Paramparça oldum..

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Meleğimi kaybedeli bir buçuk ay oldu acımı yaşadım mı? Ya da bastırdım mı? Bilmiyorum... Bu sabah rüyamda bir bebeği emziriyordum çok güzeldi çok.. Ama şimdi içim paramparça, bu da neydi böyle? Şimdi meleğim benle olsa içimde hareketlerini hissediyor olacaktım... hayır hayır ağlamayacagim bu kez tutacağım gözyaşlarımi içime akitacagim. Peki ya bir yenisi unutturur mu bu acıyı ? Sanırım hayır. Seni hep özleyeceğim meleğim ...

Canım çok güzel bir rüya bu aynı rüyanın ardından hamile olduğumu öğrendim acını emin ol anlıyorum bende 2 düşük yaşadım ama beteri n beteri var Allah beteriyle imtihan etmesin

Canım çok güzel bir rüya bu aynı rüyanın ardından hamile olduğumu öğrendim acını emin ol anlıyorum bende 2 düşük yaşadım ama beteri n beteri var Allah beteriyle imtihan etmesin

Öyle tabi amin inşallah gerçekten çok zor Allah kimseye yaşatmasn

Başın sağolsun canım bende 6 ay önce kaybettim..
Erken doğum yaptım oğlum yaşamadı, Rabbim veriyo sabrını
ama çok zor!
Sevdiklerinle vakit geçirmeye özen göster..
Yalnız kalma, benden sana tavsiye..
Ben her yalnız kaldığımda
bağıra bağıra ağlıyodum...

Seninde basın sağolsun canım

Rabbim acılarını örtücek mutluluklar nasip etsin

Canım Allah sabır versın uzulme bı gunlerde gecer ınsallah bırdaha olur mubarek gunlerde dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…