• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para karşılığı türban takan kadınlar

islamiyette böyle bir emir yoktur islamiyette emir olanlar namazdır oruçtur parası olana zekattır kuranda herhangi bir ayette başınızı örtün yazmaz.
gıtmıstım ama neyse basortusu yazar canım bılıp bılmeden konusma 'cilbablarınızı giyin ve sizi üzmesinler ' bu ayettır anlamı da sudur eskıden o donemlerde kadınlar mal gıbı alınıp satılıyorlardı ınsanların cınsel ıhtıyacları ıcın peşkeş cekılıyorlardı cilbap omuza kadar orten örtu demek örtunuzu takın ki sizi hayat kadını sanmasınlar bu aytettır ve kutsal kıtabımız evrenseldır zaman mekanın dısındadır o yuzden o o zamandı sımdı boyle bırsey yok sımdıye uygun dııl dıye bı savunma yapmayın şimdiden soylıyım

lütfen bir gün vaktinizi ayırıp diyanet işleri başkanığına giderseniz ne kadar çok personel var görürsünüz ve bu personellerin deli gibi çalıştığınıda görürsünüz.
evine giren takvimler,namaz saatlerinin ayarları,hac,umre,camiler,lojmanlar,kuran kursları vs vs...diyanet bu konularla görevli.(bundan sonra söyliceklerim sizinle ilgili değil üstünüze alınmayınız.)

bırakın artık şu hazımsızlığı lütfen.insanlar bilinçleniyor.islamı anlayıp uygulamaya çalışıyorlar.
akp hangi birine para versin.bende tesettürlüyüm 10 yıldır.bana neden para verilmedi acaba?
saygı istiyoruz lütfen birazcık saygı....
benim gözümde açık kapalı ayırımı yok ve olmucak.
herkese saygım var.sizden de bunu rica ediyorum.

Zaten personellere para verildiği açık ama diyanet için harcanan bütçe çok fazla...Bu da gayet ortada bence.Kimse için kötü konuşmak istemem bilip bilmeden ama bu paralar neden bu kadar çok diye düşünüyorum çoğu zaman.Personelse her sektörde var.Eğitim-sağlık-adalet gibi sektörler gelişime açıktır üstelik özellikle eğitim ve sağlık teknoloji ile gelişir bütçenin her yıl artırılması gerekirken bu çok sık yapılan bir şey değil.Din zaten hazır durur yani yeniliklere çok ihtiyacı yoktur.

Benim de size saygım var sonuna kadar.Benim annem başörtülü zaten en başta size saygısızlık etmem ona etmemle eşdeğer benim için.Herkes için en iyisi olsun diyorum şu ayrımcılıklar bitsin herkes istediği dini istediği şekilde yaşasın kimse birbirini dini ırkı için üzmesin istiyorum En Büyük TÜRKİYE

gıtmıstım ama neyse basortusu yazar canım bılıp bılmeden konusma 'cilbablarınızı giyin ve sizi üzmesinler ' bu ayettır anlamı da sudur eskıden o donemlerde kadınlar mal gıbı alınıp satılıyorlardı ınsanların cınsel ıhtıyacları ıcın peşkeş cekılıyorlardı cilbap omuza kadar orten örtu demek örtunuzu takın ki sizi hayat kadını sanmasınlar bu aytettır ve kutsal kıtabımız evrenseldır zaman mekanın dısındadır o yuzden o o zamandı sımdı boyle bırsey yok sımdıye uygun dııl dıye bı savunma yapmayın şimdiden soylıyım

her mealde cilbabmı yazıyor peki? :)

ayrıca sümerlerde de başörtüsü takanlar hayat kadını zannediliyormuş onu ne yapacağız :D

Ne kadar çirkin yorumlar yapılmış.Çok ayıp hepiniz evlat yetiştiriyorsunuz.Bir deli kuyuya bir taş atmış da bizim bin akıllımızda çıkaramamış.Çirkeflik hat safhada..Dini muhabbetlerde tartışma olunca hepiniz diyanet kesiliyorsunuz..Boşverin geçin yahu herkes dinini kendinde yaşasın.

baskalarinin degil kendi bilgilerim,kendi okuduklarim
benim savundum ISLAM dinim basörtülü kardeslerimiz ablalarimiz
sizler nezman rahat birakmayi düsünüyorsunuz karsi tarafi ,nezman suscaksiniz

bizlere baskı yapılmadığı zaman bak kıza baskı yapıyor elin herifi konu linkini yolladım. böyle çok konu var.

O değil de şu '' değersiz şeyler ortaya serilir'' sözünü söyleyen arkadaş bir açıklayabilir mi ne demek istediğini?

Son düzenleme:
Zaten personellere para verildiği açık ama diyanet için harcanan bütçe çok fazla...Bu da gayet ortada bence.Kimse için kötü konuşmak istemem bilip bilmeden ama bu paralar neden bu kadar çok diye düşünüyorum çoğu zaman.Personelse her sektörde var.Eğitim-sağlık-adalet gibi sektörler gelişime açıktır üstelik özellikle eğitim ve sağlık teknoloji ile gelişir bütçenin her yıl artırılması gerekirken bu çok sık yapılan bir şey değil.Din zaten hazır durur yani yeniliklere çok ihtiyacı yoktur.

Benim de size saygım var sonuna kadar.Benim annem başörtülü zaten en başta size saygısızlık etmem ona etmemle eşdeğer benim için.Herkes için en iyisi olsun diyorum şu ayrımcılıklar bitsin herkes istediği dini istediği şekilde yaşasın kimse birbirini dini ırkı için üzmesin istiyorum En Büyük TÜRKİYE

bak ne güzel anlaştık seninle :KK15:
insan yeter ki saygı duymayı öğrensin.karşımdaki hangi dine ait olursa olsun beni hiç ilgilendirmez.yeterki bende karşı taraftan saygı görüyüm.

hadsizleri şikayet ettim.şimdi keyifle banlanmalarını bekliyorum :KK69:

o elin herifleri bir zamanlarda basörtülere dil uzatiyordu,onlara göremi yasicaz
onlara göremi karsi tarafin yasantisina saygisizlik yapacagiz

baskı yapılan dayatılan şeyin değeri olmaz eğer bugün örtüye bu denli kin varsa bunu dayatanlarda suçu arayacaksınız neden dayatıyorsunuz neden siyasette kullanıyorsunuz diye tepki göstereceksiniz ama başbakan başörtülü bacılarım dediğinde mest oluyorsanız o zaman bu tepkilere de hazır olmanız lazım.

Tamam insan olmadığını anladim. Sen insan olsan baskasinin ayibini paylasmazdin. Su fotonun sahibini keske bulsam da seni dava ettirsem. Keske ya keske.
Biraz arastirayim bakalim.
:D
Baş örtüsü takınca tanga giymek yasaklanıyor direk olarak
Böyle bir kural var sanırım
Ha bir de yanlışlıkla açılamaz onların hiçbir tarafı !! Çünkü hepsi her şeyiyle muntazam olmak zorunda :KK34:

Back
X