Doğuma Hazırlık park yatağın sallanır özellikte olması gerekli mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yilinsonyesilyapragi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
85
50
bebeğim için park yatak almaya karar verdik ama çok fazla çeşit. marka ve özellik var. sallanma özelliği ile ilgili yorumları bekliyorum arkadaşlar. bi de alt açma aparatı kullanılmıyor diyorlar, doğru mu. Ayrıca dikkat edilmesi gereken başka detaylara da açığım :) deneyimlerinizi paylaşır mısınız

Alt açma aparatını bebek biraz büyüyünce kullanamazsın zaten. Doğar doğmaz belki bikaç ay kullanılabilir. Ben de bebeğim doğduktan sonra kullanıcam bakalım. Sallanmaya gelince de ben şu an alıştırmamayı düşünüyorum, tabi sonra durum değişirse bilemem :) Beşik kadar sallamıyor, bu da bir gerçek. Ama yeterli sanki

Alt açma aparatını bebek biraz büyüyünce kullanamazsın zaten. Doğar doğmaz belki bikaç ay kullanılabilir. Ben de bebeğim doğduktan sonra kullanıcam bakalım. Sallanmaya gelince de ben şu an alıştırmamayı düşünüyorum, tabi sonra durum değişirse bilemem :) Beşik kadar sallamıyor, bu da bir gerçek. Ama yeterli sanki

bana da sallanmaya alıştırma diyorlar ama ne olur bilmem:)

başka tavsiyesi olan var mı. internette sallanan alsan da sallamıyor uyuz ediyor diyenler olmuş
cnm bebek sallanmayı b ilmiyor neden alıştırasın ki sallamaya.. bnim 12 yaşında bir kızım var ne ayakta salladım bebekken ne beşikte salladım kucağıma alıp öyle uyuttum emerken uyuyordu zaten nasıl alıştırırsan öyle gider..

Park yatak almadım ama uzayabilen karyola takımını sallanan olanlardan tercih ettim. Sallamaya alıştırma konusuna gelince özellikle geceleri çok faydalı olacağı düşüncesindeyim. Siz ayakta sallamamaya alıştırmayın bence :)

Alt açma kısmına gelince yüksek yerde olduğu ve bebek bir süre sonra hareket etmeye başladığı için güvenlik nedeni ile kullanılmaz diye düşünüyorum. Yer daha güvenli ve sağlıklı geliyor bana

X