- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- Konu Sahibi pembe tokam
Evlenmeden önce. . Maaşım bana kalır harcamaları sadece kendim için yapardim. Şimdi ise sanki çalışıyorum yaşıyorum ama hiç birşey yok elimde.cok şükür 2,5 yaşında bir kızım var.o açıdan çok mutluyum.kizim mutlu bicir bicir bir çocuk. Ama eşimin sürekli bir para hırsı var.butun kartlar paralar onda.onceden bunu hiç onemsemiyordum.biz biriz ne olacak diyordum.yuvamiz için çocuğumuz için diye.disarda da harcamaz parayi esim.kendimize harcariz hep.gideni de kalani da bilirim.ev almıştık ev kredisi ödüyoruz.bir de üstüne araba aldık şimdi.arabamiz zaten vardı ve iyi bir arabaydi.esim daha iyisini istiyor diye daha lüksünu aldı.kendi zevki icin.bir de onun kredisini ödüyoruz. Ben hic istemedim almasini.Tamam yine bana yararı. Ama çok sıkıldım.surekli para konuşuyor.yok şunu böyle kisalım yok bunu böyle yapalım.hic alışkın değilim ben bu kadar kisitlamaya.evlendigimden beri sürekli bir para biriktirme araba alma yenileme telaşı.mal mulk edinme derdi.hep daha iyisi hep daha iyisi.kendi de her istediğini alır markaları giyer benim ihtiyacıma gelince gözünü devirir.oyle marka giyme takıntım da yoktur benim.
artik çok sıkıldım kizlar.mal sahibi olmak tabiki iyi bişey. Ama bunaldim artik.eski bekar günlerimi,paramı yönetmeyi özledim ki bu eşlerin para ayırması meselesine çok kizarken ve anlam veremezken şimdi maaşım in tek kurusunu bile vermek istemiyorum inanın.az oncede para yüzünden kavga ettik.
Uzun oldu gece gece affedin
artik çok sıkıldım kizlar.mal sahibi olmak tabiki iyi bişey. Ama bunaldim artik.eski bekar günlerimi,paramı yönetmeyi özledim ki bu eşlerin para ayırması meselesine çok kizarken ve anlam veremezken şimdi maaşım in tek kurusunu bile vermek istemiyorum inanın.az oncede para yüzünden kavga ettik.
Uzun oldu gece gece affedin