Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba tecrübeli anneler park yatak almayı düşünüyorum kullandığınız memnun kaldığınız park yatak markaları ve modelleri nelerdir park yatakta hangi özellikler olmalı :)
İnsallah ben daha bebek arabasi almadim uc tekerleklilri arastiriyorum hangisi daha iyi bilmedigim icin park yatak olarak da kraft calipso siparisi verdik bakalim kismet artik insallah iyidirler:)
n11de kraftın park yatagını aldım indirimdeydi istersen bi bak derim. benim çok hoşuma gitti ayrıca dönencesi müzik kutusu ışık ve sallanma aparatıda var. cibinliği var.185 tlye almıştım.
n11de kraftın park yatagını aldım indirimdeydi istersen bi bak derim. benim çok hoşuma gitti ayrıca dönencesi müzik kutusu ışık ve sallanma aparatıda var. cibinliği var.185 tlye almıştım.