Bebek Beslenmesi Parmak besinleri için yardım.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

emoosh_efe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
56
10
33
Merhabalar, bebeğim 8,5 aylık oldu. 6 tane dişi var ve ben bebeğimi blw yöntemi ile beslemeye başladım. Yani besinlerini kendisi tutup yiyor. Kendine yettiği kadar yiyor. Bu yöntem obeziteye karşı koruyor aynı zamanda da motor gelişimine katkıda bulunuyor. 2 gündür ben kraker yerken bebeğim de istiyor ben de veriyorum eliyle tutup yemeyi seviyor. Evde kendim kurabiye yapıyorum şekersiz onu yiyor ama uygun kraker tarifi bulamadım.Tarifi olan var mı ya da tuzsuz ve katkı maddesiz kraker markası konusunda yardımcı olur musunuz?

Merhabalar, bebeğim 8,5 aylık oldu. 6 tane dişi var ve ben bebeğimi blw yöntemi ile beslemeye başladım. Yani besinlerini kendisi tutup yiyor. Kendine yettiği kadar yiyor. Bu yöntem obeziteye karşı koruyor aynı zamanda da motor gelişimine katkıda bulunuyor. 2 gündür ben kraker yerken bebeğim de istiyor ben de veriyorum eliyle tutup yemeyi seviyor. Evde kendim kurabiye yapıyorum şekersiz onu yiyor ama uygun kraker tarifi bulamadım.Tarifi olan var mı ya da tuzsuz ve katkı maddesiz kraker markası konusunda yardımcı olur musunuz?

canim mesela seker yerine pekmezli kurabiye falan yapabilirsin. Veya tuz yerine peynirli kurabiye.

Pekmez ısıyla temas etmemesi gerektiği için kurabiyelerine koymuyorum. Klasik şekersiz cicibebe tarifi yapıyorum. Ama kraker olarak tarif hala bulamadım maalesef :KK43: Ben de peynirli kek yaptım onu yiyor :)

Hipp'in gofret ve bisküvileri var. gofreti şekersiz pirinç patlağıyla yapılıyor

Merhaba, benim bebegim de 6,5 aylik ve bizde BLW metodunu uyguluyoruz. (oldukca amator simdilik :p) Sorunuzu daha once gormustum bende BLW tarifleri ararken size uygun olabileceginiz dusundugum bu( blwideas adli siteden\ strawberry crackers ) tarifle karsilastim. Umarim isinize yarar. AFiyet olsun kucuk beye :KK66:

Bir tane daha cikti karsima. 1 yas alti icin seker kullanamadigimiz icin hurma tatli atistirmaliklar icin ideal. littlegrazers sitesinde\date cookies...

Pekmez ısıyla temas etmemesi gerektiği için kurabiyelerine koymuyorum. Klasik şekersiz cicibebe tarifi yapıyorum. Ama kraker olarak tarif hala bulamadım maalesef :KK43: Ben de peynirli kek yaptım onu yiyor :)

canim ben burda kizima organik tam tahilli pekmezle tatlandirilmis kurabiyeler aliyorum. bilmiyordum pekmezin isiya dayanmadigini. Ayrica tuzlu kurabiye tarifini peynirle yapmani onerirm. Veya kaysi kurusunu haslayip ezip onla kurabiye yapmayi denedin mi. Ayrica ben kraker pek taraftari degilim cok ufalaniyor ve bogazina kacma olasiligi var.

X