Paris Hilton'un Kardeşi Düğünde Frikik Verdi

EnHarbiKiz

Mikemmel Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
30.291
60.024
36
paris-hilton-un-kardesi-dugunde-frikik-verdi-7500260_x_605_300.jpg

Dünyaca ünlü yıldız Paris Hilton'un kız kardeşiNicky Hilton ile Rothschild ailesinin oğluJames Rothschild evlendi. Düğün Lady Diana'nın eski evi olan Kensington Palace'da gerçekleşti.

ZOR ANLAR YAŞADI

Ünlü çifti bu mutlu gününde dostları yalnız bırakmazken gelin Nicky Hilton zor anlar yaşadı.
Hilton'un gelinliği takılınca frikik vermekten kurtulamadı. Yılın düğününde Hilton'un verdiği frikik gazete ve dergilerde boy boy yer aldı.

paris-hilton-un-kardesi-dugunde-frikik-verdi-7500260_5836_m.jpg

Şu Rothschild dünyanın en zengini olan şeytana tapan illuminatici Rothschild'ler mi, Paris Hilton partilerindeki çılgınlığı arttırır artık onların partileriyle:KK53:

Şu Rothschild dünyanın en zengini olan şeytana tapan illuminatici Rothschild'ler mi, Paris Hilton partilerindeki çılgınlığı arttırır artık onların partileriyle:KK53:

Anam zaten parislerde onlarin oyuncaklari. Bunlar zaten gidip normal bir aile kiziyla evlenmezler.

Bu Rothschildler sürekli akrabalarıyla evlenmiyor muydu Hiltonlarla açılım mı yaptılar şimdi:KK70::KK70::KK70:

Tahmini düsüncem zaten parisler de o yolun yolcusu. Akraba olmasalar da benzerler. Seytanliklarina hala devam edebilirler, bir sorun teskil etmez.
Nasil bir oyun zaten düsünmek bile istemiyorum. Hepsi zaten ilüminatiye hizmet ediyor. Cocuklugundan beri oyuncak olmus onlar da. Diana da onlardan degildi mesela ama evlendi. Tabi sonu belli.
Neyse uzun oldu.
Pisler, pis. Deli deliyi bulur, bunlar da birnirini bulmus.

Gelinlik nereye nasıl takıldıysa kukusuna kadar açılmış !!!!

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK70::KK70::KK70::KK70:
bacakları da tahta gibi söylemeden geçemeyeceğim :KK53::KK53::KK53: bari göze hitap edeydi.

Tahmini düsüncem zaten parisler de o yolun yolcusu. Akraba olmasalar da benzerler. Seytanliklarina hala devam edebilirler, bir sorun teskil etmez.
Nasil bir oyun zaten düsünmek bile istemiyorum. Hepsi zaten ilüminatiye hizmet ediyor. Cocuklugundan beri oyuncak olmus onlar da. Diana da onlardan degildi mesela ama evlendi. Tabi sonu belli.
Neyse uzun oldu.
Pisler, pis. Deli deliyi bulur, bunlar da birnirini bulmus.
Aynen Diana'yı öldürdüler Paris gibi aptal demek ki bu Nicky ne kadar onlardan olsalar da aynı kandan değiller yazık oldu kadın gençti güzeldi:KK45: bu aileden bi fert görsem topuklardım ben zaar:KK70:

Aynen Diana'yı öldürdüler Paris gibi aptal demek ki bu Nicky ne kadar onlardan olsalar da aynı kandan değiller yazık oldu kadın gençti güzeldi:KK45: bu aileden bi fert görsem topuklardım ben zaar:KK70:

Zaten onlarin oyuncagi bunlar nereye kacsin. Bu cok zenginlerin gercek yüzü bilinmiyormu sanki..
Ne zihin kontrollerinden geciyorlardir bilemeyiz.
O aileden birini zaten göremeyiz, rahatiz biz :KK76:

Zaten onlarin oyuncagi bunlar nereye kacsin. Bu cok zenginlerin gercek yüzü bilinmiyormu sanki..
Ne zihin kontrollerinden geciyorlardir bilemeyiz.
O aileden birini zaten göremeyiz, rahatiz biz :KK76:
Ay görmeyelim zaten şeytan suratlıları beynimizi yıllarca yıkadılar subliminal mesajla zaten, hakkımı helal etmiyorum onlara hıhhh:KK53:

Ay görmeyelim zaten şeytan suratlıları beynimizi yıllarca yıkadılar subliminal mesajla zaten, hakkımı helal etmiyorum onlara hıhhh:KK53:

Insanlari yoldan cikaran bütün cinayet, siddet, tecavüz ve yozlasmanin yegane sebebi bunlar. Biz onlari daha da zengin edip koyun gibi güdülmekle mesgulüz malesef. Keske biraz daha uyanik olabilseydik..

Insanlari yoldan cikaran bütün cinayet, siddet, tecavüz ve yozlasmanin yegane sebebi bunlar. Biz onlari daha da zengin edip koyun gibi güdülmekle mesgulüz malesef. Keske biraz daha uyanik olabilseydik..
Aynen pis satanistler yeni dünya düzeninde bizim gibileri kullanıyorlar, trt çocuk dahil bütün kanallarda beyin yıkama işlemi yapılıyor :KK43:

X