret etmıor ıstedıınız gıbı yasayırsunuz ama ınanclı ınsanların taktıkları örtulerıne hakaret edebılecek kadar saygıdan ve terbıyeden yoksunsunuz maalesef

zaten bi ben göremedim o tangalıları maşallah herkesde bi tanga merakı ha tanga diyorsanız buyrun.

turbanli_15897.jpg
Tamam insan olmadığını anladim. Sen insan olsan baskasinin ayibini paylasmazdin. Su fotonun sahibini keske bulsam da seni dava ettirsem. Keske ya keske.
Biraz arastirayim bakalim.
:D

ben kimseye hakaret etmiyorum ama biri benim yaşamıma saldırıda bulunursa ona tepkimi koyarım bu ülkede başörtüsüne gık demek yasak ama normal giyimli kadına saldırmak serbest. bir başbakan çıkıp başörtülüleri bacısı olarak nitelerse orada tepki doğar. başka kadınlar bacısı değilmiş gibi.

kac seneler boyuncada diger partiler kapalilara saldirdi,ozmanda tepkinizi koysaydiniz
sizin gibileri mesajlarini okumaktan biktim yeminle,ISLAM dinimize bile dil uzatanlar var az bir yok olun artik ya sabir da biyere kadar

Diyanetin o parayı nereye harcadığını yıllardır çözemedim zaten.Hayır din tamamlanmış bitmiş bir şey bu adamlar o kadar para ile ne yapıyorlar ? Yıllardır bu soruyu düşünüyorum.
Bir de bir şey sormak istiyorum cahilliğim için afedersiniz ama ortaöğretim sadece liseyi kapsamıyor mu ?o_O 10 yaşındaki kız çocukları ne alaka oluyor ? Diğer konuda da görmüştüm ama herhalde ilkokul ile karıştırıldı falan demiştim gazeteye çıkacak kadar gerçekse ortaöğretim dedikleri şey tam olarak hangi sınıfları kapsıyor öğrenebilir miyim acaba ?o_O Yoksa şu ortaokul dedikleri şey de mi artık ortaöğretimin içinde ? o_O Eğer öyleyse durum vahim...

5. sınıftan itibaren, orta 1 den yani, 10 yaşlarında oluyorlar

kac seneler boyuncada diger partiler kapalilara saldirdi,ozmanda tepkinizi koysaydiniz
sizin gibileri mesajlarini okumaktan biktim yeminle,ISLAM dinimize bile dil uzatanlar var az bir yok olun artik ya sabir da biyere kadar

islam dini sadece bir örtüdenmi ibaret nasıl sözler bunlar anlamadım?

Tamam insan olmadığını anladim. Sen insan olsan baskasinin ayibini paylasmazdin. Su fotonun sahibini keske bulsam da seni dava ettirsem. Keske ya keske.
Biraz arastirayim bakalim.
:D

valla internette her yerde dolaşıyor bu foto dava açılacaksa onlara açılsın.
milletin tangasından bahsederken sıkıntı yok değilmi? :)

Sen ne terbiyesizsin ya. Senin hakaretini sana kim yedirecek? Soyle bakalım?
Aman kudur yerinde yavrucugum.

biri laf söylerken sorun yok da ben cevabını verincemi sıkıntı var.
varsın ben kudurayım ama ne kadar ikiyüzlü bir tutumdasınız farkındasınız umarım.

islam dini sadece bir örtüdenmi ibaret nasıl sözler bunlar anlamadım?

örtünmekte dinimizin bir emrimidir emridir,benim inancima saygi duymayan benden saygi bekleyemez
siz kendi ucuz sözlerinize bakin da öyle konusun,karsindakine mal diyerek seviyeni gösterdin

örtünmekte dinimizin bir emrimidir emridir,benim inancima saygi duymayan benden saygi bekleyemez
siz kendi ucuz sözlerinize bakin da öyle konusun,karsindakine mal diyerek seviyeni gösterdin

islamiyette böyle bir emir yoktur islamiyette emir olanlar namazdır oruçtur parası olana zekattır kuranda herhangi bir ayette başınızı örtün yazmaz.

yukarıda mesajın ne o zaman?
ılk mesajımı okumadınız heralde yada okudunuz da ısınıze mı gelmıo ne dusundugunuz neye ınandıınız benım umrumda dııl basaortusune caput dıyemessınız çok acık ve net soyledım umarım noronlarınız bunu algılayacak kapasıtededır :)

Diyanetin o parayı nereye harcadığını yıllardır çözemedim zaten.Hayır din tamamlanmış bitmiş bir şey bu adamlar o kadar para ile ne yapıyorlar ? Yıllardır bu soruyu düşünüyorum.
Bir de bir şey sormak istiyorum cahilliğim için afedersiniz ama ortaöğretim sadece liseyi kapsamıyor mu ?o_O 10 yaşındaki kız çocukları ne alaka oluyor ? Diğer konuda da görmüştüm ama herhalde ilkokul ile karıştırıldı falan demiştim gazeteye çıkacak kadar gerçekse ortaöğretim dedikleri şey tam olarak hangi sınıfları kapsıyor öğrenebilir miyim acaba ?o_O Yoksa şu ortaokul dedikleri şey de mi artık ortaöğretimin içinde ? o_O Eğer öyleyse durum vahim...

lütfen bir gün vaktinizi ayırıp diyanet işleri başkanığına giderseniz ne kadar çok personel var görürsünüz ve bu personellerin deli gibi çalıştığınıda görürsünüz.
evine giren takvimler,namaz saatlerinin ayarları,hac,umre,camiler,lojmanlar,kuran kursları vs vs...diyanet bu konularla görevli.(bundan sonra söyliceklerim sizinle ilgili değil üstünüze alınmayınız.)

bırakın artık şu hazımsızlığı lütfen.insanlar bilinçleniyor.islamı anlayıp uygulamaya çalışıyorlar.
akp hangi birine para versin.bende tesettürlüyüm 10 yıldır.bana neden para verilmedi acaba?
saygı istiyoruz lütfen birazcık saygı....
benim gözümde açık kapalı ayırımı yok ve olmucak.
herkese saygım var.sizden de bunu rica ediyorum.

lütfen bir gün vaktinizi ayırıp diyanet işleri başkanığına giderseniz ne kadar çok personel var görürsünüz ve bu personellerin deli gibi çalıştığınıda görürsünüz.
evine giren takvimler,namaz saatlerinin ayarları,hac,umre,camiler,lojmanlar,kuran kursları vs vs...diyanet bu konularla görevli.(bundan sonra söyliceklerim sizinle ilgili değil üstünüze alınmayınız.)

bırakın artık şu hazımsızlığı lütfen.insanlar bilinçleniyor.islamı anlayıp uygulamaya çalışıyorlar.
akp hangi birine para versin.bende tesettürlüyüm 10 yıldır.bana neden para verilmedi acaba?
saygı istiyoruz lütfen birazcık saygı....
benim gözümde açık kapalı ayırımı yok ve olmucak.
herkese saygım var.sizden de bunu rica ediyorum.

doğru başka bakanlıklarda hiç çalışan yok onlar hiç takvim defter bastırmıyor.. yazık yani bir kere ücretsiz kuran basılıp gönderildiği duymadım misyonerler gibi. o kadar para ne yapılıyor hesabı verilsin o zaman şeffaf olunsun?

Back
X